Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Silkroad Online > SRO PServer - Discussions / Questions > SRO PServer Ask the Experts
You last visited: Today at 22:22

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


Error C9 trying everything... Who knows the solution?

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 173
Received Thanks: 137
Unhappy Error C9 trying everything... Who knows the solution?

I have the problem of the C9... because not know

I opened all the ports in the same pc and the router

Pic 1#

Port Open " PC "



Pic 2#

Port Open " Router "



Pic 3#

I can go to the server "only those who are connected to my router network"



Pic 4#






I have no picture... but... When a friend outside my network on the router is trying to enter... get you ERROR C9

Thanks "EPVP" I hope and I can help... Best regards.






Say NO to SOPA



My Site

Thanks



PlayCreedSRO is offline  
Old 11/24/2011, 21:27   #2
 
elite*gold: 7
Join Date: May 2010
Posts: 2,116
Received Thanks: 2,351
check sr patch 1.0.3 in thread posts


Dr.Abdelfattah is offline  
Old 11/24/2011, 21:46   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 173
Received Thanks: 137
Quote:
Originally Posted by Dr.Abdelfattah View Post
check sr patch 1.0.3 in thread posts
I'll try.

Quote:
Originally Posted by Dr.Abdelfattah View Post
check sr patch 1.0.3 in thread posts
no man same problem
PlayCreedSRO is offline  
Old 11/29/2011, 11:58   #4
 
elite*gold: 7
Join Date: May 2010
Posts: 2,116
Received Thanks: 2,351
check ur router Pic #1 i think u open ports with UDP & and some with TCP
u must open all in TCP then maybe re-open them in UDP


Dr.Abdelfattah is offline  
Old 11/29/2011, 12:55   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 136
Received Thanks: 6
Quote:
Originally Posted by Dr.Abdelfattah View Post
check ur router Pic #1 i think u open ports with UDP & and some with TCP
u must open all in TCP then maybe re-open them in UDP
i how to connect to my server ? i have vsro server..but swsro not work pk2 edit or idk :-\ evey time say memory eerror.. :-\
cherryboy01 is offline  
Old 11/29/2011, 14:20   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 173
Received Thanks: 137
Quote:
Originally Posted by Dr.Abdelfattah View Post
check ur router Pic #1 i think u open ports with UDP & and some with TCP
u must open all in TCP then maybe re-open them in UDP
No my friend already probe with udp and remains the same...

Same Problem help me please


PlayCreedSRO is offline  
Reply



« Silkroad Class Bot ( SkyBot) | SWSRO Septembre DB »

Similar Threads
Name in use error. No solution
07/20/2012 - Shaiya Private Server - 3 Replies
I have just made a new server and i have come across a name in use error whenever trying to make a toon. This is the ONLY bug im experiencing this is the quiry i used to try and fix it USE GO drop procedure . GO SET QUOTED_IDENTIFIER OFF GO SET ANSI_NULLS ON GO
usp_Read_User_CashPoint_PayLetterT error 0. Any solution?
10/16/2011 - Shaiya Private Server - 3 Replies
Hello, im having an error with my server.When I press the start button after the character screen it disconnects me with this error 0 here is the log. Anyone can help me out ? Thanks in advantance.
Need solution for bot error. please help me.
06/05/2011 - SRO PServer Ask the Experts - 0 Replies
Heya. I lost hope. Recently, I purchased HoLy bot for SWSRO 2 server. Bought it, everything works fine, a couple of days ago, I wasn't able to login into the bot, first, I put inside the bot my login information, then the bot turns all white, and crash. Someone is able to help? I posted it also at HOLY bot forums but it appears that no one gives a shit in that forum except money -related issues. long story short, I know this forum is not really related to holy bot, but I have to find...
Critical Error (F*C*1nG) error - Solution WIN7???
10/25/2010 - RF Online - 1 Replies
why THE HELL in windows 7 this error is so idiot?? in other OS you get critical error, relog and its ok... but in win7, its fucking annoying.... my char is stucked in ELAN!!! 2 days that i tried to log in and when i select my char i get critical error.... win7 x64 - ati radeon 5650 - 4gb ram
Easy solution for this NPG error
04/08/2006 - SRO Main - Discussions / Questions - 6 Replies
Hi, I found a realy easy solution for that NPG() =!blabla error. 1. Go into your Silkroad foulder and delet Gamgguard files. (The complete foulder) 2. Go into Windows/system32/driver/etc/host.txt (open with editor) 3. add 80.15.232.4 nprotect.nefficient.com to it 4. Save the file 5. Open Silkroad bot 1.07 6. Start Silkroad Dont use the start function of bot, it dont work with me, jsut opent he normaly silkroad button 7. Login



All times are GMT +1. The time now is 22:22.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.