Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > World of Warcraft > WoW Private Server > WoW PServer Hosting
You last visited: Today at 17:08

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


problems with logging into ascent new server

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2005
Posts: 95
Received Thanks: 11
problems with logging into ascent new server

so i got the server running there are no errors when it starts up and its sitting there. i have added 1 user 2 and 3 users all with different ID's names and passwords. GM account none gm and BC off and on.

when i try to login i get user or password is wrong contact blizzard message. standard one that you get when you type it in wrong but i know that its right since i can look at the database.

Any help on where to start looking for why my server isnt authenticating right would be greatly appreciated.



peanutym is offline  
Old 03/25/2008, 12:54   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 121
Received Thanks: 28
open ascent-logonserver.exe, and when its done scroll up. it might say "Invalid field - Muted."(its a problem that i got, if it does go to your database editor thingy, go to accounts table and add a field called "Muted")

if not... make sure you changed your realmlist.wtf to your server's IP and typed it correctly.


mooseberry is offline  
Old 03/25/2008, 20:05   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2005
Posts: 95
Received Thanks: 11
i did have the muted error also and i got this up and running. i am sorry that i didnt update this thread but thank you for your respone.
peanutym is offline  
Old 03/25/2008, 23:34   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 121
Received Thanks: 28
lol, NP. i hope that your server goes well ^^^
mooseberry is offline  
Reply



« brauche hilfe | GM Suche »

Similar Threads
Problems with logging in
02/02/2010 - Combat Arms - 7 Replies
hey everybody, i downloaded the game and installed once i start it and come to the logging in screen i type in my user and pass press log in it says: you have lost connection with the server. please try again in a moment. (errorcode = pi, 30022 ...
Please help, Problems logging in private server
01/17/2010 - Lin2 Private Server - 1 Replies
i recently downloaded Lineage 2 and patched it with the ViNaWorld's private server patch, registered, did everything i could think of but when i try to log into the server, it comes up saying "You are currently logging in. Please wait a moment." and...
Problems with logging in
07/09/2009 - SRO Ask the Experts - 10 Replies
Hey there, its nearly 2 years ago that i've stopped playing SRO and i would like to start again. I've already downloaded the newest Update (1.199) installed etc. but i cant log in. Im entering my password, my user ID (No verification image?) and...
Problems logging in.
07/11/2008 - Dekaron Private Server - 4 Replies
Can somebody please help me , i cant login. I get to the login screen, i write my username, i write my password, but then when i press connect it gets to the Part where it's about to say "This game is intended for 17 years of age" or something like...
Problems logging in
01/06/2007 - CO2 Main - Discussions / Questions - 30 Replies
any1 esle have problems getting in to Conquer? It's not letting me on. Ive got no hacks instaled. No Qproxy, mulitlogger, etc. I restarted my comp and conquer. I checked internet connection, I scaned my computer wiht nortan, Spysweeper and Mcaffe,...



All times are GMT +2. The time now is 17:08.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.