Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 10:04

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #3421
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
ever since update, bot will get to "Launching the game..." and then only the host tries to launch league. the League of Legends logo splash screen appears, screen goes black and then it closes League. bot just sits there. any fix or is bot still broken?

I use Tiny7 in VMWare Workstation 10 with League in a shared folder, if that matters.

EDIT: nvm, I patched the client that I play on, but not the one the bots use. That is most likely the problem.



asr0xx is offline  
Old   #3422
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 4
Received Thanks: 1
Bit oftopick but its for the bot topic .
What can i do i have 8gb ram 2,4ghz amd phentom 9650 quad processor x4.
I use tiny windows with vmware how much bot's I should run properly? i gave 512 ram but my 6th bot gets bsod's or i get vmware errors(happened one time) can anyone guide me ?. Maybe i should give vmware more processor cores?.
P.S i use a ds.
P.S.S should i enable Virtualize AMD-V/RVI, Virtualize CPU performance counters.
P.S.S the ds has 1k rpm hdd.
P.S.S.S i use the dxtory thing for 10 fps.
thanks if anyone assists me


domis045 is offline  
Old   #3423
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
"Error: Wrong client version for server"
"Error: The given key was not present in the dictionary." after 4.10 patch
how do i fix this?
SteveDigger is offline  
Old   #3424
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 19
Received Thanks: 0
just curious when the 4.10 patch will be available since i cant access the emubot.tk website
Thanks


brass523 is offline  
Old   #3425
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 227
Received Thanks: 26
[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Quote:
Originally Posted by SteveDigger View Post
"Error: Wrong client version for server"

"Error: The given key was not present in the dictionary." after 4.10 patch

how do i fix this?

Have you updated your game yet? Or downloaded/ran the updated bot files?

Quote:
Originally Posted by brass523 View Post
just curious when the 4.10 patch will be available since i cant access the emubot.tk website
Thanks

It has been out since 5 hours ago...Mroku is always quick on updating.
yungning is offline  
Thanks
1 User
Old   #3426
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 19
Received Thanks: 0
i cant access the website is there another place to get it from?
brass523 is offline  
Old   #3427
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 227
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by brass523 View Post
i cant access the website is there another place to get it from?
Google proxy browser.....somehow I think it blocks some countries. I can not if I didn't use the proxy.
yungning is offline  
Old   #3428
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
I have at&t network, this blocked the website for some reason. i had to use LTE on my phone
mingiryu is offline  
Old   #3429
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 19
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by mingiryu View Post
I have at&t network, this blocked the website for some reason. i had to use LTE on my phone
Thanks that is a good idea ill try that
brass523 is offline  
Old   #3430
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2012
Posts: 30
Received Thanks: 0
Can someone upload a mirror? The main site is giving me a "CPU Limit Reached" error. Tried using proxy, same thing.
deazncy is offline  
Old   #3431
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 29
Received Thanks: 4
Uploaded it here untill normal site is back-up, will delete it tomorrow if needed

Code:
http://speedy.sh/2sG2C/EmuB0T-18.06.2014.rar
PureHatr3d is offline  
Old   #3432
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2012
Posts: 30
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by PureHatr3d View Post
Uploaded it here untill normal site is back-up, will delete it tomorrow if needed

Code:
http://speedy.sh/2sG2C/EmuB0T-18.06.2014.rar
Thanks man
deazncy is offline  
Old   #3433
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 19
Received Thanks: 0
hey guys i got the updated bot working but i seem to have a problem with the bots after the first game which runs perfectly fine and works but after it exits and restarts the cmd window the host creates a room and the clients say that they have joined the room but when i look back at the host it does not say that the clients are in the room it says 1/10 but the clients say they are in the same room. not sure if its a client problem or a host problem
sorry for the novel but thanks for anyone who trys to help
brass523 is offline  
Old   #3434
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2007
Posts: 161
Received Thanks: 10
nguoitinhoi is offline  
Old   #3435
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 227
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by lkjfds1 View Post
can someone please answer me, do you guys install games on each vm or share the LOL folder?
either way is fine....


yungning is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 10:04.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.