Global Silkroad - 80 Cap - Isro System - 1x Rate - Old Days - 04.07.2020

07/08/2020 17:17 Begoo1#16
Hasty Will Coming too I'm From Egypt Guy's ^^
07/08/2020 17:28 binashin#17
phbot player will destroy ur econemy
07/08/2020 20:15 ayko37#18
Quote:
Originally Posted by mogveli123 View Post
yeah after he changed and fixed it. after i said its not working. he fixed it. now its working for me too from germany--..
Murat kardeşim türk serveri diye serveri niye kötülüyorsun sende yarı türk yarı almansın ve seni tanıyorum ?
07/08/2020 21:01 mogveli123#19
nerde kötüledim ayko ? bugün öylen sitesi calismadi. yazdim diyorki benim internetimde hatta. noldu ? sonunda adam bakdi düzelti bende websiteye giris yapabildim. problemin nerde ? banlasin kardesim zaten girdim bakdim cikdim. :) aykut bide sitelerde isimle fln laf atma. dediyim gibi cikmadimi sonunda ? türk serveriy mis.

noldu originde ezildin diye burda laf ation banla fln diyon. adam degilmisin ayk seviyordum seni ama sevmekden vazgecdim.

size iyi TL kazanmalar beyler. ellimi uzak tutarim bukadar.
07/09/2020 00:22 ayko37#20
Quote:
nerde kötüledim ayko ? bugün öylen sitesi calismadi. yazdim diyorki benim internetimde hatta. noldu ? sonunda adam bakdi düzelti bende websiteye giris yapabildim. problemin nerde ? banlasin kardesim zaten girdim bakdim cikdim. :) aykut bide sitelerde isimle fln laf atma. dediyim gibi cikmadimi sonunda ? türk serveriy mis.

noldu originde ezildin diye burda laf ation banla fln diyon. adam degilmisin ayk seviyordum seni ama sevmekden vazgecdim.

serveri oynamıyorum gm ilgilenmiyor ama türk serverleri kötülemek türk olupda adamlık deildir
07/09/2020 02:30 nimican#21
Quote:

Türklere laf atıp üstüne birde küfür ve hakaret ediyorsun. Sinek kadar beyninin olmadığı çok belli. Acilen bir psikoloğa görünmen gerekiyor. Tr de olsan şamar oğlanı yapardım seni.
07/09/2020 05:34 egNekita#22
G.L
the font same of silkroad royale or same graphic designer
07/10/2020 00:38 hamoghgh#23
silk per hour work or no ?
07/25/2020 12:11 Peresta#24
Quote:
Originally Posted by hamoghgh View Post
silk per hour work or no ?

Hello, thank you for your comment. Our server opened yesterday evening. Silk sales system is available. Other systems are not available. I present to your information. :)
07/26/2020 23:42 disneyboy#25
Your discord is full in turk, I like the thread, good luck
07/27/2020 00:42 Peresta#26
Hello, Thank you for your comment. We would like to see you among us. :)
07/27/2020 12:43 Kalphastasi#27
en çok yabancıların serverlarında takılmış birisi olarak onlarında cacık serverları yönetimleri arkadaşlarına torpilleri vesaire var topluluk olarak bile beş para etmez yabancılar oyun içinde küçük yardımılarda bile bluunmuyolar kendi milletindeki insanlar yardım ediyor türk server kötüyse bile küfür hareket etmeden eleştirebilirsin kendi argümanlarını sunarsın dolayısıyla türk serverları gelişmek zorunda yabancıların ağzına eline düşerseniz sizi adam yerine bile koymuyorlar onların gözünde bahçesinde ki beslediği köpekle eş değeriz türkün türkten başka dostu yoktur
07/27/2020 17:30 powerclass#28
Congratulations, your game system is excellent. Just like I-sro. I started this game in year 2005 after military. Apparently you will pull me back to that time :)

Tebrik ederim oyun sisteminiz mükemmel olmuş. Tam aranan kan ! 2005 yılında askerden gelişimle başlamıştım bu oyuna. Anlaşılan o zamana geri çekeceksiniz beni :)

Quality is not a coincidence. Try this game (^_~)

#goodserver #realygoodserver #friendlystaff #nonstopgameplay
07/28/2020 11:42 Kalphastasi#29
Quote:
Originally Posted by Peresta View Post
Güzel yorumunuz için teşekkürler, Bizi burada kötülen kişinin de TÜRK çıkması bizi ayrı üzdü ve huzursuz etti.

Sağlık olsun, sizide aramızda görmek isteriz. :)
dostum başladım uzun zamandır sro oynamıyordum server güzel beğendim ama 100 cap olsaydı keşke şunu da eklemek istiyorum bu adamlarında gelir giderleri var türk serverı diye 1-2 hafta ömür biçmek eleştiri değildir serverları bu hale getirenler kitlenin suçu yani sizler serverı yönetenlerden çok kitle şekillendiriyor çorap gibi server değiştirirseniz boş serverda bu adamlar turuşumu kuracak? arz talep meselesi velhasıl emeğinizin karşılığını alırsınız inş
07/28/2020 13:01 Peresta#30
Quote:
Originally Posted by powerclass View Post
Congratulations, your game system is excellent. Just like I-sro. I started this game in year 2005 after military. Apparently you will pull me back to that time :)

Tebrik ederim oyun sisteminiz mükemmel olmuş. Tam aranan kan ! 2005 yılında askerden gelişimle başlamıştım bu oyuna. Anlaşılan o zamana geri çekeceksiniz beni :)

Quality is not a coincidence. Try this game (^_~)

#goodserver #realygoodserver #friendlystaff #nonstopgameplay
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. İyi ki varsınız :)

Thanks for your nice comment. You are with us very well. :)

Quote:
Originally Posted by Kalphastasi View Post
dostum başladım uzun zamandır sro oynamıyordum server güzel beğendim ama 100 cap olsaydı keşke şunu da eklemek istiyorum bu adamlarında gelir giderleri var türk serverı diye 1-2 hafta ömür biçmek eleştiri değildir serverları bu hale getirenler kitlenin suçu yani sizler serverı yönetenlerden çok kitle şekillendiriyor çorap gibi server değiştirirseniz boş serverda bu adamlar turuşumu kuracak? arz talep meselesi velhasıl emeğinizin karşılığını alırsınız inş
Çok teşekkürler, İnşallah dediğiniz gibi bir algıyıda global ile kıracağız. İyi oyunlar :)