Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 17:00

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[SWSRO][ZSZC]Loader/Bot/Autopot/Silkmod

Discussion on [SWSRO][ZSZC]Loader/Bot/Autopot/Silkmod within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Reply
 
Old 03/25/2011, 13:42   #1036
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by affemitwaffe12 View Post
der bot greift nach drei mnobs manchmal früher manchmal spater nicht merh an und wartet so 10 sek bis der wida was macht meisten kackt der aba ab
"kackt ab" ist immer eine supper beschreibung...
willst du damit sagen, das der bot abstürzt? das dein char dc bekommt? das dein client crasht? oder einfach das er nicht mehr selected?

wenn er nicht mehr selected, bist du sicher das sich noch mobs in deiner gewählten range befinden, und wenn ja kannst du ingame denn von hand was machen?

etwas genauere beschreibung als "kackt ab" wäre schon nett
lolkop is offline  
Old 03/25/2011, 15:43   #1037
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Received Thanks: 0
sry lolkop ^^

also der bot greift nach dme buffen meistens imma gut und sofort an etwa nach drei mobs wie gesagt mal mehr mal weniger bleibt der bot für 10 sek etwa stehen potet nur mob greifen meistens mich weiter hin an und nach 10 sek macht der wida wat also wida paar mobs ..... eher nachdenk pause ^^ ne haba gemerkt wenn mehrere mobs mich angreifen kommt der durcheinander also der potet nur greift net an hab ma bot bei low lvl mbos getestet die der halt onehitet da klappt es einwandfrei
affemitwaffe12 is offline  
Old 03/25/2011, 19:10   #1038
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2009
Posts: 169
Received Thanks: 31
Idea: can you add autoress? xD!
For dont be dead like 2 hours for Lag ._.
FreakMaster is offline  
Old 03/25/2011, 20:06   #1039
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by FreakMaster View Post
Idea: can you add autoress? xD!
For dont be dead like 2 hours for Lag ._.
ress urself is not possible. if i add return to town when dead, all towns would beome overpopulated :s i'll add it, once loop is available
lolkop is offline  
Thanks
1 User
Old 03/25/2011, 20:16   #1040
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2010
Posts: 20
Received Thanks: 6
add Compatibility swsro u.u i need silkmod u.u or autopot no keypress u.u
delirium1990 is offline  
Old 03/25/2011, 22:42   #1041
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Received Thanks: 0
Idk if this happens to anyone else, but my system is Win7, and I have a hard time trying to bot..

Everytime I click start, the bot says its starting, and it finds a mob, but nothing happens.. and about 10 sec later, it jus suddenly manage to use some skills.. and after 1 kill, it waits another 10 sec to reselect a mob.. and it happens all the time..

BTW: Pet doesnt pick up anything.. My friend has XP system, this bot worked fine for him, no delay, and his pet picks everything except after certain time it gets bugged too. I also led him log on my chara jus to try if it works on his pc with my chara. He told me it also worked fine.. He also said that the buff doesnt work correctly and continuously.

So i think theres something wrong with the bot, probly becuz my system is Win 7
ajbaobao is offline  
Old 03/25/2011, 23:59   #1042
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by ajbaobao View Post
Idk if this happens to anyone else, but my system is Win7, and I have a hard time trying to bot..

Everytime I click start, the bot says its starting, and it finds a mob, but nothing happens.. and about 10 sec later, it jus suddenly manage to use some skills.. and after 1 kill, it waits another 10 sec to reselect a mob.. and it happens all the time..

BTW: Pet doesnt pick up anything.. My friend has XP system, this bot worked fine for him, no delay, and his pet picks everything except after certain time it gets bugged too. I also led him log on my chara jus to try if it works on his pc with my chara. He told me it also worked fine.. He also said that the buff doesnt work correctly and continuously.

So i think theres something wrong with the bot, probly becuz my system is Win 7
i'm using win7 enterprise x64 and i've never noticed any lags or stops yet :s

and about the pet problem, i've already said, that the bot modifies send packets. that could cause problems with the pet.
when i add my own petfilter it should work again
lolkop is offline  
Old 03/26/2011, 00:29   #1043
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Received Thanks: 0
like the guy before me said...can someone please upload all the files or leave the links to all those things needed to bot on that *** **** swsro1 server...need loader, bot, sro_client if needed, all things...i've read all the comments and i didnt found any ****, only words...no links no nothing! so, can please anyone upload all the files, or send me a private msg with something...thanks!
oh...forgot to say about autoselect and silkmod and process patcher and autopot and everything! i'm not a noob but leave a guide for all kind of people if it's possible..a short and good guide!
lexucad000 is offline  
Old 03/26/2011, 00:48   #1044
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2006
Posts: 271
Received Thanks: 27
plzz add auto zerk in giant and kill giant first?
daftones is offline  
Old 03/26/2011, 00:49   #1045
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2006
Posts: 271
Received Thanks: 27
plz also add updated date or when is the last update...
daftones is offline  
Old 03/26/2011, 01:59   #1046
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Received Thanks: 0
lolkop, are u able to crack wizard bot to free version?
ajbaobao is offline  
Old 03/26/2011, 02:19   #1047
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2009
Posts: 169
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by daftones
plzz add auto zerk in giant and kill giant first?
Quote:
Originally Posted by daftones
plz also add updated date or when is the last update...
Check and Read first post please ¬¬

Quote:
Originally Posted by ajbaobao
lolkop, are u able to crack wizard bot to free version?
He's making him own bot, & working perfect ¬¬ download and test it yourself..

Bug Report: Celestial Beast Bow lvl 3, don appear in skills list.

PD: i have win7 Ultimate 32 bits, working 100%
FreakMaster is offline  
Old 03/26/2011, 02:55   #1048
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 65
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by lexucad000 View Post
like the guy before me said...can someone please upload all the files or leave the links to all those things needed to bot on that *** **** swsro1 server...need loader, bot, sro_client if needed, all things...i've read all the comments and i didnt found any ****, only words...no links no nothing! so, can please anyone upload all the files, or send me a private msg with something...thanks!
oh...forgot to say about autoselect and silkmod and process patcher and autopot and everything! i'm not a noob but leave a guide for all kind of people if it's possible..a short and good guide!

U ARE DAM right!! give us a bot for SWSRO1....please..
El_Campeon is offline  
Old 03/26/2011, 02:57   #1049
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Received Thanks: 0
Well, put the pet issue aside, i play with windowed SRO, mine bot only works well when i switch the screen to somewhere else, like im typing this reply, the bot is working perfectly, but if i switch back to game, it gets the delays back..

I also tired to use full screen, its the same delay
ajbaobao is offline  
Old 03/26/2011, 12:24   #1050
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
Uhm a real suggestion ,autopicker, i mean like db-bot,you select the items you wanna pick and it pick
DingBangFang is offline  
Reply


Similar Threads Similar Threads
ZSZC loader + autopot?
05/13/2011 - SRO Private Server - 1 Replies
Hey so i started using autopot again and i got addicted to it lol but last night i died then i ressed and it stoped working so i had to re-open it and it worked fine...Atm server is full ( water ) so im using NO DC loader + auto pot because u get dc if serv is full and i logged in thanks to no dc loader but when i log in with loader the autopot doesnt work and i cant live without it .. any tips ? they cant work together or something ? i even tried re-extracting in different directories and...
[SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT
11/03/2010 - SRO PServer Guides & Releases - 1590 Replies
NOTICE: I've said like 1 month ago that i've got hacked, and that i've left the sro pserv section. It would be nice if you stop spamming my epvpers account and even more important stop spamming my email adress -.- I'll leave all my tools online so you can continue with using them, but don't ask me for any updates anymore. Thx to all those scammers/hackers/nublets around for ruining the game! you did your best and you've reached what you deserve... which is infact absolutely nothing! ...



All times are GMT +2. The time now is 17:00.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.