Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Shaiya > Shaiya Private Server > Shaiya PServer Development
You last visited: Today at 19:41

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement



Shaiya Private Server - Instructions - English

Discussion on Shaiya Private Server - Instructions - English within the Shaiya PServer Development forum part of the Shaiya Private Server category.

Closed Thread
 
Old 08/20/2010, 19:43   #676
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Received Thanks: 0
ok i dont know why im haveing such a problem doing this but maby some1 can help me, i downloaded sql 2005 and i have the shaiya ps dummie downloaded but for some reason when i go to install it i get a message that says im not getting a server connection. i guess the first question i have is when u said to Copy the Shaiya Test Server to "D:\SHAIYA_SERVER\SERVER, how do i do that?
magemstr24 is offline  
Old 08/22/2010, 12:13   #677
 
gengkey02's Avatar
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 432
Received Thanks: 66
i wanna try make 1,but problem come at server patch config.under gamegroups/gamegroups01 - the 'command' is not available/not clickable.how to solve this?
gengkey02 is offline  
Old 08/23/2010, 19:59   #678
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2010
Posts: 3
Received Thanks: 0
what im doing wrong? i cant get any green 'X' or anything.. i open PSMServer_Mgr and close it and re-open it but still everything red.. do i open or close wrong file then ?

Copy the Shaiya Test Server to "D:\SHAIYA_SERVER\SERVER".
i have dowloaded SHAIYA_SERVER_LITE_v0-12 and copyed that to D: .. did i do somehwere wrong then ?

and is that shaiya_server_lite_v0-12 that 'Test server' ?
litinge is offline  
Old 08/25/2010, 18:35   #679
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 20
Received Thanks: 1
Hmm... keep getting 'Failed to connect to game server' any help pls?
N4ZB34T is offline  
Old 08/26/2010, 20:18   #680
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Received Thanks: 0
Angry name already in use

Hello everybody dsl for my English but I am French.

installing my Pserveur EP4 all works properly but can not create character he said each time (name already in use).

I searched the forum several people but this problem and nobody really gave the final solution to this problem.

If anyone has the solution I'm interested

thank you for Avence
Algaracan is offline  
Old 08/27/2010, 01:53   #681
 
killernos's Avatar
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2010
Posts: 95
Received Thanks: 24
hey community ich habe da mal ein problem
also ich habe den shaiya jetzt mal wieder versucht so aber jetzt bekomme ich schon wieder die meldung von wegen

englich

hey community because I have a problem once so I just tried the shaiya now time again but now I get the message again because of

Ps_DBagent

Quote:
2010-08-27 01:43:29 PS_DBAGENT__system log start (DBAgent01)

2010-08-27 01:43:29 UpdateGuildPointRankDB Result=-1

2010-08-27 01:43:32 connect game



2010-08-27 01:46:15 err=-1, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Fehler beim Konvertieren des varchar-Datentyps in datetime., SQL STATE: 42000, NATIVE ERROR: 8114 (0x1FB2)

2010-08-27 01:46:15 ::CreateCharacter 89 test retVal=-1, qerr=-1, {?=call Usp_Save_Char_Item_Add_E(89,3041648899329687552, 0,5, 5001,5,1, 2400, 0,0,0,0,0,0, '',1,'2010-08-27 01:46:15','S')}

2010-08-27 01:46:15 err=0, , SQL STATE: 00000, NATIVE ERROR: 0 (0x0)

2010-08-27 01:46:42 err=-1, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Fehler beim Konvertieren des varchar-Datentyps in datetime., SQL STATE: 42000, NATIVE ERROR: 8114 (0x1FB2)

2010-08-27 01:46:42 ::CreateCharacter 90 suchtbob retVal=-1, qerr=-1, {?=call Usp_Save_Char_Item_Add_E(90,3041649015293804544, 0,5, 5001,5,1, 2400, 0,0,0,0,0,0, '',1,'2010-08-27 01:46:42','S')}

2010-08-27 01:46:42 err=0, , SQL STATE: 00000, NATIVE ERROR: 0 (0x0)

2010-08-27 01:47:32 err=-1, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Fehler beim Konvertieren des varchar-Datentyps in datetime., SQL STATE: 42000, NATIVE ERROR: 8114 (0x1FB2)

2010-08-27 01:47:32 ::CreateCharacter 91 test retVal=-1, qerr=-1, {?=call Usp_Save_Char_Item_Add_E(91,3041649247222038528, 0,5, 5006,5,6, 2400, 0,0,0,0,0,0, '',1,'2010-08-27 01:47:32','S')}

2010-08-27 01:47:32 err=0, , SQL STATE: 00000, NATIVE ERROR: 0 (0x0)
und da auch noch ein bilde da von

and since even imagine because of


kann mir da einer bitte helfen

danke schon mal

can please help me as a

thank you before
killernos is offline  
Old 08/27/2010, 14:25   #682
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 15
Received Thanks: 11
Ich hatte am Anfang das selbe Problem, hatte damals das SSMSE auf Deutsch verwendet habe dann auf das englische umgestellt und der Fehler kam nicht mehr.
Karabush is offline  
Old 08/27/2010, 14:32   #683
 
killernos's Avatar
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2010
Posts: 95
Received Thanks: 24
thx das werde ich dann kleich mal versuchen
killernos is offline  
Old 08/27/2010, 15:28   #684
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 9
Received Thanks: 2
Hi, im trying to set up a private server just for myself and a few friends to fool around in, but im having a few problems.

I set up MSSQL 2005 express with this guide

set up the D drive, and rand the install_server.bat, Applied the Windows registry in the server patch config and it restarted like normal.

However, when i came back in and ran PSM_ServiceMgr.exe, exited out of it and reopened it, all of the crosses were still green.

SS of the server patch config:




I've been searching through this and other topics and found a few people with similar problems and already tried the same fixes they used, but nothing has worked so far.

Ive already copied the files from PSM_DATA into the DATABASE file.

I've tried to install the PSMServer_Agent, but whenever i try to run the .exe, i get an error saying that it cant find the file, even through i've made sure that the path is correct.

SS of error:



I then tried to run PSMServer_ServiceMgr.exe, and tried to install the server agent through that, but got an error of random character.

SS of error:



I'm running Win7 64 bit os.
Any help here would be appreciated.

thanks
keymakr
keymakr is offline  
Old 08/27/2010, 18:33   #685
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 240
Received Thanks: 16
guys? i am stuck on the step where u open PSM service Agent. it fcks up. i close and reopen server patch config. dont work....
alexistheboss15 is offline  
Old 08/27/2010, 18:49   #686
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 240
Received Thanks: 16
where i have to reopen patch config and stuff. well it doesnt go green, stays red...
and btw. where am i meant to open patch config and close it and stuff?
cause to get patch config i open this: PSMServer_Mgr
and when i open PSMServer_ServiceMgr it doesnt do much. i can press instal and start and stuff, but all it does is blink. lol.
do u guys knw what to do? i am such a nub getting stuck on first step...
alexistheboss15 is offline  
Old 08/27/2010, 19:23   #687
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 9
Received Thanks: 2
Nevermind, i found my problem.

I deleted everything and started over again. When i first tried to create the server, i made a new disk drive D (as was instructed in this guide : )

However, instead this time i just ran everything out of my local disk drive C, and it worked perfectly.

After the machine restarted for the windows registry i ran the install agent exe, it ran perfectly, and when i opened up the server patch config i had all green crosses.

Still continuing through the guide...hopefully no more problems from here

key


---------------------EDIT-----------------------

So, more problems T_T

Now that i've got everything to the green paused signs, i try to start all server services.

Everything starts up within a second, then 6-10 seconds later they pause again.

I've looked through this and other topics looking for solutions to this, but none seemed to work. The only solution that looked promising and that i couldnt understand what to do with was to switch out the ep3 database to an ep4 database, but im not quite sure what that involves.

again, any help here would be appreciated

thnx
key
keymakr is offline  
Old 08/27/2010, 23:22   #688
 
julianinou's Avatar
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 58
Received Thanks: 15
hi guys,
I'm tryin gto install the server patch config but .. in Command it said OpenSCManager echec, access denied ... i could solve my errors perfectly but this one oO i can't .. any help please ? >.<
julianinou is offline  
Old 08/28/2010, 05:51   #689
 
killernos's Avatar
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2010
Posts: 95
Received Thanks: 24
hallo liebe community ich habe da mal eine frage weiß einer was das sein kann wen ich auf mein server will game lorde error kommt

Hello dear community, I sometimes wonder when one knows what may be the one who I want to come to my game server error lorde

?????
killernos is offline  
Old 08/28/2010, 09:54   #690
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 240
Received Thanks: 16
guys. pls i am at the Pause sign. it dont work for some reason. i press Start all and they start for like 1 sec in random timing then go back to pause. whats the solution?
alexistheboss15 is offline  
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 19:41.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2024 elitepvpers All Rights Reserved.