SFProxy16-Fix

03/16/2012 08:44 dikein#1
yeni versiyonda çalışan program sfproxy16-fix isimli exe dosyasıdır.java kodlama ile yapılmıştır. oyuncunun id numarası ile lisanslanıp programlanan tarihten sonra çalışmıyor.
Programı parçalayıp içindeki id numarasını değiştirmeyi başardım.şimdi dosyaları birleştirmem için java kodlamayı bilen arkadaslar varsa bana ulaşabilirler.
msn: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
03/16/2012 09:51 perperek#2
biraz almanca bilgin varsa autoit bot sayfasına gir... orda program test kısmı var, verileri kopyala yapıştır, değişiklikleri yap ve kaydet çalıştır... başarılı olursan benide görmeyi unutma kolay gelsin sana... :D

kullanıcı gemi id ile uğraşma... bir kişi satın alıp başkalarına dağıtabiliyo, süresi bitene kadar herkes farklı gemilerle girip kullanabiliyo, geçen sefer bizim filodan bir kişi aldı bütün filoya verdi... satın alıp aranızda paylaşın kardeş...
03/16/2012 10:18 dikein#3
Quote:
Originally Posted by perperek View Post
biraz almanca bilgin varsa autoit bot sayfasına gir... orda program test kısmı var, verileri kopyala yapıştır, değişiklikleri yap ve kaydet çalıştır... başarılı olursan benide görmeyi unutma kolay gelsin sana... :D

kullanıcı gemi id ile uğraşma... bir kişi satın alıp başkalarına dağıtabiliyo, süresi bitene kadar herkes farklı gemilerle girip kullanabiliyo, geçen sefer bizim filodan bir kişi aldı bütün filoya verdi... satın alıp aranızda paylaşın kardeş...

msnden görüşebilimiyiz
03/16/2012 10:23 perperek#4
pm attım ordan ekle beni görüşelim...
03/17/2012 19:47 ambulanCS#5
+ yeni ekrandan önceki bot free sürümdü lisanslı diye satılıyordu. Şimdi kodlar decode edildiği için çözümlenmesi mümkün değil.

Değiştirdiğin kodları kayıt edebilme seçeneğin olsaydı şu an bu işin ticaretini yapıyor olurdun.

Sana burada boş beleş laf yapmıyorum;

PHP - C++ bilgim hat safhada :) Yazılım mühendistliği okuyorum..
03/17/2012 21:07 yavuz21#6
Bu botu kıramassın. Bende denedim
03/17/2012 21:33 Karlos5000#7
englisch or german

#closerequest