Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 22:03

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


SRO-DB bot error (object ID = 0)

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
Received Thanks: 1
SRO-DB bot error (object ID = 0)

so i got this problem that i keep getting this object id = 0 error. I teleport back to home city many times but it still gives that same error, so can someone help me with this???



stifu is offline  
Old 07/17/2010, 14:39   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,665
Received Thanks: 1,885
Teleport/Relog... that's the solution for this error.


zikor1337 is offline  
Old 07/17/2010, 15:22   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Keo99 View Post
Teleport/Relog... that's the solution for this error.
did you read at all what i said there? there reads that i have teleported many times and still it gives that error.. and relog dosent help.
stifu is offline  
Thanks
1 User
Old 07/17/2010, 15:25   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 11
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Keo99 View Post
Teleport/Relog... that's the solution for this error.
"me can no read."


eelis is offline  
Old 07/17/2010, 16:14   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 10
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by stifu View Post
so i got this problem that i keep getting this object id = 0 error. I teleport back to home city many times but it still gives that same error, so can someone help me with this???
I have the same problem also, tele many times re-logged many times.
My other p.c had the same issue but, my cuzin was playing with the bot and it went away no idea how but it just did.

If anyone has a solution it would be nice to hear i am still having trouble with mines.
MinisterMagic is offline  
Old 07/17/2010, 16:30   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 373
Received Thanks: 64
tried recracking?
DarkestxHour is offline  
Old 07/17/2010, 16:41   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,665
Received Thanks: 1,885
Quote:
Originally Posted by eelis View Post
"me can no read."
"You is stupid."
zikor1337 is offline  
Old 07/17/2010, 19:04   #8
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by DarkestxHour View Post
tried recracking?
yes, and with other versions too. always the same error..
stifu is offline  
Old 07/18/2010, 04:29   #9
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 10
Received Thanks: 0
bump.. any progress...Im still stuck
MinisterMagic is offline  
Old 07/18/2010, 07:45   #10
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2008
Posts: 9
Received Thanks: 0
if u Fix it Plzz tell me Becouse i have same

Plzz at Mail () thxxx
silkgood is offline  
Old 07/18/2010, 08:38   #11
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 10
Received Thanks: 0
okay so i solved my issue.

I think it is possible that more then one imbue might be triggering it not 100% sure really.

I was having issues with my bow lvl 25.
I got fed up and reinstalled bot but that didn't help so i made a new chracter on a different account, and its working now.

my new character is a spear lvl 1. auto attacks and pick up filter seem to work good. and the error (object ID = 0) never showed. only denied access 6 is the only error but seems like its not affecting me.

even tho its not working for my bow chr i am just happy to see that its working now.

try it out let me know if u guys get the same thing going on?
MinisterMagic is offline  
Old 07/18/2010, 09:04   #12
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 10
Received Thanks: 0
Working on a Program atm so if you guys are still having trouble i can give support. when i am done wiv it high 5!
MinisterMagic is offline  
Old 07/22/2010, 22:44   #13
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 316
Received Thanks: 52
It appen to me when i add an item on my char or in my inventory
MesselyQc is offline  
Old 09/01/2010, 11:22   #14
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,121
Received Thanks: 416
Guys.. i have the Problem now too! I tried all... sold all new Items... idk now anymore =/ I teleported to all citys and back.. Last skill i added was Heuksal passive lvl 9! =(


Biboja is offline  
Reply

Tags
sro db bot problem



« Swsro 2 Auto Pot | Working swsro 1 client??? »

Similar Threads
Object Ordner????!!!!!!
07/04/2010 - Metin2 PServer - Discussions / Questions - 1 Replies
hallo habe ien problem, habe so wie viele es hier beschrieben haben den object ordner gelöscht. nach object ordner löschunggehn viele npc nicht seitdem kann ich nicht den schmied lagerweralter telepeorter anklicken und seitdem habe...
object ID value
08/06/2009 - Dekaron - 10 Replies
Hey I'm working on my vac here but I have a problem... I'm almost finished except that my vac right now is gathering every object in the game :( and I mean everything... NPCs,other Players,buildings, walls,stones, pillars. so I was wondering if...



All times are GMT +2. The time now is 22:03.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.