Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Popular Games > Silkroad Online > SRO Private Server > SRO PServer Guides & Releases
You last visited: Today at 06:37

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2)

Discussion on [Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2) within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 07/21/2010, 13:42   #1276
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 713
Received Thanks: 121
Quote:
Originally Posted by MajikalGurke View Post
well I cannot start the game normally, so some of my files must now be corrupted. I'm going to just unpack it again and reinstall some stuff. Should be no biggie right?
U can't cuz u got edited media.pk2 for bot
bula13 is offline  
Old 07/21/2010, 13:46   #1277
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 713
Received Thanks: 121
Quote:
Originally Posted by Hallo987654321 View Post
pls someone help me =)
Check it
bula13 is offline  
Thanks
1 User
Old 07/21/2010, 13:50   #1278
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2010
Posts: 21
Received Thanks: 4
okay so, bula perhaps you want to add me on msn. My email is . Anywho, i downloaded the media file. Pasted it in my zszc folder, and executed the 1.168 install. Then i started the proxy, but in the water server ip. Started db bot, put in my pass and unticked the english box. had it execute silkroad.exe. And then it takes me to the server selection page. I tick water and i get a popup box with no text. only an ok button.
MajikalGurke is offline  
Old 07/21/2010, 13:51   #1279
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by KataLyzT View Post
when u say loader do u mean the process patcher?
im having this problem when i try logging during server traffic. my steps are as per below:

1. open ZSZC Loader
2. open SR Proxy
3. open crackloader -> start game
4. after SRO Client starts, close ZSZC Loader and open Process Patcher
5. press refresh to show client no. on Process Patcher, select and click Patch
6. login to SRO -> if server is full the SRO Client [email protected][email protected]?

i tried steps 1,2,3,4,6 (skipped step 5 cos no traffic) this morning and everything seems to be working...including the bot.

so how do we fix the No-DC / SRO Client crashing problem during server traffic? i do have the lolkop loader but im not sure how to use that with the steps above??? can anyone advise?

i got in with the bot, and when i try to add skill or something it's not working?

Another question : at the SrProxy, when u fill in the IP, u must click on start right? because it's not in the steps u just wrote
Rune300 is offline  
Old 07/21/2010, 14:18   #1280
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 29
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Rune300 View Post
ok i did that, but if u got traffic than u get crash? and how did it work before? if the server was full what did the bot do than?
Another question : at the SrProxy, when u fill in the IP, u must click on start right? because it's not in the steps u just wrote
yeap....1. open zszc sro loader
2 . srproxy .... write ip and start
3. enter in sro-db
go at change folder select sro_client then press Start game.... then follow the steps....

well before was more easy i don`t know if it will work for me...i`m logged in since 4:00 last night soo...i`ll stay more 5h and i must log off and try it again when i`ll come back home...i hop will work cuz i don`t wanna wake up in the morning all time
Ciocioy is offline  
Old 07/21/2010, 14:18   #1281
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 373
Received Thanks: 64
Quote:
Originally Posted by bula13 View Post
Try reinstall silkroad or change media.pk2
@Edit
Try use this

after download unpack it and paste to zszc folder .
Patch it only with 1.168 and I hope it ill work's
this is an outdated/unpatched media why do u post it? -.-'
DarkestxHour is offline  
Old 07/21/2010, 14:19   #1282
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 713
Received Thanks: 121
Quote:
Originally Posted by Rune300 View Post
ok i did that, but if u got traffic than u get crash? and how did it work before? if the server was full what did the bot do than?
Another question : at the SrProxy, when u fill in the IP, u must click on start right? because it's not in the steps u just wrote
Yep Start srproxy
bula13 is offline  
Old 07/21/2010, 14:20   #1283
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 713
Received Thanks: 121
Quote:
Originally Posted by DarkestxHour View Post
this is an outdated/unpatched media why do u post it? -.-'
U can't read? after extract patch it to 1.668 and it ill work's .
It's working, already I use it
bula13 is offline  
Old 07/21/2010, 14:28   #1284
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 81
Received Thanks: 0
Yeah me 2
dragontail is offline  
Old 07/21/2010, 14:51   #1285
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 373
Received Thanks: 64
Quote:
Originally Posted by bula13 View Post
U can't read? after extract patch it to 1.668 and it ill work's .
It's working, already I use it
what client are u using? normal + process patcher?
DarkestxHour is offline  
Old 07/21/2010, 14:56   #1286
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 713
Received Thanks: 121
Quote:
Originally Posted by DarkestxHour View Post
what client are u using? normal + process patcher?
Yep normal client like got other guys+ this media patched to 1.168 and process patcher
@Edit
Btw. this media only working with bot.
Can't log on from launcher
bula13 is offline  
Thanks
1 User
Old 07/21/2010, 15:01   #1287
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 373
Received Thanks: 64
Quote:
Originally Posted by bula13 View Post
Yep normal client+ this media patched to 1.168 and process patcher
@Edit
Btw. this media only working with bot.
Can't log on from launcher
i know
DarkestxHour is offline  
Old 07/21/2010, 15:52   #1288
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
Received Thanks: 1
I just logged in silkroad with the bot, but when i try to add a skill or something i get a error than it closes? does anyone have the same problem? or did i do something wrong?
Rune300 is offline  
Old 07/21/2010, 16:03   #1289
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 713
Received Thanks: 121
Quote:
Originally Posted by Rune300 View Post
I just logged in silkroad with the bot, but when i try to add a skill or something i get a error than it closes? does anyone have the same problem? or did i do something wrong?
What error?
bula13 is offline  
Old 07/21/2010, 16:04   #1290
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 7
Received Thanks: 0
or did i do something wrong?
think so mine works
timb00 is offline  
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 06:37.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.