Sen ne diyorsun lan anten sanane ne yapacağımı sana mı soracağım. Konuşabildiğim kadar konuşuyorum sen kim oluyorsun seni ne alakadar eder amcık ağızlıya bak la sen.Quote:
la ingilizce konuşmaya çalışma benim de canım sıkıldı bilmiyorsan sus amq ' is this a joke ? it will not ' bu ne amk?
la bir ses kes amq yaratığı türkleri rezil etmekten başka bir şeye yaramıyorsun ya tam öğren konuş ya da konuşma sonra salak salak burada makara konusu olmayınQuote:
Sen ne diyorsun lan anten sanane ne yapacağımı sana mı soracağım. Konuşabildiğim kadar konuşuyorum sen kim oluyorsun seni ne alakadar eder amcık ağızlıya bak la sen.
yes thats right... and now ?Quote:
ahuehueihe,so feni menz, Infected the c++ MENTOR,the KRALL IN PROGRAMMING,THE BO$$ with the biggest hardware knowledge,krall of all.
srsly u fcktards have nothing else to do instead of coming here every hour so you can hate just a lil bit more?just find a work or do something useful for yourself...
and im 100% sure that those guys there know about developing more than you could learn in your whole life.
yarrağım sana grammar mi öğretim burada onu mu istiyorsun korkma küçük düştüğümüz falan yok zaten onu seneler önce yaptınız yani bir cazibesi kalmadı artık istediğiniz kadar sikebilirsiniz şimdiQuote:
Lan gerizekalı herif yanlış yazdıysam adam gibi söyle asıl senin gibi mallar yüzünden küçük duruma düşüyoruz kendi milletindeki adamı küçük düşürmeye çalışan insandan ne beklersin ki.