Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 16:13

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[SWSRO][ZSZC]Loader/Bot/Autopot/Silkmod

Discussion on [SWSRO][ZSZC]Loader/Bot/Autopot/Silkmod within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Reply
 
Old 01/06/2010, 09:35   #706
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 168
Received Thanks: 66
Is the new loader with the 4th division out ? because Nomi will start today maybe ^^
losecon is offline  
Old 01/06/2010, 11:14   #707
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 17
Received Thanks: 0
it has start today... but the BOT / POT / LOADER dont work at all
Nieles is offline  
Old 01/06/2010, 12:23   #708
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 12
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by hallox1337 View Post
I got a question! Everything works fine ! thanks lolkop! But do i possibly something wrong ? because it presses " 1 "..wait..." 2 "...wait.."3" ..the delay is just to big...but i already made it to 1000 ...then to 100...then 10...1...and 0..but its everytime the same speed.
So is there a possibilty to make it going faster ?! thx in advance!

edit: btw...automatically use of zerk doesnt work for me ...no idea why ...but i dont care at the moment ^^...the delay problem is much more important
try to use the "attack skills" side for the skills and the "buffs" side for buffs, oh and btw at skills is no delay is just pressing them
wOkeN is offline  
Old 01/06/2010, 12:48   #709
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 32
Received Thanks: 2
The autopot work perfectely with 1.157.
lordfeling is offline  
Old 01/06/2010, 13:12   #710
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 11
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by lordfeling View Post
The autopot work perfectely with 1.157.
i think you are the only one who have a working autopot from lolkop
guizmo94 is offline  
Old 01/06/2010, 13:15   #711
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Received Thanks: 0
cant use the bot, autopot and loader here... Any ideas? Or do we have to wait till a new release?
robo501 is offline  
Old 01/06/2010, 13:20   #712
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by robo501 View Post
cant use the bot, autopot and loader here... Any ideas? Or do we have to wait till a new release?
all my autoit tools are still working.
lolkop is offline  
Old 01/06/2010, 13:20   #713
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 11
Received Thanks: 4
then why some ppl can't use it? lolz
guizmo94 is offline  
Old 01/06/2010, 13:22   #714
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 101
Received Thanks: 91
dose the loader - auto ptoions - auto select works on 1.157 ( nomi )
hemahema12 is offline  
Old 01/06/2010, 13:24   #715
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Received Thanks: 0
Nope it doesent work
tijmen46 is offline  
Old 01/06/2010, 13:26   #716
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 11
Received Thanks: 4
it doesn't work for any server for me, and not only for me.
guizmo94 is offline  
Old 01/06/2010, 13:28   #717
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Received Thanks: 0
I think we can make it work somehow?? Has anyone tried to reinstall silkroad ? and then put the files in the folder again? Just an idea :P
robo501 is offline  
Old 01/06/2010, 13:37   #718
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Received Thanks: 0
Give me a sec gone try some stuff out becouse some stil can us it strange..

Nope Nothing

1 this is what i get whit the SRO_Client that comes whit update ..



2 This is what i get whit the SRO_client comming whit bot and autopot and loader..

tijmen46 is offline  
Old 01/06/2010, 13:51   #719
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Received Thanks: 0
yeah same here i guess most people have these errors. I also tried to start silkroad normally (with the updates sro.exe) and then start the bot afterwards. But if i do that, i cant select my char with the bot.. I only have some weird chinese or unknown letters..
robo501 is offline  
Old 01/06/2010, 15:51   #720
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 253
Received Thanks: 114
yo to all who cant use loader affer new ecsro client etc new files do you guys remember your old ecsro client befour you update? go get that ecsro client again put in folder and bang it will work you dont need new one to play ecsro so you can put old one that way you can use loader gg
andrepeleira is offline  
Reply


Similar Threads Similar Threads
ZSZC loader + autopot?
05/13/2011 - SRO Private Server - 1 Replies
Hey so i started using autopot again and i got addicted to it lol but last night i died then i ressed and it stoped working so i had to re-open it and it worked fine...Atm server is full ( water ) so im using NO DC loader + auto pot because u get dc if serv is full and i logged in thanks to no dc loader but when i log in with loader the autopot doesnt work and i cant live without it .. any tips ? they cant work together or something ? i even tried re-extracting in different directories and...
[SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT
11/03/2010 - SRO PServer Guides & Releases - 1590 Replies
NOTICE: I've said like 1 month ago that i've got hacked, and that i've left the sro pserv section. It would be nice if you stop spamming my epvpers account and even more important stop spamming my email adress -.- I'll leave all my tools online so you can continue with using them, but don't ask me for any updates anymore. Thx to all those scammers/hackers/nublets around for ruining the game! you did your best and you've reached what you deserve... which is infact absolutely nothing! ...



All times are GMT +2. The time now is 16:13.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.