Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > RF Online
You last visited: Today at 21:06

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

BYPASS GAMEGUARD RF INDONESIA

Reply
 
Old   #31
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 8
Received Thanks: 0
u can use "Memory Hacking Software"..

can be downloaded at hxxp://www.memoryhacking.com/download.php

this software undetected by RFo Indo

happy cheating all..





Nope Memory hack juga gak bisa di pake HS nya canggih euy



Zeinblack is offline  
Old   #32
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 5
Received Thanks: 1
@ unyiel gw juga hunter ABX eris ^^~

@ bungdjawir itumah pake TE jaman jadul om ... ga akan bisa pasti langsung bootong tuh kompi

@ zeinblack that web has expired


-ĽNativeĽ- is offline  
Old   #33
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Zeinblack View Post
u can use "Memory Hacking Software"..

can be downloaded at hxxp://www.memoryhacking.com/download.php

this software undetected by RFo Indo

happy cheating all..





Nope Memory hack juga gak bisa di pake HS nya canggih euy
masih bisa kaleee. centang dulu 'Open in Restricted mode' nya sebelum buka rfonline.bin . dodol ih. gw udah bisa jalanin lagi semua cheat yg dipake di cheat engine, termasuk yg plg gampang speedhack/blink. cuman beda tampilan aja dari cheat engine, selebihnya sami mawon.
sarduk is offline  
Old   #34
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by sarduk View Post
masih bisa kaleee. centang dulu 'Open in Restricted mode' nya sebelum buka rfonline.bin . dodol ih. gw udah bisa jalanin lagi semua cheat yg dipake di cheat engine, termasuk yg plg gampang speedhack/blink. cuman beda tampilan aja dari cheat engine, selebihnya sami mawon.
@ Sarduk

hehehe baru ngeh dengan maksud mu "cuman beda tampilan aja dari CE, selebihnya sami mawon"

lom nyoba ke RF , tp let see if we can through this HS wkwkwkwk

Nuwun Info nya


balthazorr is offline  
Old   #35
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
Yeah , just a few minute ago , i get the alternative CE ,the intarface as same as CE. I'm not a leecher. Shamed to be a leecher. So , i'll keep it my self. Hehehehe let Buy ancient weapon and trans it to other char
balthazorr is offline  
Old   #36
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 93
Received Thanks: 1
He boy kl dah taw cara na bypass ataw apapun mengenai UCE plz jangan disebarin jangan jadiin game ini tambah ancur... kita" juga yg rugi masa cheat segitu gampang na sampe anak sd pun bisa simpen bwat diri lo sendiri
life is offline  
Old   #37
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Received Thanks: 0
Allow wa dah bisa blink pke MemoryHackingSystem, tapi kok klo mo fly ga ada type data array of byte. Please help me
idanz002 is offline  
Old   #38
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 5
Received Thanks: 0
Exclamation Cheat for WIN, Cheat for FUN

Quote:
Originally Posted by Darkangel89 View Post
Nikmatnya farming di lures ga ada saingan..
Walopun nama char baruku jadi ungu..
Ketahuan leecher dia, ampe" dapet warning dari archon

Quote:
Originally Posted by life View Post
He boy kl dah taw cara na bypass ataw apapun mengenai UCE plz jangan disebarin jangan jadiin game ini tambah ancur... kita" juga yg rugi masa cheat segitu gampang na sampe anak sd pun bisa simpen bwat diri lo sendiri
salah loe ngomongnya, emang loe dewa chit ?
tujuan kita gabung forum bukan menghina tapi berbagi, tapi kudu ingat
yang dibagi jgn intinya, tapi just clue no more

sok dewa loe, kalo ga mao bagi" clue udah diem aja no bacod

to all no offense peace

kalo gw mah emang orang programmer, gw join just for string no more
no need software tutor or tetek bengek
copernic is offline  
Old   #39
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 5
Received Thanks: 0
Smile clue for remember for all

just clue but this important if " NO SYSTEM IS SAFE "

so for anyone still confuse u must keep learn n keep watching
u will be cheater no leecher anymore, n happy cheating
copernic is offline  
Old   #40
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 8
Received Thanks: 0
PERCUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Para orang sok ebat di n***2x udah pada ngajarin
gua kesellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llll
lagi enak enak joki in lv 35 ke 40 4 jam aja masa gak isa ******* **** *** damm licerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
if i just know the guy who spread this my lifetime insurance
i'm gonna kill for an instance
kita udah nyari ampe kluar kringat(ampe cewek gua males masuk kamar gua gara-gara bau keringat)
eh ada orang tolol ynag nyebarin
anjinggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggg
Zeinblack is offline  
Old   #41
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 28
Received Thanks: 6
Talking

actually its easy to bypass the new HS

i have posted the clue on N3 but my thread got locked

You must register and activate your account in order to view images.

it only need about 30minutes to figure it out

and after you understand it, it only need a few clicks to bypass HS everytime you start RF.

actually its the game updater that bypassed, not the HS. it make the HS inactive
moreuse is offline  
Old   #42
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 20
Received Thanks: 2
banyak yg jago program y disini om tapi sayang "PADANG SEMUA"
ohohohohoho
lagian juga yg tau elitpvpers g semua anak sekolahan kale om....

y sedkit berbagi program na aja gpp kan ??

ngakuna jago program tapi g tau guna na forum ini...
uhhh indonesia masi tetap indonesia ternyata
y sudah lah
DAYAK lo yg sok g mao berbagi ilmu .........
panlok is offline  
Old   #43
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 93
Received Thanks: 1
@ atas

try to figure out with yourself...

otak mu adalah alat hacker paling canggih yg ada di dunia ini... mikir bro g sulit kok
life is offline  
Old   #44
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 19
Received Thanks: 1
Ummmm Kalo w sih,yang w edit CE Nya......
yahhh lumayan,,kadang bisa kadang ga....
btw kalo ngedit binnya gimana???
kalo ngedit exe gmn?? w ngedit exe pake resource hacker.. dan ga terlalu baik hasilnya....
orang indo pinter bgt ya kalo curang!?
Tapi ko kalo yg laen ga pinter ya???
Aviro is offline  
Old   #45
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 7
Received Thanks: 0
wahwahwah parah semuanya nih..bagi2 dong citnya...dah lama ga pake CE bosen juga gua maen RF indo wuakakakakaka pake REV ENGINE bisa tuh


urutu is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
SO.. there is no gameguard bypass? (i need old gameguard files)
i been reading around about how to bypass gameguard, it seems that emulating the http server is the best way, anyone have a copy of old cabal? i need...
16 Replies - Cabal Main - Discussions / Questions
HALLOW INDONESIA SEMUA ORANG INDONESIA MASUK SENE !!!!!!
SEMUA ORANG INDO MASUK DOONG HAAAY ELITEPVPERS I LIKE YOUT STYLE ORANG INDO KUMPUL SINI DUNG:handsdown::handsdown::handsdown: duh sepi bgt...
20 Replies - Say Hello
Please Release only CRC bypass and/or Gameguard bypass >>NO ONE KLICK HACKS!<<
Release only a CRC bypass and Gameguard bypass ! That will not destroy the game because alle the noobs are only able to use a " ONE KLICK...
8 Replies - Dekaron
Where can i get a gameguard bypass?
where cn i download one?
2 Replies - Cabal Hacks, Bots, Cheats, Exploits & Macros



All times are GMT +2. The time now is 21:06.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.