Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:42

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

SBot MultiClient...

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Received Thanks: 0
SBot MultiClient...

Hi all
Can any one plz tell me how do i open a few accunt at the same time
i have the SBot . i wont to open 1 char that it is my important char (the booter) and 2 more for stall .
plz specify as more as you can

Thank for you'r help



kojomojo is offline  
Old   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2009
Posts: 56
Received Thanks: 43
Next time it's better to ask this on the sBot forum @ bot-cave.net

For every char you have to make a folder.

For the botter you make a folder.
For the first stall you make a new folder.
For the second stall you make another new folder.

In all of those you extract the .exe & the scripts folder. (Scripts is not needed though)

Then enable these two options;



And you're good to go.


Notoriious is offline  
Thanks
1 User
Old   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 339
Received Thanks: 10
Or go into your sbot folder, open the botcfg and search multiclient=1 and change the 1 to 0.
Lander007 is offline  
Thanks
1 User
Old   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 41
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by Notoriious View Post
Next time it's better to ask this on the sBot forum @ bot-cave.net

For every char you have to make a folder.

For the botter you make a folder.
For the first stall you make a new folder.
For the second stall you make another new folder.

In all of those you extract the .exe & the scripts folder. (Scripts is not needed though)

Then enable these two options;



And you're good to go.
i allways get dc when i try login


Lalin is offline  
Old   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 83
Received Thanks: 14
emm try to make the fuzzy delay 5000 ,, i dont even know what is it ,, but as i remember i had the same proplem and it did disappear after i made it so ,
bodzy is offline  
Old   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
Received Thanks: 0
I can get a second client to start, but when I try to log an account in on the second client, it DC's, killing the first client with it. Anyone know why?

Edit: I tried setting fuzzy to 5000, set multiclient=0 (which seems to untick the enable multiclient option in the bot screen). The first bot shows blue and yellow shield on the taskbar showing that it was run as administrator, but the second bot does not have that blue and yellow administrator shield even though I did run as administrator. Dunno if that means anything.
Vicodus is offline  
Old   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 83
Received Thanks: 14
you're aware thate you should start each client from different sbot source ,, meaning you should extract the bot in as many folders as the number of chars you want to open , and open one char from each ?
bodzy is offline  
Old   #8
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by bodzy View Post
you're aware thate you should start each client from different sbot source ,, meaning you should extract the bot in as many folders as the number of chars you want to open , and open one char from each ?
Yes, I copied the bot into multiple new folders, but still having same exact problem as this guy:

Sbot Multiclient not working
Vicodus is offline  
Old   #9
 
elite*gold: 20
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,939
Received Thanks: 2,110
Quote:
Originally Posted by bodzy View Post
emm try to make the fuzzy delay 5000 ,, i dont even know what is it ,, but as i remember i had the same proplem and it did disappear after i made it so ,
Fuzzy delay is in regard to captcha.
theoneofgod is offline  
Thanks
1 User
Old   #10
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 83
Received Thanks: 14
Quote:
Originally Posted by theoneofgod View Post
Fuzzy delay is in regard to captcha.
aha ,, good to know
bodzy is offline  
Old   #11
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
I have allmost the same problem, mine is saying
Attack mode stopped
Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.


fenixx1212 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Sbot multiclient prob.
Hi guys, i got a problem with my Sbot. When i am logged in with my main and i start the second Sbot Client also on this server, the second one...
1 Replies - SRO Ask the Experts
SBot and Start Multiclient
Hello, i already searched in Google, Youtube and the "Forum of SBot" But i don't know how to Start multiclient of SBot aktually. I only find a few...
6 Replies - SRO Main - Discussions / Questions
[Bot] Sbot Multiclient supported..
Hello dear members .. Here's the link to download : http://www.bot-cave.net/download/SBot_1.66a.zip Q: Why do i post this? A : because it...
14 Replies - SRO Hacks, Bots, Cheats & Exploits
sbot multiclient limit
I know it's like 15 or something but I can only start 2 clients. When I start my third it just says wrong password on sbot and closes my 3rd sro...
4 Replies - SRO Ask the Experts



All times are GMT +1. The time now is 19:42.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.