Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1
Cred ca cei cu un coeficient de IQ acceptabil isi dau seama cine e de fapt roscatel copilul din metrou.
Cand era cu mine in clan, roscatel era prostucul clanului, cu vocea pitigaiata dar cu gura mare tot timpul, un fel de ,,Pistruiatul,, din serial, dar fara IQ, totodata un mare mincinos si imbarligator. In fiecare zi cand ma prindea pe ts ma ruga sa intru prin team wiewer sa-i instalez versiuni noi de udobot si crackuri la versiunile sub 2.0 de IBOT.
|
Nu-l mai baga in seam pe tenene-ul de roscatel. Am crezut ca o invatat ceva in ultimele zile dar el nu se vede ca-i de fapt un papagal ce are impresia ca a invatat sa foloseasca of telecomanda (aka WP) si se crede smecher si rotund pe aici. El crede ca forumul asta-i plin de fraieri care pun botul la mizeriile lui. Ce sa-i faci nu-i vina lui ca-i tembel, poate s-o impiedica intr-o zii si cazatura-l va trezii la realitate.
roscatel, daca citesti asta, asculta un sfat de la mine: Daca chiar esit pe clasa a 11-a, precum afirmi, ti-as recomanda sa te-apuci de pe acuma sa-nveti pt bacaloreat. Lasa tu balta forumul asta si DO pt ca media de la bac este mult mai importanta decit astea doua. Binenteles, poti sa ignori sfatul meu daca vrei sa ramai pt restul vietii in ghetoul in care esti acuma. Si daca peste cinci ani termini facultatea cu media peste 9, contacteaza-ma si eu te rezolv de-o bursa de doctorat. (Asta binenteles daca-ti ies besinile din cap pina atunci)
Quote:
Originally Posted by irwinew
Dar ..am reusit sa deschid gama :..o bucata in 4 zile :| , dar mi-a ramas totusi beta :)) la 47. Pot sa va spun k am bagat mai mult de o mie de galaxi gate :) ptr a reusi sa pun ultima bucata si un alfa.
|
S-ar putea ca astia de la DO sa fi umblat la probabilitati, asa cum au modificat si cutiile de uri. E greu de zis, pina nu se fac niste teste. Personal nu am observat o schimbare prea mare.
De obicei dupa ce pun o alfa pe harta nu dau in gate pina nu string inca 1500 de energii. Daca din cele 1500 nu reusesc sa deschid o alfa ala este primul semn ca s-a umblat la probabilitati si trebuie testat mai adinc.
Daca bagi in gate-uri numa cite o suta sau doua sute de energy exista pericolul sa patesti ce "E. T. Jaynesse" (the father of Statistical inference) numeste "mind projection fallacy" (imi pare rau dar termenul asta l-am invatat in engleza si nu cunosc traducerea in limba romana). De aceea eu bag de obicei cite 1500 odata.