Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 20:33

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT

Discussion on [SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 03/30/2010, 22:44   #1216
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 268
Received Thanks: 205
i have a problem with SilkMod i just downloaded it and when i set the autopot i get dced when i need hp or mana mine is set to

/hp 65 9 4
/mp 62 0 4
/pill 8 4

When i need HP or MP when it uses it i get automatic dced then when i relaunch Silkmod i get dced right when i get in game

i have tried all the functions and same thing
KillerManiac93 is offline  
Old 03/30/2010, 23:00   #1217
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 268
Received Thanks: 205
Quote:
Originally Posted by KillerManiac93 View Post
i have a problem with SilkMod i just downloaded it and when i set the autopot i get dced when i need hp or mana mine is set to

/hp 65 9 4
/mp 62 0 4
/pill 8 4

When i need HP or MP when it uses it i get automatic dced then when i relaunch Silkmod i get dced right when i get in game

i have tried all the functions and same thing
Nevermind. i switch it to

/hp 65 0 1
/mp 62 9 1
/pill 8 1

doesnt DC no more
KillerManiac93 is offline  
Old 04/01/2010, 01:46   #1218
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 664
Received Thanks: 96
It closes the game always why i dont know
the game just close when i'm in randomly after 10 ~ 5 mintues :S

I'm dcing non stop :@ with / without silkmod why is that?
progines is offline  
Old 04/01/2010, 10:46   #1219
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 264
Received Thanks: 67
loader , bot , autopot has killed by BKAV ?_?_?_?_?_?_? plz help me !
sonhungooo is offline  
Old 04/02/2010, 03:36   #1220
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 69
Received Thanks: 14
Hello, I have a problem with the program [SilkMode] Do not want to work and [Sro Client] Do not want to work also shows a message with question marks
, Please reply with how to solve the problem and I loaded all the programs to the needy because he runs
Nader_44 is offline  
Old 04/02/2010, 04:30   #1221
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
Quote:
Originally Posted by sonhungooo View Post
loader , bot , autopot has killed by BKAV ?_?_?_?_?_?_? plz help me !
i can't understand you.

what about you mean.
Darkness™ is offline  
Old 04/02/2010, 07:45   #1222
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 15
Received Thanks: 1
need help always when the autopot is using pot automatically.. the sro_client is crashing! any help? I tried to delete the setting, pot save file etc! But it always crash again
Hyacinthe is offline  
Old 04/02/2010, 11:44   #1223
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 947
Received Thanks: 110
Hey Guys!

Could some1 help me, please?

I have done all things as lolkop mentioned, but i still got the "Please Execute silkroad...." command. I saw the 2possibilities problem and I tried to fix it on his way, but it wasn't succes.

I use original SRO_CLIENT.exe ..(lolkop's)
SilkMod is in the Main Directory as him..(by picture)

I really need the SilkMod, because it's very useful.

I'm waiting for replies. Thanks a lot..


#Problem solved. -> Added all functions of SilkMod and working.
Tomi95 is offline  
Old 04/03/2010, 02:14   #1224
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 139
Received Thanks: 11
I get dced all the time, it can occur everywhere anytime.
edit: solved it
gvidzix is offline  
Old 04/03/2010, 17:13   #1225
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 838
Received Thanks: 443
Why it's not save auto the logchat and uniques in .txt ?
lolkop help ^^....
™Burton™ is offline  
Old 04/03/2010, 17:29   #1226
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,127
Received Thanks: 2,823
Quote:
Originally Posted by Ziegeunermusik View Post
I have a problem with SilkMod watch here if someone know this problem can help me?
Have you tried deleting that folder and doing everything from scratch?

Also,have you selected ALL THE PLUGINS at the beginning?
Iorveth is offline  
Old 04/03/2010, 17:39   #1227
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
maybe u can make silkmod for the sro_client working on the new bot ?
Darkness™ is offline  
Old 04/04/2010, 10:25   #1228
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 139
Received Thanks: 11
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
maybe u can make silkmod for the sro_client working on the new bot ?
bot works fine with this silkmod - get autoselect, and lolkops bot.
gvidzix is offline  
Old 04/04/2010, 11:03   #1229
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
i mean about tombalaci's bot.
Darkness™ is offline  
Old 04/04/2010, 11:12   #1230
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 139
Received Thanks: 11
damm, I get dced again, now when i try to enter the game, I get dced after selecting character.
gvidzix is offline  

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.