Hi i dont know why, but bot not working for me...
Error 0 (minimap corners not found)
If you maximized the Alpha browser window, try to put it at its original size and try again. Else try to replace upleft.bmp or downright.bmp.
I try it, but maybe bad try... So can you help something different? Say more info or something, thanks! :)
PS: Im from czech and i saw here Czech support so i will say now in czech.
Takže:
Vyplním SID + Server, teď se mi odstraní nějaká historie a vyhodí mi to, že nějaká URL facebooku přestala pracovat a jestli ji chci dál používat, ať dám ANO nebo NE, tak se nic nemění...
V Alpha Browseru se tedy přihlásím a vypnu ty okna, co vyskočí na začátku, ovšem nemám dole Map Page Load nebo tak něco jako je například ve video tutoriálech, zkusím kliknout na start botting a vyhodí mi to, že to nemůže najít tu minimapu (to je anglicky nahoře napsáno) a tak zkusím kliknout normálně na start v Alpha Browseru a vyhodí mi to hru na IE (internet explorer), tak tam zkouším hýbat mapou do všech stran, zvětšovat ji atd., ale nic to nedělá a to mám vše na low a 2D verzi + vypnuté pozadí minimapy apod., zkouším pořád všude možně klikat na start bota, ale pořád to vyhazuje ten jeden a stejný problém...