Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Silkroad Online > SRO PServer - Discussions / Questions
You last visited: Today at 16:56

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


[mBot] "An unknown error occured while checking for a mBot update"

Closed Thread
 
Old   #1
 
elite*gold: 130
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,485
Received Thanks: 932
[mBot] "An unknown error occured while checking for a mBot update"

Constantly. Pc and internet restart and ofc reinstall and other HDD didn't make it work, so I assume it's something else.

Anyone experienced the same? If so, found any solution for this?


Thanks in advance.






EDIT:


Botserver is down. Solution: WAIT.



intercsaki is offline  
Thanks
6 Users
Old 09/08/2012, 12:15   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 38
Received Thanks: 6
its a general issue atm, i got this too, before i had no issues at all.
check the mbot topic, some users reporting the same issue


worldpain is offline  
Old 09/08/2012, 12:30   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 244
Received Thanks: 36
there is new ubdate but i dont know it
Prose123 is offline  
Old 09/08/2012, 12:32   #4
 
elite*gold: 125
Join Date: Aug 2011
Posts: 4,388
Received Thanks: 4,351
Re-extract the crack & ****, or you forgot to copy 1 file which will give you that error :P


OutlawNL is offline  
Thanks
1 User
Old 09/08/2012, 12:42   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2009
Posts: 537
Received Thanks: 156
i have same problem, in mbot log "[12:42:05] Error while initializing network interface
[12:42:05] WSA 0 at step 3
"
alexhun is offline  
Thanks
2 Users
Old 09/08/2012, 12:43   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Received Thanks: 1
hope it will be fixed soon
infinia12345 is offline  
Thanks
1 User
Old 09/08/2012, 12:43   #7
 
elite*gold: 130
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,485
Received Thanks: 932
Right, the very same thing. Then we wait.
intercsaki is offline  
Old 09/08/2012, 12:48   #8
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Received Thanks: 1
Hi all,
I have a problem, i start my mbot v1.12b But now when I click on login!
I get this message:

Ein unbekannter Fehler trat auf beim Überprüfen auf ein Botupdate??
---------------
An unknown error occurred while scanning for a bot update??


Could someone help me, Please???
genesis456 is offline  
Old 09/08/2012, 12:54   #9
 
elite*gold: 130
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,485
Received Thanks: 932
And what about reading the thread, and not just posting? Maybe we already answered that question.
intercsaki is offline  
Thanks
2 Users
Old 09/08/2012, 13:01   #10
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Received Thanks: 1
Waiting for a new update? xD
genesis456 is offline  
Thanks
1 User
Old 09/08/2012, 13:02   #11
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,135
Received Thanks: 2,362
probably jumaluata's botserver is down
sarkoplata is offline  
Thanks
1 User
Old 09/08/2012, 13:04   #12
 
elite*gold: 130
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,485
Received Thanks: 932
Quote:
Originally Posted by sarkoplata View Post
probably jumaluata's botserver is down
Then it lasted really long. :O Never experienced the same.
intercsaki is offline  
Old 09/08/2012, 13:13   #13
 
elite*gold: 125
Join Date: Aug 2011
Posts: 4,388
Received Thanks: 4,351
WSA is something that you can't connect to THAT specific server, I had it a few times on playsro in the past.

I just restarted my PC, or the bot itself and it worked fine again :O
OutlawNL is offline  
Thanks
1 User
Old 09/08/2012, 13:18   #14
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 850
Received Thanks: 464
Make sure that you have extracted all needed files (re-extract it) and start it (botloader) as administrator.
culcha44 is offline  
Thanks
1 User
Old 09/08/2012, 13:25   #15
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2010
Posts: 987
Received Thanks: 83
now mbot working fine guys or ?


tunahan09 is offline  
Closed Thread



« [Discussion] A Car as a ride Pet inside silkroad? | Error »

Similar Threads
Mbot "0000" Problem! Brauche Hilfe!
11/19/2011 - SRO PServer - Discussions / Questions - 3 Replies
hey, wie die mbot user wissen aus auf atomix zumindest alles bugged mit "000" habe die lösung schon im prinzip gefunden mit config-> translate=0 usw. nur ich finde nicht heraus welche zahl die lösung ist.7 oder gibt es eine andere? mfg
RSRO RiBOT error: "An unexpected error has occured", please help
07/04/2011 - SRO Ask the Experts - 2 Replies
Hi, im using edxSilkroadLoader5 and ribot v1.0.71, and when i connect in game, choose char, in status say 'An unexpected error has occured! - 34A6" and in char name it says '<None>' and when i move in the game the bot crash. WHY? PLEASE, HELP ME.....



All times are GMT +2. The time now is 16:56.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.