![]() |
NFSW Romanian players
Who is not from romania, don't answer in this topic.Thanks.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Topic doar pentru romani.Scrieti doar in ROMANA si numai NFSW... Daca vedeti aceste 2 specimene TDX (Farming Inc.) & BERKAY lasatii sa latre aiurea. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meeting romanesc.. in curand :) NFS driver : nfswAero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] daca aveti un grup de fb/canal yt si il vreti aici , @pm |
salut, iti sunt fan:))) daca n-ai ce face da-mi add BrsBgd. THX
|
te-am adaugat
|
Salut salut :D Si eu is "jucator"
hey aveti vreo careva contul de nfs stats banat ? |
hmm..banat? adica ai timpii 0, scor 0? sau nu iti arata driveru..
|
Timp 0 si scor 0. Ii cam nasoala treaba ca daca EA o sa se ia dupa statusurile de la nfs-stats si o sa incepa sa baneze am cam merlito..Papa cont apex si toate masinutele la care m-am chinuit sa le fac sa arate bine :(
|
lasa-mi driveru pe privat..
|
Quote:
|
Eu , m-am reapucat :> !
Da-mi add ----------- , poate facem grup ceva ... am nevoie de niste noi prieteni pe NFSW :)) ! |
Quote:
|
Apex-EU:)
|
hola ninos
ma bucur sa mai vad si romani pe aici...m-am cam saturat de nemti
exista vreo metoda sa-mi debanez un cont??? |
Nope... nu se poate..
|
Aeraqua , imi poti lasa numele tau de NFSW in PM ?
Daca vrei :) Nu prea imi place sa ma joc singur ... decand am luat bat si mi s`a furat un cont , m`au c`am lasat balta uni "prieteni" din joc :) |
Sall man, thx pt cont. miau banat pana acum 3 conturi. pe primu stransesem 80 de msini pe al doilea 30 si pe al 3 lea 33... plm acum mi a cam pierit interesul pt joc... o sa mai joc din cand in cand pe contu lasat de tine.
|
cine va pune sa bagati autofinish la mp?...
|
Quote:
Nu ai decat o solutie sa nu ai contul banat... sterge profilul si ai scapat... Eu daca vreau sa ma distrez cu hack joc pe alt cont... ;) Pe 2 conturi in care am investit joc corect. |
Eu am luat ban acum 1 an :))
Aveam in jur de 35 de masini era ceva inainte . Luase`m ban pentru hack speed , se inregistrase in news. |
cand mai faceti prostii... (de ex. cu gpwa bot) blocati toti prietenii din lista...
|
Quote:
|
Eu am luat un ban pe un cont cu care ma distram pe team escape cand a aparut...
Am facut in 2 ore si ceva level de la 1 la 50 si peste 9.999.999 $ si tank mode la greu pe TE :))) M-a reportat unu m-a facut hacker si l-am injurat :))) si atunci au cautat astia in "radacini" si... ban :D |
Nimeni nu a fost banat pt boost de pe polonia.. ai facut altceva
.. Am si eu un cont de distractie.. mai dau R.. sa-mi caute vreo cursa si dau cu speedhack , tank, imi bat joc de ei.. ii urc pe pereti.. |
sall..si eu am luat ban anu trecut ..si dupa 3 luni am vazut ca pot sa intru in NFSW..am jucat la multiplayer cu speed-ul la maxim 5 zile la rand. eu si cu un prieten..amn2 am fost banati.
|
Am o mica , intrebare ... daca las Bot-u cu auto finish(quit) la single player , primesc piese aftermarket/performance ... ?
|
Nu lasa la single player..iti dau eu altceva si faci cu sandbox..
Contul pe care imi bat joc inca e intreg.... de cateva luni |
la mine au trecut 9 luni si tot banat e ..
|
Quote:
autofinish e pentru fun nu pentru hackuit... pentru ca faci timp imposibil de realizat chiar su cu un bugatti ultra tunat |
Aqua lasa-mi id-ul tau de Y!M pe PM sa ma ajuti cu AutoFinish-u
Sa pot vorbi cu tine :)). |
e la profil..
|
salut tuturor
nu va mai lasati numele driverilor aici !!! in privat cel mai bine;) |
EA sa ma pupe undeva... driveru pe care imi bat joc..panamea80
totusi , nu va postati driverul pe care ... jucati... sau ati bagat bani |
Nu , bag banii in jocuri ... nu se merita primul cont l-am facut din reedem-code , al-2lea l-am luat de la un prieten din scara , si a fost furat dupa ca am spus cu`i nu trebuia id-u si pass .. :(
|
Quote:
|
se mai gasesc persoane doritoare inca..:))
|
La caii verzi pe pereti :D
|
Nuuu , nu pun botul , si eu fur de la alti , dar daca vada ca se milogesc sau altceva le dau inapoi . Dar , asta la care i-am dat contul , il cunosteam doar de la web , si pe grup nfs ... si i-am dat contul sa intre, dupa o sapatamana a schimbat tot ... mail , parola ...
|
Eh.. acum nu se mai poate schimba adresa de mail.. un lucru bun facut de EA... dar driveru tot se poate sterge usor..
|
Totusi , joc de ceva timp nu sunt asa "prost" dar asta a fost sa fie ... in Romania nu trebuie sa ai incredere :))
Fur , si voi fura incontinuare , la cei care merita :) Restu nu am nimic cu ei , ma respecti te respect :) Asa faceam si eu , in 2 minute era furat contul schimb`am mail si gata . |
Quote:
|
incearca si vezi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |