Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 18:23

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

The server is not showing up and i tryed every thing

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 7
Received Thanks: 3
The server is not showing up and i tryed every thing

Well Im trying to make crying Gunz and me and partner have tryed every thing. but the server would never show up. The computer i am using is Windows 7 and My router is a netgear2000 i even tryed portforwording but nothing i even tryed Hamachi please i really need help.


Config

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<XML>
<SERVER>
<IP></IP>
<PORT>6000</PORT>
</SERVER>

<SKIN>Default</SKIN>

<VIDEO>
<WIDTH>800</WIDTH>
<HEIGHT>600</HEIGHT>
<COLORBITS>32</COLORBITS>
<GAMMA>255</GAMMA>
<FULLSCREEN>TRUE</FULLSCREEN>
<REFLECTION>true</REFLECTION>
<LIGHTMAP>true</LIGHTMAP>
<DYNAMICLIGHT>true</DYNAMICLIGHT>
<SHADER>true</SHADER>
<CHARACTORTEXTURELEVEL>1</CHARACTORTEXTURELEVEL>
<MAPTEXTURELEVEL>1</MAPTEXTURELEVEL>
<EFFECTLEVEL>0</EFFECTLEVEL>
<TEXTUREFORMAT>1</TEXTUREFORMAT>
<NHARDWARETNL>false</NHARDWARETNL>
</VIDEO>

Server[DB]
DNS="GunzDB"
USERNAME="sa"
PASSWORD="hubble"

[SERVER]
MAXUSER=500
SERVERID=1
SERVERNAME="MatchServer1"
FREELOGINIP="70.174.78.43 "
KEEPERIP="70.174.78.43"
MONITORIP="70.174.78.43"
MONITORPORT=9000
MODE="test"
COUNTRY="BRZ"
LANGUAGE="BRZ"
USETICKET="0"

[LANGUAGE]
LANG_TYPE="eng"

[LOCALE]
DBAgentPort=5100
DBAgentIP=127.0.0.1

[FILTER]
USE="0"
ACCEPT_INVALID_IP="1"

[ENVIRONMENT]
USE_HSHIELD="0"
USE_XTRAP="0"
USE_EVENT="0"
USE_FILECRC="0"
USE_MD5="0"






System
?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<XML>
<XMLHEADER>version="1.0" encoding="UTF-8"</XMLHEADER>

<SKIN>Default</SKIN>

<DEFFONT>Arial</DEFFONT>

<IME>true</IME>

<BAREPORT>
<ADDR>www.battlearena.com</ADDR>
<DIR>incoming/gunz_global</DIR>
</BAREPORT>

<HOMEPAGE>
<URL>http://www.gunzonline.com</URL>
<TITLE>GunZ the Dual</TITLE>
</HOMEPAGE>

<EMBLEM_URL>http://localhost/emblems/</EMBLEM_URL>

<TEMBLEM_URL>http://localhost/emblems/</TEMBLEM_URL>


<LOCATORLIST>
<LOCATOR id="1" IP="70.174.78.43" />
</LOCATORLIST>

<TLOCATORLIST>
<LOCATOR id="1" IP="70.174.78.43" />
</TLOCATORLIST>

</XML>[COLOR="Silver"]



captkingdude is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Someone had tryed this?
Someone had tryed wear an item (helm, gloves....) that can only wear a character (like shadowtitaniums items) with something in the slot an the cheat...
3 Replies - Cabal Main - Discussions / Questions
[help] i tryed to add a new npc but ehh failed:P
I was never good with MYSQL but i cant add my coded npc??. If someone can give me a lil .sql file with my npc in it i would be really happy. ...
6 Replies - CO2 PServer - Discussions / Questions
i cannot do it i tryed,could somebody help me?
i have a CO server,and im at the beggining,its 5017,some players jump in a portal and the screen remains black,or the server is frozzing,i fallowd...
5 Replies - CO2 Main - Discussions / Questions
help with showing names on server
hey all that can help..i searched all over forums for this and found nothing in an hour so i post for help. Can't see player names or monster...
4 Replies - EO PServer Hosting
i tryed everything now i am asking for help
ok i set up tbot everything works right then he gos to the boting area then doesn't kill anything WtF:mad:
0 Replies - SRO Main - Discussions / Questions



All times are GMT +1. The time now is 18:23.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.