Quote:
Originally Posted by tigerforce
Obczailem, ze jestes rodakiem wiec latwiej bedzie mi wytlumaczyc problem. Staram sie zrobic ustawienia na silver coiny u ely jednak mam kilka problemow. Kiedy ustawiam sobie buffy postac biega w kolko i tam gdzie nie trzeba i co chwila staje w miejscu, jednak kiedy je wylaczam porusza sie normalnie. Nie wiem czy to wina PL wersji ale nie zalicza mi w opcji quest nie ktorych mobow przez co postac biega bez konca nie oddajac questa ( chodzi mi o ta zakladke gdzie jest liczba ich do zabicia) nazwy wpisuje poprawnie pozniej stawiam " , " tak jak jest na filmiku jednak nie nabija tego w ustawieniach. Kolejny problem to taki ze atakuje wszystkie moby to ma tak dzialac? Czy ma atakowac tylko te wypisane w ustawieniach? Jak to jest z tym waypoint quest i normalnym? Mam ustawic waypoint quest do mobow a pozniej ten drugi i na odwrot? Z gory dzieki za pomoc.
Sorry guys that i dont write it in english but its easier for me to say what im doing wrong in my own lang.
|
Najlepiej to by bylo jakbys mnie na skype dodal, wtedy moge ci wszystko wytlumaczyc przy wspoldzieleniu ekranu. Ale tak ogolnie to:
Zaleznie od tego jakie buffy dodales, mozliwe ze chce on ciagle ktoregos uzyc, np dodales buffa ktory potrzebuje DP a nie masz wystarczajacej ilosc, wtedy bot ciagle probuje uzyc buffy.
Co do licznika to TRZEBA zaznaczyc zbieranie loota.
Atakuje wszystkie moby - nie chcesz zeby ktoregos atakowal - dodaj do black listy.
Quest waypointy to waypointy OD npc DO spota - i tyle, nie robisz sciezki powrotnej. Zwykle waypointy sluza do chodzenia i zabijania mobow.
Pozdrawiam :)