Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 23:21

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


problem with agbot

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2007
Posts: 432
Received Thanks: 24
problem with agbot

edit : empty skill list fixed

new problem : he doesn't do anything -.-

maybe it has something to do with the patching i did it manually

thx in advance



donkey12345 is offline  
Old 08/26/2008, 17:39   #2
 
elite*gold: 20
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,044
Received Thanks: 191
Try replacing your data folder with mine:

All the skills show in mine, tell me if it works or not.


zAPHIRE is offline  
Old 08/26/2008, 18:03   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2007
Posts: 432
Received Thanks: 24
Quote:
Originally Posted by zAPHIRE View Post
Try replacing your data folder with mine:

All the skills show in mine, tell me if it works or not.
hmm ok that works

but now he doesn't attack -.-

edit : he does nothing
donkey12345 is offline  
Old 08/26/2008, 20:40   #4
 
elite*gold: 20
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,044
Received Thanks: 191
What agBot version are you using?


zAPHIRE is offline  
Old 08/27/2008, 12:15   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2007
Posts: 432
Received Thanks: 24
i use nuconnector 7.1
and AgBot (2.3.4)

=> package 1.7.3

edit: i just saw they released new version downloading now


donkey12345 is offline  
Reply



« [Help} agBot not releporting to roc mountains | Help With My Bot »

Similar Threads
problem with my agbot
03/20/2009 - SRO Ask the Experts - 3 Replies
i use latest agbot...when i use nuconnector...then i open agbot the status still Bot Listening...i tried change to srproxy everthing ok but when i log in my account agbot doesn't detect my char...anyone can try solve this?
Problem with Agbot please help.
01/05/2009 - SRO Ask the Experts - 1 Replies
Hello,I use Agbot and I have problem : I'm doing start bot ,and the bot is starting to attack and everything go well,untill he go in the middle of the attack to another mob before he finish to kill her. Why is it doing it ? and how can I make the...
AgBot problem when launching agbot
09/06/2008 - SRO Ask the Experts - 1 Replies
Run-time error '339': component 'comctl32.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid im having this problem when im clicking on the agbot. need help how to fix this.
AgBot Problem
03/14/2008 - SRO Ask the Experts - 5 Replies
Hi one question my agbot don't pick item.... but in the item list all items is on the iventory... :( help me pls..



All times are GMT +2. The time now is 23:21.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.