Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Popular Games > Silkroad Online > SRO Private Server > SRO PServer Guides & Releases
You last visited: Today at 06:40

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2)

Discussion on [Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2) within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 08/12/2010, 22:37   #2056
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 64
Received Thanks: 11
ON NOW

AND NOW INVALID TARGET AGAIN !!!!!!!!! DAMMIT it always happend when the server restart.....
letalb is offline  
Old 08/12/2010, 23:03   #2057
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2007
Posts: 9
Received Thanks: 2
yes me 2......the day bot non stop and now server restart INVAIL TARGET -.-
neon555 is offline  
Old 08/12/2010, 23:09   #2058
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 49
Received Thanks: 5
**** it i was botting normaly before server restart and now i get invalid target and my bot do not attack :S (im lvl 97 so i don't have 11d stuff) i was botting normaly but now i can't after restart. help me pls
Th3Musu is offline  
Old 08/12/2010, 23:10   #2059
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 30
Received Thanks: 0
i'm guessing everyone is getting Invalid Target, cause im getting it toos =]
tryin to find a way to fix it.
alexscar is offline  
Old 08/12/2010, 23:10   #2060
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 83
Received Thanks: 10
When your bot doesnt detect pet and skills - ITS BECAUSE OF 11 D ITEMS
All you have to do its put all items 11d in depo and make relog
Bot will detect pet + skills

My advice is to bot still with items 10d
EDDISSIE is offline  
Old 08/12/2010, 23:14   #2061
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 49
Received Thanks: 5
im 10d lvl 97 and i get invalid target after restart server
Th3Musu is offline  
Old 08/12/2010, 23:24   #2062
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 81
Received Thanks: 0
i cant login why? i have download the 2 new files ans put them in my zszc folder and extract them. but i get a empty small window pop out. and i cant start my bot. it say my zszc launcher don't work anymore :O
dragontail is offline  
Old 08/12/2010, 23:30   #2063
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 713
Received Thanks: 121
After restart always shows invalid target.
Just use v0.8 bot , that ill works.
bula13 is offline  
Old 08/12/2010, 23:35   #2064
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 49
Received Thanks: 5
where can i DL 0.8 version?
Th3Musu is offline  
Old 08/12/2010, 23:42   #2065
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2007
Posts: 235
Received Thanks: 18
Is server on for u guys? Coz for me its still off O.o
StrixXx is offline  
Old 08/13/2010, 00:30   #2066
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 713
Received Thanks: 121
Quote:
Originally Posted by Th3Musu View Post
where can i DL 0.8 version?
Use search mode.
Quote:
Originally Posted by StrixXx View Post
Is server on for u guys? Coz for me its still off O.o
Yeah it's online. (Fire)
bula13 is offline  
Old 08/13/2010, 01:46   #2067
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 373
Received Thanks: 62
Quote:
Originally Posted by yassersh2001 View Post
need to use port 15777 rather than 15778 to use bot + filter
can u help with new pkeditor or altrantive media patcher with the port 15777
Ty
i'll try to edit darkness patcher to 15777 ^^

Edit : i failed i'll try again later ....... busy now
thieef is offline  
Old 08/13/2010, 03:32   #2068
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Received Thanks: 0
HELP PLS
cula123 is offline  
Old 08/13/2010, 04:15   #2069
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Received Thanks: 1
I can log in with bot and look at all my charcters, but when i click on one and starts the game it shuts down directly when im coming in on a character....

whats wrong and what can i do???
lillrydan is offline  
Old 08/13/2010, 08:04   #2070
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 30
Received Thanks: 0
Anyone got any ideas on how to get rid of the Invalid Target???
I get it everytime i kill 1 monster then it say invalid target then atk again, if i get ks it spam invalid target then kill again o.o any solution??
alexscar is offline  
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 06:40.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.