Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Star Wars: The Old Republic > SWTOR Hacks, Bots, Cheats & Exploits
You last visited: Today at 10:06

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Beta] UntzBot (Space Missions Bot, recorder+player)

Reply
 
Old   #481
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Received Thanks: 0
having a problem here. i got somones script. its working flawlessly except. its having a problem when its say on cloud map. its massivly clicking the 0/4 shield generators with missiles but they dont fire and i end up losing the round. you can here it click missile over the shield but they dont fire. then later ont hey fire but just at the jets



tvister is offline  
Old   #482
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 10
Received Thanks: 0
Line 5616 Error !?!?


Chefrocker is offline  
Old   #483
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 10
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by tvister View Post
having a problem here. i got somones script. its working flawlessly except. its having a problem when its say on cloud map. its massivly clicking the 0/4 shield generators with missiles but they dont fire and i end up losing the round. you can here it click missile over the shield but they dont fire. then later ont hey fire but just at the jets
You shure you dont have Proton Torpedo equipped? It override missles when you trying to shoot shielded targets - hold and release right mouse button.
Saurrus is offline  
Old   #484
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Received Thanks: 0
Bot has been working fine for me on impclouds44 for weeks. Now today, it doesn't wait for the blue engine on the top right to start, as soon as it loads it starts firing. I don't recall changing anything. Any ideas?

Edit: After rebooting for the 3-4th time it started working.


uzuk is offline  
Old   #485
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 15
Received Thanks: 5
My guess would be that it probably has something to do with last nights maintenance?
LeftCoast is offline  
Old   #486
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2010
Posts: 142
Received Thanks: 134
UntzBot 4.1x

Changelog 4.1x:
- Crewbot Fixes:
- Waits for world map before doing crewbot stuff
- Will force all members to attempt to do the requested mission
- Uses the 5th member correctly
- Will now not crash upon the login server being down (gives error message)
- Autospin is now included in settings.txt

//////

this isnt what i had planned for the next release, but it at least fixes up the crewbot (mostly)

multiple missions/crewbot sniping is still in the works but is taking longer than i thought it would (apparently transparency is eviler than i expected, and also the 'universal start delay' is causing grief)

link at the end of first post
thephilz is offline  
Thanks
3 Users
Old   #487
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
Received Thanks: 0
Great Job!
Space Missions are working good.

But the mission: Imperial Nez Peron isnt working. It doesnt click exactly on the mission-icon on the galaxy-map. It just stucks in the galaxymap screen. I used the debugger and used the aero and classic option.

The Crewbot doesnt work for me either. The bot misses the buttons in the crew-window.
giovannis is offline  
Old   #488
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 44
Received Thanks: 5
Quote:
Originally Posted by giovannis View Post
Great Job!
Space Missions are working good.

But the mission: Imperial Nez Peron isnt working. It doesnt click exactly on the mission-icon on the galaxy-map. It just stucks in the galaxymap screen. I used the debugger and used the aero and classic option.

The Crewbot doesnt work for me either. The bot misses the buttons in the crew-window.
Have you tried a system restart yet?

We are seeing something similar here on the systems we run the bot on. Rebooting helps but I have this really weird feeling it has something to do with the initial resize that happens in the beginning. So far it is just a feeling but resize seems to be different at different monitor/resolution sizes. IE On my 27" monitor at native res the resize looks like it might be too small/resized too much. On my 24" monitor at 19x12 the resize is fine.
jgoines is offline  
Old   #489
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by uzuk View Post
Bot has been working fine for me on impclouds44 for weeks. Now today, it doesn't wait for the blue engine on the top right to start, as soon as it loads it starts firing. I don't recall changing anything. Any ideas?

Edit: After rebooting for the 3-4th time it started working.
Well this is annoying. It started working for awhile, now it's back to starting to fire *** soon as the mission loads and not waiting for the blue engine on the top right.

Halp!
uzuk is offline  
Old   #490
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2010
Posts: 142
Received Thanks: 134
Quote:
Originally Posted by giovannis View Post
Great Job!
Space Missions are working good.

But the mission: Imperial Nez Peron isnt working. It doesnt click exactly on the mission-icon on the galaxy-map. It just stucks in the galaxymap screen. I used the debugger and used the aero and classic option.

The Crewbot doesnt work for me either. The bot misses the buttons in the crew-window.
not quite sure why nez peron is singled out - do other missions work fine? might be a one off thing ..

turn left/right hotbars on (i forgot to mention this) - but sometimes its just 'wrong', and im not sure why. ill try to fix it in the next update

Quote:
Originally Posted by uzuk View Post
Well this is annoying. It started working for awhile, now it's back to starting to fire *** soon as the mission loads and not waiting for the blue engine on the top right.

Halp!
i have absolutely no idea why it would stop working, but your best option is to create a new sync image and re-record/re-sync the mission again
thephilz is offline  
Old   #491
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by thephilz View Post

i have absolutely no idea why it would stop working, but your best option is to create a new sync image and re-record/re-sync the mission again
Thanks, I'll give it a shot.
uzuk is offline  
Old   #492
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
Received Thanks: 0
Quote:
not quite sure why nez peron is singled out - do other missions work fine? might be a one off thing ..

turn left/right hotbars on (i forgot to mention this) - but sometimes its just 'wrong', and im not sure why. ill try to fix it in the next update
Thanks for the great support!=)
But enabling the hotbars doesnt work either. The bot still misses everything on the crew-screen.
At the mission Nez Peron it misses the small spaceship symbol on the galaxy-map by just 5 pixels or so.
The Sarapin mission is working great. Im using the free version.



Update:
In the classic-mode the crewbot is working. But the Nez Peron mission is still not working.
giovannis is offline  
Old   #493
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Received Thanks: 0
hmm got problem with bot



after resize attemp with debugger, still the same, you can see the desktop blue @ the border top and left of the SW window, so the bot stucks @ confirmationbutton of the missionmap





thx for reply
Ingramosh is offline  
Old   #494
 
elite*gold: 5
Join Date: May 2010
Posts: 1,251
Received Thanks: 64
Hey Ingra ,


times quickly change your nick name in game, so on your screen
Better safe than sorry, I mean it just good
Dakushisai is offline  
Old   #495
 
elite*gold: 20
Join Date: Feb 2012
Posts: 29
Received Thanks: 1
Wow, awesome videos. Tonight was the first successful run for me on creating my own recording and event syncs!

Now I have been running flawless with no losses yet!


slomojones is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Beta player gesucht!!!
Hey, ich suche ein paar beta spieler für meinen minecraft root server 1.1 soweit steht schon ein großteil an gebäuden jedoch suche ich noch 4 beta...
1 Replies - Minecraft Server Advertising
Minecraft 1.7.3 Beta: Not enough space
Hallo! Also, ich habe Minecraft Beta 1.7.3, und benutze den Mod ,,Millionaire´´. In dem Mod bauen ja andere was für dich. Auf dem Schild steht was...
2 Replies - elite*gold Trading
Do The TP Missions And get 2000 TP/Missions
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu OK. i know all of you is understand using fiddler2.. no...
6 Replies - Facebook



All times are GMT +2. The time now is 10:06.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.