Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Popular Games > Silkroad Online > SRO Private Server > SRO PServer Guides & Releases
You last visited: Today at 06:29

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2)

Discussion on [Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2) within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 09/14/2010, 10:38   #2281
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Received Thanks: 0
no i don't use nothing and when i press get coordinates i get error and bot don't target mobs only buff andstay in one place...
adranalinas is offline  
Old 09/14/2010, 15:10   #2282
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 35
Received Thanks: 12
Did you do everything like this?


Quote:
Originally Posted by ZadaZ View Post
Okay this way it should work 100% I'm using Vista 64 bit and it works without problems.

Note 1: Make sure you run everything as admin.
Note 2: Bot DOES work normally with D11 type 1 items, but if you are using 2 or 3 type, read Note 3
Note 3: How to make bot work with D11 type 2 and 3 items: Put the items in storage then teleport to your botting town and then take the items back from storage
Note 4: Bot does NOT pick D11 type 2 nor 3 drops, you must have a grab pet in order to pick them up.
Note 5: Bot doesn't support some pets in same way like it doesn't support 11D 2 or 3 type items. One example of a pet that causes problems with the bot is Lyzark. So try to choose some older grab pets if you want the bot work properly.
Note 6: Do NOT use level range at lvl 100+ mobs because it can cause your bot to not attack.


1) Download everything from the first post and extract the files to your ZSZC folder
2) First run the mediapatcher and click patch
3) Launch srproxy and enter the ip for either server Fire (72.55.143.209) or Water (67.205.76.42) and click start
4) Crack the bot with SRO-DB Bot v1.0b2 Crack and use Crackloader (after you cracked the bot this file appears) for further botting
5) Launch SRO-DB Bot - ZSZC Loader
6) Launch private_server_loader (lolkop's loader) Untick english patch and choose Division 1 for Fire or Division 2 for Water

and voila! it works... It WILL work if you do everything in that order. You don't have to do anything else.
ZadaZ is offline  
Old 09/14/2010, 15:32   #2283
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Received Thanks: 0
yea bro i do everything like here
adranalinas is offline  
Old 09/14/2010, 16:42   #2284
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 373
Received Thanks: 62
Quote:
Originally Posted by EvoLTU View Post
damm but im doing everythink as you said just mine pet is lyzark
add my email i will help you ^^
or @skype.com
thieef is offline  
Old 09/14/2010, 17:31   #2285
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 35
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by thieef View Post
add my email i will help you ^^
or @skype.com
He already got the bot working by changing grab pet :P
ZadaZ is offline  
Old 09/14/2010, 17:31   #2286
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2010
Posts: 168
Received Thanks: 36
Hi all!

I want to botting on ZSZC Fire, and I read the guide, but my media patcher isn't working. It said, when i go to patch: can't find pattern! Trying next one...
nothing patched!
....done!



Can someone know the problem?

I probed bot, but without good media patcher it said: Please execute "silkroad.exe"
Puroku is offline  
Old 09/14/2010, 21:50   #2287
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2010
Posts: 14
Received Thanks: 2
I need pls petfilter, pls anybody can help me?
totty84 is offline  
Old 09/15/2010, 14:14   #2288
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 35
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by adranalinas View Post
yea bro i do everything like here
Are you using Xia's PK2 edited media.pk2? Not sure though if that can cause any problems...
ZadaZ is offline  
Old 09/15/2010, 14:18   #2289
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 89
Received Thanks: 11
my bot dosent atack ant mujgis it worked perfectly yesterday

says it cant find target
fine now only needed pc rr
marifas123 is offline  
Old 09/15/2010, 14:38   #2290
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 134
Received Thanks: 6
This doesn`t work for me, I did everything mentioned in the 1st page but when I attempt to start the game with lolkop`s loader or with the bot "Start Game" button, it gives me a error in chinese.
I installed the 1681 patch, used MediaPatcher, crack, proxy and loader and I can`t get it to run.
Anything else that needs done in order to work?
mecanicu is offline  
Old 09/15/2010, 16:27   #2291
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Received Thanks: 0
Bot working and so on, but have 1 probelm : i can`t use that private server loader cuz i get Autolt Error ;/ So i have to login from first time ;D
MerunasV is offline  
Old 09/15/2010, 18:45   #2292
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 81
Received Thanks: 0
i cant find the new update. xD i have 1,1680. need the new one pls link it

and does the bot works if i just install 1,681 update? thx
dragontail is offline  
Old 09/15/2010, 21:06   #2293
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by ZadaZ View Post
Are you using Xia's PK2 edited media.pk2? Not sure though if that can cause any problems...
no ijust use media pacher but any media don't use
adranalinas is offline  
Old 09/15/2010, 21:19   #2294
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 81
Received Thanks: 0
I have a big problem!!!!!

When i start my bot it only use 1 skill. then it wait for it to load up again. only use 1 skill stk then it use normal arrows until it have load up the skill. and i dont have auto atk in my skill list so i know its not that. what can i do?? :O
dragontail is offline  
Old 09/16/2010, 08:36   #2295
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 35
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by dragontail View Post
I have a big problem!!!!!

When i start my bot it only use 1 skill. then it wait for it to load up again. only use 1 skill stk then it use normal arrows until it have load up the skill. and i dont have auto atk in my skill list so i know its not that. what can i do?? :O
If you still have the downloaded ZSZC part 1 (when you downloaded the game)
1) Delete the current media.pk2 from your ZSZC folder, then open the ZSZC part 1 which you still have, unrar the media.pk2 from there again and put in the ZSZC folder.
2) Download the latest patch for ZSZC and unrar the patch file and silkroad.exe in your ZSZC folder and run the patch
3) Follow my steps on how to make the bot work, the instructions you should find if you go back a few pages.

It should still work 100%.
ZadaZ is offline  
Thanks
1 User
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 06:29.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.