Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Popular Games > Silkroad Online > SRO Private Server > SRO PServer Guides & Releases
You last visited: Today at 05:22

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2)

Discussion on [Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2) within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 06/15/2010, 20:02   #226
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 398
Received Thanks: 68
The link to the pk2 is dead ?
ninov is offline  
Old 06/15/2010, 20:05   #227
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2010
Posts: 110
Received Thanks: 8
ok thx
fighter999 is offline  
Old 06/15/2010, 20:09   #228
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
Quote:
Originally Posted by gryfon13 View Post
I have a problem when I put the folder media.pk game stopped working, I mean the server is down for me.
a solution. thanks!

NetError
Servers are offline.
Please vist your homapage to check when they are back.
you are using the srproxy ?...

Quote:
Originally Posted by ninov View Post
The link to the pk2 is dead ?
no, it's working.
Darkness™ is offline  
Old 06/15/2010, 20:44   #229
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 15
Received Thanks: 0
hm
my problem is if i start the bot then come chinese letters and cant read and then
"paik file open fail"
need help >.<
Vpl is offline  
Old 06/15/2010, 20:53   #230
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2009
Posts: 271
Received Thanks: 55
Fuu man i can't use bot ):
Tried everything..
Can some1 come teamviewer for me?
But its german here so, if it isn't a problem (:
PM me or add ICQ: 433196284
or skype : xth3bangx
would be nice
Dark_Jooi is offline  
Old 06/15/2010, 21:05   #231
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2009
Posts: 271
Received Thanks: 55
Btw .. sry for double post..
When i try to use the Crack ( when the music comes and i have to klick "Go!"
I klick at Go! and nothing happens O.ô The bot won't get cracked!
Dark_Jooi is offline  
Old 06/15/2010, 21:06   #232
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 4
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Vpl View Post
hm
my problem is if i start the bot then come chinese letters and cant read and then
"paik file open fail"
need help >.<
same like me if sb finds a solution pls write it to us =)
shadow635241 is offline  
Old 06/15/2010, 21:08   #233
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 10
Received Thanks: 1
all works fine with bot 0.9a but if i press get coordinates there comes the same error like in 0.8
Deime is offline  
Old 06/15/2010, 21:34   #234
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2009
Posts: 271
Received Thanks: 55
Still this problem..
When i klick at SRO-DB Bot Crack
on the "Go !" Nothing happens.. It's a virus maby?
Dark_Jooi is offline  
Old 06/15/2010, 22:07   #235
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
WHEN YOU PRESS "GO" NOTHING IS SUPOSSED TO HAPPEN....
IF SOMEONE WANT I CAN HELP YOU VIA TEAMVIEWER.

PM ME, WITH UR MSN.
Darkness™ is offline  
Old 06/15/2010, 22:23   #236
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,226
Received Thanks: 1,002
When i press start bot its giving dc after using buffs. -.-"
ironeye is offline  
Old 06/15/2010, 22:25   #237
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
maybe you put an passive skill on buff list.
Darkness™ is offline  
Old 06/15/2010, 22:52   #238
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Received Thanks: 1
Hi. Help me please. My bot doesn't see skills, So it don't use them. Help me please, i can't botting
Zatoichi999 is offline  
Old 06/15/2010, 23:16   #239
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 225
Received Thanks: 26
[QUOTE=Darkness™;5640405]you are using the srproxy ?...

so I'm using, but I need the ip to the new server.
As I click on Start in the bot pops up Sro.Client information can not be found But I have everything well arranged.
gryfon13 is offline  
Old 06/16/2010, 02:38   #240
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 51
Received Thanks: 1
my mcafee keeps detecting a trojan!!

dangflabit is offline  
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 05:22.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.