![]() |
NFSW Romanian players
Who is not from romania, don't answer in this topic.Thanks.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Topic doar pentru romani.Scrieti doar in ROMANA si numai NFSW... Daca vedeti aceste 2 specimene TDX (Farming Inc.) & BERKAY lasatii sa latre aiurea. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meeting romanesc.. in curand :) NFS driver : nfswAero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] daca aveti un grup de fb/canal yt si il vreti aici , @pm |
salut, iti sunt fan:))) daca n-ai ce face da-mi add BrsBgd. THX
|
te-am adaugat
|
Salut salut :D Si eu is "jucator"
hey aveti vreo careva contul de nfs stats banat ? |
hmm..banat? adica ai timpii 0, scor 0? sau nu iti arata driveru..
|
Timp 0 si scor 0. Ii cam nasoala treaba ca daca EA o sa se ia dupa statusurile de la nfs-stats si o sa incepa sa baneze am cam merlito..Papa cont apex si toate masinutele la care m-am chinuit sa le fac sa arate bine :(
|
lasa-mi driveru pe privat..
|
Quote:
|
Eu , m-am reapucat :> !
Da-mi add ----------- , poate facem grup ceva ... am nevoie de niste noi prieteni pe NFSW :)) ! |
Quote:
|
Apex-EU:)
|
hola ninos
ma bucur sa mai vad si romani pe aici...m-am cam saturat de nemti
exista vreo metoda sa-mi debanez un cont??? |
Nope... nu se poate..
|
Aeraqua , imi poti lasa numele tau de NFSW in PM ?
Daca vrei :) Nu prea imi place sa ma joc singur ... decand am luat bat si mi s`a furat un cont , m`au c`am lasat balta uni "prieteni" din joc :) |
Sall man, thx pt cont. miau banat pana acum 3 conturi. pe primu stransesem 80 de msini pe al doilea 30 si pe al 3 lea 33... plm acum mi a cam pierit interesul pt joc... o sa mai joc din cand in cand pe contu lasat de tine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |