Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 21:11

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT

Discussion on [SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 01/09/2010, 15:41   #826
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2009
Posts: 90
Received Thanks: 5
Quote:
Originally Posted by Nabot View Post
Can someone help me? I've downloaded like 125021 files and any autopot is not working for me. Any soluitions? >.<

Regards.
your media.pk2 is foulsoul's right?
then you need the orginal one


hey lolkop silkmod works for me i play on swsro
it launch the client and then i login i see it in English and every thing is fine but there is no changes nothing new no autopot or any commands are available do you know why? thanks.
LionHurt is offline  
Old 01/09/2010, 16:27   #827
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 2
Received Thanks: 0
hmm, my client crashes after turning mp potting on.
/pot mp on *enter* ->crash...anybody got an idea why it crashes?
chiichii is offline  
Old 01/09/2010, 16:40   #828
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Received Thanks: 0
i have the same problem too... when i start ecsro with the silkmod and log in with my character ecsro close and an error comes: Input param error (4). and when i start ecsro normally nothing happens and i can play
BoomYourFace is offline  
Old 01/09/2010, 16:49   #829
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2009
Posts: 9
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by LionHurt View Post
use XP
and never mind i found a solution and for others who have the same proplem download this 2mb Download Confirmation and then extract silkmod folder in game folder


hey lolkop silkmod works for me i play on swsro
it launch the client and then i login i see it in English and every thing is fine but there is no changes nothing new no autopot or any commands are available do you know why? thanks.
how u fixed erorr ?
nanoelking is offline  
Old 01/09/2010, 18:32   #830
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2007
Posts: 27
Received Thanks: 0
lolkop can u make the autpot work like the red injected one ? that u dont need to put pots on any slot :P
rakurlz33 is offline  
Old 01/09/2010, 18:38   #831
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by LionHurt View Post
your media.pk2 is foulsoul's right?
then you need the orginal one


hey lolkop silkmod works for me i play on swsro
it launch the client and then i login i see it in English and every thing is fine but there is no changes nothing new no autopot or any commands are available do you know why? thanks.
run it as admin and in compatibility mode for xp and most important you need to include all plugins if you're playin swsro
lolkop is offline  
Old 01/09/2010, 19:17   #832
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 17
Received Thanks: 1
hey lolkop
maybe you know why after the last update i have freezes all the time... i can play regularly but after several minutes i start having little freezes and it grows with the time. after 2 hours the game just freeze totaly...
it shows that my cpu usage it 80~90% and i dont know how can it be i have i7 overclocked and at the task menager the client takes 700K of my memory... (when i open a new client it takes 200-300K)
i know its connected somehow to the pk2
do u have any idea how to fix this?
and dont tell me its my pc because its not (it worked perfectly before the update)
shkedi is offline  
Old 01/09/2010, 19:27   #833
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by shkedi View Post
hey lolkop
maybe you know why after the last update i have freezes all the time... i can play regularly but after several minutes i start having little freezes and it grows with the time. after 2 hours the game just freeze totaly...
it shows that my cpu usage it 80~90% and i dont know how can it be i have i7 overclocked and at the task menager the client takes 700K of my memory... (when i open a new client it takes 200-300K)
i know its connected somehow to the pk2
do u have any idea how to fix this?
and dont tell me its my pc because its not (it worked perfectly before the update)
well my pc is like 7 years old and i can run 7 clients without any problems and i do not close them. so they are open like 16hours a day and no "freezes" at all maybe the server lags sometimes but i cannot fix lags caused by the ****** hardware the game hosters use...

my tools can't cause any lags or memory waste...
lolkop is offline  
Old 01/09/2010, 19:34   #834
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 541
Received Thanks: 157
With the silkmod my client language is chinese. Is there any language "switch" or similar?
Zoloft is offline  
Old 01/09/2010, 19:44   #835
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
open ur plugins.cfg

and delete the "EnglishPatch.dll"

X:\sswc\Silkmod\plugins\EnglishPatch.dll
Darkness™ is offline  
Thanks
2 Users
Old 01/09/2010, 20:24   #836
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 17
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by lolkop View Post
well my pc is like 7 years old and i can run 7 clients without any problems and i do not close them. so they are open like 16hours a day and no "freezes" at all maybe the server lags sometimes but i cannot fix lags caused by the ****** hardware the game hosters use...

my tools can't cause any lags or memory waste...
yeah i know u cant do anything i just ask maybe u know how i can fix that..
its not about the server its about my pc itsnot server lag the game just freeze cant move the camera around or anything..
and i noticed that when i start the client it takes 200K of my memory and its rising and rising while other applications rise untill certain point and doesnt keep taking all my ram... so when it reaches 700K+- it starts to freeze.
before the update the client didnt get passed the 400K... (means no freezes)
sry for my badenglish hope u can understand me.
shkedi is offline  
Old 01/09/2010, 21:54   #837
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2007
Posts: 968
Received Thanks: 228
nothing xd
inv123 is offline  
Old 01/09/2010, 22:28   #838
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2009
Posts: 874
Received Thanks: 419
I get input param error when i use the silkmod in fembria :/
andrelac is offline  
Old 01/09/2010, 23:59   #839
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2007
Posts: 27
Received Thanks: 0
the new bot, will it have built in autoselect, or it will use the media.pk one ?
rakurlz33 is offline  
Old 01/10/2010, 00:01   #840
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
hey lolkop!

you can add some functions?

when you i'm died, when someone pm me,that a sound like when you disconnected!
or when any unique appear

it be really good





*Sorry for my bad english.
Darkness™ is offline  

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.