Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 23:31

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #2416
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 3
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Samurray View Post
Thank you very much , first bot what rly and easy work

I have question : How many client i can run on 8gb intel core i5 3.2gh cpu ? If you want answer me pm ty
I think u can run ~5 virtual machines on your pc.



DeaXu is offline  
Old   #2417
 
elite*gold: 20
Join Date: Jul 2014
Posts: 184
Received Thanks: 5
ty


Samurray is offline  
Old   #2418
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Alright fellas.
Here's the Play.bmp that will allow the bot to click launch

You must register and activate your account in order to view images.
Save it and overwrite the current Play.bmp in GhostLoL/Images/Play.bmp

Also, Seidan. I have to Launch GhostLoL and close it, then relaunch for the CurrAccount to apply.

Please let me know if you have time to fix this. It should update the CurrAccount upon launching GhostLoL, not when closing, right?
mistermister2 is offline  
Old   #2419
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 35
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Silentchaosgr View Post
I don't know if it matters but i use VMWare Workstation 10
I'm too, but before this UI update, bot was running really well.
I'm on Windows Xp,that's maybe a problem too...don't really know why it don't click on launch with the new images...


testingc4 is offline  
Old   #2420
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2009
Posts: 80
Received Thanks: 18
why my bot dont capture the turrets ? , he only click all few sec , only at the beginning capture he the turrets.
i need 8 min for 1 game is it normal?
113202081966 is offline  
Old   #2421
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 12
Received Thanks: 0
Only one bot is moving from all the VM's and he captures 2 turrets max, is that normal?
Also, 3 games were played and no XP was won from either of the bots. No played games are shown in the history.
insanse is offline  
Old   #2422
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 20
Received Thanks: 0
Replaced the file, restarted the bot, still doesnt click on launch.
Vividflash is offline  
Old   #2423
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 35
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Vividflash View Post
Replaced the file, restarted the bot, still doesnt click on launch.
Same for me,are you on tiny 7 or XP? ( i'm on XP me)...
testingc4 is offline  
Old   #2424
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by Vividflash View Post
Replaced the file, restarted the bot, still doesnt click on launch.
Have you used the file I uploaded?
Remove GhostLoL and make sure you download a fresh copy of 1.4.9 and Replace the Play.bmp in GhostLoL\Images\Play.bmp with
Then it should work.
mistermister2 is offline  
Old   #2425
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 35
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by mistermister2 View Post
Have you used the file I uploaded?
Remove GhostLoL and make sure you download a fresh copy of 1.4.9 and Replace the Play.bmp in GhostLoL\Images\Play.bmp with
Then it should work.
ok i've downloaded the 1.4.9 on the website,and add your pic in the folder,that don't work...
Maybe because of VM ware 10 or Windows XP? don't know why...
testingc4 is offline  
Old   #2426
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2013
Posts: 18
Received Thanks: 0
How many client i can open with Intel core i7-4770 CPU @ 3.40GHz and 16 GO
Anto___^ is offline  
Old   #2427
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 3
Received Thanks: 0
Anyone else having a problem with "season 4 rewards" being opened in explorer?...
seirowg is offline  
Old   #2428
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by testingc4 View Post
ok i've downloaded the 1.4.9 on the website,and add your pic in the folder,that don't work...
Maybe because of VM ware 10 or Windows XP? don't know why...
Check your Config and ensure that 'autostart=yes' and there is a valid account in the CurrAccount.txt /// Format should read Account|Password|0|29/08/2014 if the account hasn't been created, or
Account|Password|1|29/08/2014 if the account has already been created with a summoner name.
Confirm your resolution is 1024x768, and that cleartype is disabled. Click start, type cleartype and open cleartype, uncheck the box.
You should be fine with Windows XP but I suggest the Windows 7 that was posted a few pages back which works AMAZINGLY for me.



If anyone has issues loading the game, please make a short 15-30 second video and upload it and post it here. I can try to diagnose your problem and offer solutions.

@Ato, It depends on your CPU distribution capability and your VMWorkstation setup.

I would say you can run 10-20, but almost everyone in this thread is having trouble running what they 'should' be running. You may want to try 5 or 7 at first with 2gb RAM allocated per guest. From there you can tweak your settings down little by little to see how effective your guests run and start adding more guests.

@seirowg, go to: "C:\Program Files (x86)" change name directory "Internet Explorer" to "x"
mistermister2 is offline  
Thanks
2 Users
Old   #2429
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
Still problem with boost... doesn't buy.
huziaduzia2 is offline  
Old   #2430
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 35
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by mistermister2 View Post
Check your Config and ensure that 'autostart=yes' and there is a valid account in the CurrAccount.txt /// Format should read Account|Password|0|29/08/2014 if the account hasn't been created, or
Account|Password|1|29/08/2014 if the account has already been created with a summoner name.
Confirm your resolution is 1024x768, and that cleartype is disabled. Click start, type cleartype and open cleartype, uncheck the box.
You should be fine with Windows XP but I suggest the Windows 7 that was posted a few pages back which works AMAZINGLY for me.


Thank you,will download it then try it.
All you said is ok,no cleartype,account are good.
The only problem is the click on launch who don't work... I tried my own pic,downloaded pic etc... that won't work...
i can see play.bmp 10, 9 etc... on Ghostlol program,but no click...

Again,thanks for your help,really kind


testingc4 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 23:31.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.