Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 06:26

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


SR_ShardManager strange problem

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 642
Received Thanks: 221
SR_ShardManager strange problem

My SR_ShardManager keeps crashing but I know that it is no Exploit for sure as my server is protected by and if it was an Exploit, it would have been there on the rest of the servers protected with it.

Now let's get to a detailed explanation

First: Out of nowhere this happens




Second:

Solution 1: I close and re-open the shardmanager (It takes like 30 seconds until the shardmanager crashes again)

Solution 2: I restart the entire server (6 to 10 hours then the shardmanager crashes once more)

Solution 3: Very weird but once I accidentally closed the GameServer instead of ShardManager and re-opened the GameServer and ShardManager took like 8 hours to crash again (tested twice)


Now I asked somebody and he said 'I think it's Faculty 210' but I have no idea what that is.

So can I please get a little bit of assist here? would be really appreciated.



​Bodo is offline  
Old 01/17/2015, 07:19   #2
 
elite*gold: 85
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,030
Received Thanks: 1,579
There can be many issues with this... Many xD

skype:akasch93

Ain't gonna do it for free though. So don't add me if you want free help. Also mention who you are when adding.


Royalblade* is offline  
Old 01/17/2015, 12:20   #3
 
elite*gold: 15
Join Date: Jul 2014
Posts: 1,523
Received Thanks: 1,236
Get your host setup properly and don't enable 9999999999999999999999999999 logs.
WickedNite. is offline  
Old 01/17/2015, 16:03   #4

 
elite*gold: 2
Join Date: Jan 2015
Posts: 1,254
Received Thanks: 778
Not really sure about that but i think it's iis related. try changing ur iis url to 127.0.0.1:8080 , it may work without problems.
or share the dump files here


Craine- is offline  
Old 01/17/2015, 16:31   #5
 
elite*gold: 41
Join Date: Oct 2012
Posts: 2,216
Received Thanks: 1,187
Quote:
Originally Posted by Jocs View Post
Not really sure about that but i think it's iis related. try changing ur iis url to 127.0.0.1:8080 , it may work without problems.
or share the dump files here
hahahahahahaha
you made my day
Crue* is offline  
Old 01/17/2015, 16:53   #6

 
elite*gold: 2
Join Date: Jan 2015
Posts: 1,254
Received Thanks: 778
Quote:
Originally Posted by Crue* View Post
hahahahahahaha
you made my day
i got 1 infraction because of you, isn't it enough??
Craine- is offline  
Old 01/17/2015, 20:52   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 642
Received Thanks: 221
I tried doing this

PHP Code:
AgentServer {
    
Certification "IP"port
            traffic_filter_activity     
"service_on"
            
//MaxUser 5000
            //SockTCPCount 15000
        
MaxConnectionsPerServer         "5000"
        
MaxConnectionsPer1_OServer         "5000"
        
traffic_filter_packet_count 100
        traffic_filter_check_perid  500

and well let's just say it didn't do shit.

Quote:
Originally Posted by TheWickedNite View Post
Get your host setup properly and don't enable 9999999999999999999999999999 logs.
My developer says the logs are not even enabled.

Quote:
Originally Posted by Jocs View Post
Not really sure about that but i think it's iis related. try changing ur iis url to 127.0.0.1:8080 , it may work without problems.
or share the dump files here
it is 8080
​Bodo is offline  
Old 01/18/2015, 05:08   #8
 
elite*gold: 15
Join Date: Jul 2014
Posts: 1,523
Received Thanks: 1,236
Quote:
Originally Posted by Bodo1995 View Post
I tried doing this

PHP Code:
AgentServer {
    
Certification "IP"port
            traffic_filter_activity     
"service_on"
            
//MaxUser 5000
            //SockTCPCount 15000
        
MaxConnectionsPerServer         "5000"
        
MaxConnectionsPer1_OServer         "5000"
        
traffic_filter_packet_count 100
        traffic_filter_check_perid  500

and well let's just say it didn't do shit.



My developer says the logs are not even enabled.



it is 8080
I don't even know how you have a server, honestly just quit this business.
WickedNite. is offline  
Old 01/18/2015, 09:00   #9
 
elite*gold: 6
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,128
Received Thanks: 600
like akasch said it can be many issues, db ****** up, cert ****** up incorrect settings in cfg (probably not) if u need help add Akasch or me in Skype (if u are able to pay for it)
Syloxx is offline  
Old 01/18/2015, 09:54   #10
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 642
Received Thanks: 221
Quote:
Originally Posted by TheWickedNite View Post
I don't even know how you have a server, honestly just quit this business.
Whether I succeed or fail, I do something, I go all the way.
​Bodo is offline  
Old 01/18/2015, 10:02   #11
 
elite*gold: 15
Join Date: Jul 2014
Posts: 1,523
Received Thanks: 1,236
Quote:
Originally Posted by Bodo1995 View Post
Whether I succeed or fail, I do something, I go all the way.
Others go all the way, you have no clue what's happening in that way.
WickedNite. is offline  
Old 01/18/2015, 10:23   #12
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 642
Received Thanks: 221
Quote:
Originally Posted by TheWickedNite View Post
Others go all the way, you have no clue what's happening in that way.
I don't give a **** what's happening on the way. I made promises on my advertising thread and as long as I'm able to keep them I will.


​Bodo is offline  
Reply

Tags
crash, error, silkroad, sr_shardmanager



« How can i translater Full Media.pk2 to any language | How to start a second gameserver? »

Similar Threads
weird problem in sr_shardmanager >.<
08/28/2014 - SRO PServer Ask the Experts - 4 Replies
hello epvp experts .. i've got a weird problem in sr_shardmanager, i couldn't fix it or find a solution at anywhere .. here is the problem When I Start My SR_ShardManager it loads and says SR_ShardManager is intialized successfully .. then ,...
SR_ShardManager problem..
07/17/2014 - SRO PServer Ask the Experts - 8 Replies
hello elitepvpers .. after i open my SR_ShardManager it loads for a little time then it says ""SR_ShardManager"" is intialized successfully .. the problem is : after 10~15 minute it crashes .. :/ if anyone knows how to solve this shitty problem...
[HELP]SR_SHARDMANAGER PROBLEM
07/07/2012 - SRO PServer Ask the Experts - 2 Replies
Hello Guys can any one help me ? about SR_ShardManager http://store2.up-00.com/June12/3Dq13404.jpg
SR_ShardManager Problem
06/05/2012 - SRO PServer Ask the Experts - 0 Replies
here's the screenshot... check it and tell me what should i do http://imageshack.us/photo/my-images/6/23267553.png/ Note: i disabled all maps except euro any help will be aprecatied ! thanks. :)
Having problem with SR_ShardManager..
09/30/2011 - SRO PServer Ask the Experts - 1 Replies
Guys help me about solving that problem please.. Heres the picture. http://img6.imageshack.us/img6/9659/helpqz.png Uploaded with ImageShack.us Thanks!



All times are GMT +2. The time now is 06:26.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.