Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Silkroad Online > SRO PServer - Discussions / Questions > SRO PServer Ask the Experts
You last visited: Today at 23:50

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

Need assistance with Sro-db Problem Starting!!!

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 10
Join Date: May 2007
Posts: 770
Received Thanks: 131
Need assistance with Sro-db Problem Starting!!!

First of all, I have done a lot in past with this bot so i am very familiar with it. i am on Swsro2 and I am starting it correct, and yes i am putting the right ip in for the Swsro2 server. Everytime I try to launch the silkroad it gets stuck on this splash screen and wont go any further, ive left my computer on it for 30min+ already and still nothing. I have tryed to reinstall the whole folder as well with redownloading the bots. I have tryed sro-db V8 aswell with v9a which both do the same issue, i know theres peopel in game now though that are using sro-db without any issue. any assistance would be great!

p.s Idk but shouldnt my cpu be over 0% for Sro_Client? Its like it just gives up loading the client itself or something.............



۞Thang ۞ is offline  
Old   #2
 
elite*gold: 10
Join Date: May 2007
Posts: 770
Received Thanks: 131
I think theres something wrong with sroproxy because i typed ip wrong on purpose and it still brought that splash screen up, it shouldnt do that anyone have a suggestion?


۞Thang ۞ is offline  
Old   #3
 
elite*gold: 15
Join Date: Apr 2008
Posts: 542
Received Thanks: 201
Since swsro2 changed the host for their server, the Ip you are using is wrong
New IP: 216.18.218.146
bottlehead is offline  
Old   #4
 
elite*gold: 10
Join Date: May 2007
Posts: 770
Received Thanks: 131
yea was just about post that, i looked into netstat on cmd prompt and noticed ip was change haha thanks though appreciate it
۞Thang ۞ is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
starting problem plz plz plz help
when i start the game and press start and loading after loading first appear the mouse after that the game closed what i can do plz plz plz plz help...
8 Replies - Combat Arms
[Help] 5165 Starting problem
When i start to run NewestCoServer.exe I get this kinda error http://img63.imageshack.us/img63/5950/errorc.jpg and heres my config ...
6 Replies - CO2 PServer - Discussions / Questions
[Problem] Problem with server starting - cannot find quest index for PaxHeader
Hello! I have this same problem as here when i'm starting my server: ...
1 Replies - Metin2 PServer - Discussions / Questions
starting problem
i just downloaded cabal and installed it but when i click the cabal icon on my desktop nothing happens...! help!
2 Replies - Cabal Main - Discussions / Questions
Starting Problem
Hi. I installed the gam normal logged in , on page then i press Play Game starts up HackShield loads and then comes nothing restarted pc...
2 Replies - Dekaron



All times are GMT +1. The time now is 23:50.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.