Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > League of Legends > League of Legends Hacks, Bots, Cheats & Exploits
You last visited: Today at 13:52

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT] SummonerFactory - Level 30 bot / IP farm (free to level 10)

Reply
 
Old   #1666
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2013
Posts: 482
Received Thanks: 22
i have 90% winrate at 90% cpu idle

if i am doing some stuff at the computer while i am botting.
the bot is losing and i am not getting a single win



meisterlecker is offline  
Old   #1667
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2012
Posts: 165
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by patryk006 View Post
Sure, if i set 10 own bots i have 80+ winrate ... but i prefer exchange, its little strange when team 5 person always play together every game.

But in exchange i have winrate ~20-40% because in most games 1 bot afk ...

for example:

Yes because to many "noob-botter".
just what u say. 2 of your bots. 3 random. 1 of this random afk.
2 with **** settup ( no performance for bot) = Loose.

edit: the link says u are the problem. no items in 22 min? high banrate


peter-86 is offline  
Old   #1668
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 63
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by peter-86 View Post
edit: the link says u are the problem. no items in 22 min? high banrate
This isn't my bot, this is bot that i get when i change for botexchange, as i say, when i put private session i have really high winrate
patryk006 is offline  
Old   #1669
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 403
Received Thanks: 21
The bot is bugging. The Shop is anytime open. and the champ is moving any 1-2 minutes for 5-6 clicks. anyone can help?


chiller132 is offline  
Old   #1670
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 376
Received Thanks: 6
Quote:
Originally Posted by xlSpectre View Post
bots are running default scripts, this has been starting to happen since the last patch; it worked perfectly before 6.6
any fixes?
works fine on comp, but it doesnt work when using on vmware

any help?? i tried factory resetting the computer, resetting vmware, reinstalling etc. still default script/ default player
xlSpectre is offline  
Old   #1671
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2016
Posts: 6
Received Thanks: 0
works fine on our server but not on my other pc, both running 5 bots with VMw it is starting the game but when it is done loading, it just starts over again. (even with 1 bot)
512 MB Ram usage (bought subscription)
ItzHypah is offline  
Old   #1672
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2013
Posts: 12
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by xlSpectre View Post
any help?? i tried factory resetting the computer, resetting vmware, reinstalling etc. still default script/ default player
No solution yet, I've tried everything either. (Fresh installs win7 win10, both vm images from the site, lol repair, different host PCs)
What's the version of your Workstation?

I have 10 and 12, maybe I'll need to install a 11?

Those who are not playing with "Default" player script, what's your version?
cadj92 is offline  
Old   #1673
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 284
Received Thanks: 18
The bots work fine but they are always a few levels behind which is annoying because it will lose you the game.
xsensatiion is offline  
Old   #1674
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 63
Received Thanks: 1
is possible to show preview in vmware only running vm ?

patryk006 is offline  
Old   #1675
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 376
Received Thanks: 6
Quote:
Originally Posted by cadj92 View Post
No solution yet, I've tried everything either. (Fresh installs win7 win10, both vm images from the site, lol repair, different host PCs)
What's the version of your Workstation?

I have 10 and 12, maybe I'll need to install a 11?

Those who are not playing with "Default" player script, what's your version?
my laptop runes default scripts/ my other 2 pcs run fine.
im using vmware 12 for all of them
everything was perfect until 6.6; at least it auto attacks and **** lol
xlSpectre is offline  
Old   #1676
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2013
Posts: 12
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by xlSpectre View Post
my laptop runes default scripts/ my other 2 pcs run fine.
im using vmware 12 for all of them
everything was perfect until 6.6; at least it auto attacks and **** lol
Yep, it was working fine until 6.6...

Ok, I've removed workstation 12 and installed 11 instead of them and it finally WORKS, it knows what champ i'm playing with!
cadj92 is offline  
Thanks
1 User
Old   #1677
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 376
Received Thanks: 6
Quote:
Originally Posted by cadj92 View Post
Yep, it was working fine until 6.6...

Ok, I've removed workstation 12 and installed 11 instead of them and it finally WORKS, it knows what champ i'm playing with!
holy **** it works.
thanks a lot
xlSpectre is offline  
Old   #1678
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2012
Posts: 14
Received Thanks: 1
I used 5 VM whit the file in 1st post, and i have 100% loose ratio and a lot of time dodges whit long queus waits.. in 5 accounts, what is bad?!
digirz is offline  
Old   #1679
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 82
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by ItzHypah View Post
works fine on our server but not on my other pc, both running 5 bots with VMw it is starting the game but when it is done loading, it just starts over again. (even with 1 bot)
512 MB Ram usage (bought subscription)
Change the RAM for more than 512mb, it will fix the problem. Put 1GB of RAM per VM if you can. If not something between 512mb and 1gb until problem is fixed.
This is 100% a Ram problem, I had the same at 512mb. Now I use 1GB and it's np
Shookons is offline  
Thanks
1 User
Old   #1680
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 63
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Shookons View Post
Change the RAM for more than 512mb, it will fix the problem. Put 1GB of RAM per VM if you can. If not something between 512mb and 1gb until problem is fixed.
This is 100% a Ram problem, I had the same at 512mb. Now I use 1GB and it's np
512 is fine if you have ssd too (but still i prefer something higher)
i use 768 (with ssd), and load take around 20-30sec


patryk006 is offline  
Reply

Tags
bot, league, level, smurf, unranked



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Level Und Farm Service Auch im High Level !
Hallo liebe Epvp Comm . Nach langer metin2 erfahrung biete ich nun meinen Level + Farm service an Leveln werde ich ab lvl 30 mit eq. Farmen ab...
8 Replies - Metin2 Trading
[B]My Free Farm Level 22 ( Nice Inventar usw )
My Free Farm Level 22 Bar: 25.000,00 kT Punkte: 16.300.300 Lvl 22: Blümchenzüchter Coins: 0 Dir fehlen noch Dir fehlen noch 4.200.500...
23 Replies - elite*gold Trading
My Free Farm Level 15 + 16
Ja ich habe Lange lange my free farm gezockt.. aber irgendwie keine lust mehr :) My Free farm Level 15 : thepirategay Bar: 31.656,87 kT Punkte:...
3 Replies - elite*gold Trading
Selling Level 98 bow fullfarm to lvl 100 and level 94 wiz/cleric farm to 92 ODIN
Im selling my 2accounts cause im quiting silkroad online those 2chars got npc items only for some information visit eBay Philippines - Buy or sell...
0 Replies - Silkroad Online Trading



All times are GMT +2. The time now is 13:52.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.