Hasty Will Coming too I'm From Egypt Guy's ^^
serveri oynamıyorum gm ilgilenmiyor ama türk serverleri kötülemek türk olupda adamlık deildirQuote:
nerde kötüledim ayko ? bugün öylen sitesi calismadi. yazdim diyorki benim internetimde hatta. noldu ? sonunda adam bakdi düzelti bende websiteye giris yapabildim. problemin nerde ? banlasin kardesim zaten girdim bakdim cikdim. :) aykut bide sitelerde isimle fln laf atma. dediyim gibi cikmadimi sonunda ? türk serveriy mis.
noldu originde ezildin diye burda laf ation banla fln diyon. adam degilmisin ayk seviyordum seni ama sevmekden vazgecdim.
size iyi TL kazanmalar beyler. ellimi uzak tutarim bukadar.
Türklere laf atıp üstüne birde küfür ve hakaret ediyorsun. Sinek kadar beyninin olmadığı çok belli. Acilen bir psikoloğa görünmen gerekiyor. Tr de olsan şamar oğlanı yapardım seni.Quote:
nerde kötüledim ayko ? bugün öylen sitesi calismadi. yazdim diyorki benim internetimde hatta. noldu ? sonunda adam bakdi düzelti bende websiteye giris yapabildim. problemin nerde ? banlasin kardesim zaten girdim bakdim cikdim. :) aykut bide sitelerde isimle fln laf atma. dediyim gibi cikmadimi sonunda ? türk serveriy mis.
noldu originde ezildin diye burda laf ation banla fln diyon. adam degilmisin ayk seviyordum seni ama sevmekden vazgecdim.
size iyi TL kazanmalar beyler. ellimi uzak tutarim bukadar.
dostum başladım uzun zamandır sro oynamıyordum server güzel beğendim ama 100 cap olsaydı keşke şunu da eklemek istiyorum bu adamlarında gelir giderleri var türk serverı diye 1-2 hafta ömür biçmek eleştiri değildir serverları bu hale getirenler kitlenin suçu yani sizler serverı yönetenlerden çok kitle şekillendiriyor çorap gibi server değiştirirseniz boş serverda bu adamlar turuşumu kuracak? arz talep meselesi velhasıl emeğinizin karşılığını alırsınız inşQuote:
Güzel yorumunuz için teşekkürler, Bizi burada kötülen kişinin de TÜRK çıkması bizi ayrı üzdü ve huzursuz etti.
Sağlık olsun, sizide aramızda görmek isteriz. :)
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. İyi ki varsınız :)Quote:
Congratulations, your game system is excellent. Just like I-sro. I started this game in year 2005 after military. Apparently you will pull me back to that time :)
Tebrik ederim oyun sisteminiz mükemmel olmuş. Tam aranan kan ! 2005 yılında askerden gelişimle başlamıştım bu oyuna. Anlaşılan o zamana geri çekeceksiniz beni :)
Quality is not a coincidence. Try this game (^_~)
#goodserver #realygoodserver #friendlystaff #nonstopgameplay
Çok teşekkürler, İnşallah dediğiniz gibi bir algıyıda global ile kıracağız. İyi oyunlar :)Quote:
dostum başladım uzun zamandır sro oynamıyordum server güzel beğendim ama 100 cap olsaydı keşke şunu da eklemek istiyorum bu adamlarında gelir giderleri var türk serverı diye 1-2 hafta ömür biçmek eleştiri değildir serverları bu hale getirenler kitlenin suçu yani sizler serverı yönetenlerden çok kitle şekillendiriyor çorap gibi server değiştirirseniz boş serverda bu adamlar turuşumu kuracak? arz talep meselesi velhasıl emeğinizin karşılığını alırsınız inş