Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 06:18

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

revbot problem

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 4
Received Thanks: 1
revbot problem

everytime when iam startig sro and enter my id pw usw my computer restarts automaticaly is it because the bot is bugged?yesterday every thing was okay and the bot run normal.



Thorek is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
problem with RevBot
i got eror when i active the bot Run- time error '339' Componet 'COMDLG32.OCX' or one of its dependencies not correctly registered : a file is...
2 Replies - SRO Ask the Experts
RevBot skill problem? o.O
Okay soo I got revbot working and all when im in game i cant see my skills in the skill tab o_O I'd appreciate some help with that T_T I dont wonna...
1 Replies - SRO Ask the Experts
New Revbot, problem.
Is it normal that i see by monster: ID | Name |, but i dont see any monsters in it, also not in the config where stands ingnore or attack. Same bij...
0 Replies - SRO Ask the Experts
RevBot problem
When the game starts with RevBot i get ?????? error and im thrown out of game. How can i fix this?
4 Replies - SRO Ask the Experts
Problem with Multisocket exe Revbot
My problem is when i open nu connetctor! Says it are the multisocket on the right place! Can youyhelp me?????
1 Replies - SRO Ask the Experts



All times are GMT +1. The time now is 06:18.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.