Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 08:16

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


Lua / C++ Scripts Problem

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2011
Posts: 222
Received Thanks: 21
Lua / C++ Scripts Problem

Heyho,

Wie kann ich für meinen Server lua scripts usw benutzen?

Ich benutze Trinity mit einer 4.3.4 Version.



Danke.



Elitethreadz is offline  
Old 02/08/2015, 18:31   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 534
Received Thanks: 202
Lua-Scripts?
Default garnicht.

Für C++ gibt es genügend Tutorials.
Die TC 434 und TC 335 unterscheiden sich da in Grundprinzipien weniger.
Einfach SuFu nutzen oder Google befragen, fündig wirste da immer.


Kent_Brockman is offline  
Old 02/27/2015, 18:31   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 57
Received Thanks: 14


Jedoch ist was du bisher in LUA kannst nicht 100% das was du hier brauchst. Und den stress würd ich mir nicht antun. Benutz C++
KNIPF.net is offline  
Reply



« Eigener WoW Server - 2.4.3 | WoW Cata 4.3.4 Item ID List »

Similar Threads
Problem mit mangos scripts
03/13/2011 - WoW Private Server - 0 Replies
Hey Ich hab ein script(C++) und weiß net wo ich dieses script jetzt hinpacken muss :( Hab mangos 2.4.3 Und lua kann man da nicht reinmachen oder? HOFFE IHR KÖNNT MIR HEFLEN UND BEDANKE MICH SCHON MAL IM VORAUS!
Hilfe CE Scripts problem
07/04/2010 - Dekaron - 0 Replies
Hallo zusammen ich habe folgendes Problem und zwar habe ich mir paar CE Scripts zusammen gesucht und ausprobiert alles funktioniert super bis auf dem ( NO AGRO / VAC HACK ) ich kann immer nur 3 Mobs luren und weiß nicht woran es liegt. kann mir einer sagen was anderem Script falsch ist ? Hier der Script : aobscan(_aNoAggro,0F B7 86 54 01 00 00 8B 0D) aobscan(_aMobRange,89 54 24 48 8B 01 FF 50 0C 8B) label(_aNoAggroLabel)
scripts problem... db-bot ofc...
06/28/2010 - SRO PServer Ask the Experts - 2 Replies
I have problem with loop in hotan... I think I do everyting good in recording... but bot after come back to town just staying and doesn't do anything... appear notice "loop start" and thats all
Problem recording scripts with Tbot
12/19/2007 - SRO Ask the Experts - 2 Replies
Everytime I hit "record" to make a script my sro client crashes. From what I can tell the bot works fine I just cant use it because I need scripts. Also, if this isnt fixable, would anyone direct me to some euro scripts? Thanks.
TBOT: Problem loading scripts
07/11/2007 - SRO Ask the Experts - 6 Replies
Problem loading scripts Hi, When i am using TBOT i got some problems loading some scripts. If i load some scripts he goes to the place and grind alot, so it works. But when i click other scripts he goes to the place but doesnt fight. The only thing he does is stand there untill pots are "0", then die. Then he goes bakc to city, buys pots again, go to the spot and just stand there again untill it dies... I dont have this with all the scripts, but with most of them. For example atm im...



All times are GMT +1. The time now is 08:16.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.