this server's owner kinda idiot everyday make update and delete ur created chars. and their silk fb etc commands dosent work after this update. if u talk about their faults they ban u from discord.

i think theirs server will die in 1 -2 week cuz of idiot admin and managers they are thinking they pro etc. but reality say u are dogshit nothing more.
before i report u start this game from jangan and beta npc at alex n near of door . u need to walk to there to buy items and stuffs

wo check discord u cant find this npc easy

i found after 5 min map travel... i said set main city near of beta npc so players can find easy and add fb items to there and silk ... to make easy test of beta... they said its hard... in the end they banned me from discord cuz i talked about their faults this is theirs services.
Yönetimi o kadar aptal ki bu serverın. Adamlar ne dersen de beta beta deyip duruyor. sanki beta görmedik. Oyunu test etmek için indirdim baslangıc sehri jangandı oyunda adam yok npclere bakıyom normal itemler var silk vs yok. dolandırm felan kazara alex n kapıda buldum beta npc yi.
Baktım bişiler eksik discorda girdim, oyunun yönergesini oyun içersinde çözmek zor. duyurularda yazıyormuş komutla silk alcan fb etcen felan. neyse ok dedim car aç skill stat ver magic pop oyna avatar felan düşür carı flle kapa ertesi gün aç hesap boş adamlar beta die harcanan emeği dksında silebiliyor bizde malız hergün çar açıp dizeceğiz bunu bekliyorlar

.
Ben dile getirdikten sonra oyuna girdiğinizde spawn yeri alex n beta npc olarak değişti felan da darlandığım için sildim oyunu. Beta da hiç bişi test ettirmeyen yönetimi olduğu için bu server çok yaşar

discordlarında da beceriksizsiniz deyince zorlarına gitti gerçekler ve hatalarını yüzlerine vurduğumdan discordlarından banlandım

ps5 dağıtacaklar mış: D bu salaklar anca hile hurda yapar başka bişi değil kendi kendilerine verirler kısacası şans vermek büyük hata imiş mallıklarıyla server açıp vur kaç yapamayacaklar sanırsam
they are dogshit and idiot its normal. they want to steal players money and runaway and they can do everything about it

ezevenk: