Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 16:39

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


Weird Lag Issue (Experts)

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 11
Received Thanks: 2
Weird Lag Issue (Experts)

Hello epvp , We are running a Server and got a weird Lag issue. In general the Server aint laggin (just sometimes for a second) but whenever a character buys something from any npc or upgrade skills, its like lagging non stop, just for the one upgrading the skills.
While that, no errors shown on the Server side, SMC shows 0ms, rest seems fine too.
So if any of you got a suggestion, i would appreciate it



ahmettjeh is offline  
Old 11/26/2012, 17:14   #2
 
elite*gold: 38
Join Date: Nov 2008
Posts: 795
Received Thanks: 678
Probably because of logs, you can disable every log that is not that important


Veteran1337 is offline  
Old 11/26/2012, 18:46   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 11
Received Thanks: 2
i already did that long time ago , but lag still there , :x
ahmettjeh is offline  
Reply



« Silkroad Alchemy Tool For blues and Attribute?!?! | need Atomix Silkroad bot »

Similar Threads
Weird Issue
08/08/2012 - CO2 PServer - Discussions / Questions - 0 Replies
well my friend packet logged me the Guild Statue packet .. it uses packet 2031 as Npc Response once u open statue scroll then once u click okay if your rank is GL or DL Npc Spawn packet 2030 is sent to player having the selected Action So the...
CoMon Weird Issue
08/08/2012 - CO2 Programming - 0 Replies
Well the CoMon which was released long time ago just works now on Win Xp os and its not working with win 7 ( my Os is Win7 64bit Home Premium) when i attach Co into CoMon the Client Crashes immeditly .. So can any1 Fix this issue Or even tell me...
Really weird range issue
12/30/2011 - CO2 PServer - Discussions / Questions - 7 Replies
I think it's easiest to just use images to show the problem: http://i.imgur.com/2Ap14.jpg As you can see, the monsters are hitting me but upon death the server and client suddenly synchronize and I literally get teleported to different coords and...
Weird Issue
11/19/2010 - Dekaron Private Server - 5 Replies
Ok well, I added feew new mobs to my lil test Server and some of them show up but there are 4 invisible Monsters. They do hit me but I can't see them for some reason. Already checked out Share/Action, Share/Ai, Share/Creature/Monster.csv,...
Autoit Issue Need help from the Experts!!
09/26/2007 - Dekaron - 6 Replies
Hi guys, I am hoping some of you with more experience using autoit can help me with this. Basically I am trying to make a simple script to log me back into the game after DC's in shop while I am sleeping. It gets pretty annoying constantly getting...



All times are GMT +2. The time now is 16:39.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.