Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:48

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #1636
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by nuvasek View Post
how do i compile it?



Mroku is offline  
Old   #1637
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 11
Received Thanks: 0
can anyone help me? i have an i5 2410m and 4gb ram (no ssd), and i've tried do run 6vms - but when the bot opens LoL it takes too much time on the loading screen, then it closes. what does a VM require the most? RAM or processor? cuz i intend to buy a new desktop based on the need of running this bot


zathric is offline  
Old   #1638
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2012
Posts: 39
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by zathric View Post
can anyone help me? i have an i5 2410m and 4gb ram (no ssd), and i've tried do run 6vms - but when the bot opens LoL it takes too much time on the loading screen, then it closes. what does a VM require the most? RAM or processor? cuz i intend to buy a new desktop based on the need of running this bot
try buy more ram bro, i have 8gb and no ssd (ssd ordered today) and i run 8 vm's, cpu hit 100% only in loadinscreen (i7 3770k @3.50ghz) ram usage 98-99%

512mb each vm and computer very slow

how i disable memory swapping?
guuh1st is offline  
Old   #1639
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
I cannot access


dpsugo is offline  
Old   #1640
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2010
Posts: 306
Received Thanks: 10
Does the bot take out the level10 accounts from the Account.exe file?

what does the 1 and 0 mean in account.exe

as well as what does the account-rest program do
serenity_ixi is offline  
Old   #1641
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 1
Received Thanks: 0
hello... i am stuck on "disconected from PVPNet" some help ?
aknaknn is offline  
Old   #1642
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 16
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by serenity_ixi View Post
Does the bot take out the level10 accounts from the Account.exe file?

what does the 1 and 0 mean in account.exe

as well as what does the account-rest program do
The accounts do not delete the names from the account file.

0 means the account is not logged in.
1 means the account is logged in.
Done means the account is at the level specified in the config file.

The account reset program is for when you have an account stuck on 1. for example, you close all the bots but some of the accounts still have a 1 in the accounts file. It will turn all the 1's to 0's allowing the bots to log in with them.

Quote:
Originally Posted by aknaknn View Post
hello... i am stuck on "disconected from PVPNet" some help ?
The only thing i can think of is that you set the region wrong. check the Config file in the bots folder and make you have it set to the right region. Also check the account is made in the right region.
iSTANDouti is offline  
Thanks
1 User
Old   #1643
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 97
Received Thanks: 3
please download link
ThyponX is offline  
Old   #1644
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 85
Received Thanks: 2
Some of my accounts are being marked as done but theyre not done.
msazndragon is offline  
Old   #1645
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 16
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by iSTANDouti View Post
Im having some troubles now since I downloaded the newest release.

All the bots loads to loading screen fine, once they finish loading, most of the exit back to desktop. The ones that don't exit loads into game, but they dont move, nothing clicks, map doesnt move either.

Anyone else have this problem? Also any one knows what might be wrong and a way to fix?


Quote:
Originally Posted by iSTANDouti View Post
*It still didnt work, I made sure league was patched, redownloaded latest release, most of them are still closing after loading screen and those that load into game dont move.

**I remember that when the game loads, it usually says "Bot Start (Side color)" Now it doesnt say that, it will just say "Game is about to start" and "Launching game"
Still not working, i have made new VM's and the problem is still there =/
iSTANDouti is offline  
Old   #1646
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
Dl link is down for me
pixlation is offline  
Old   #1647
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2013
Posts: 91
Received Thanks: 9
Quote:
Originally Posted by pixlation View Post
Dl link is down for me
Use another browser.
crisnagy is offline  
Old   #1648
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 84
Received Thanks: 4
update to patch 4.7 please
nuvasek is offline  
Old   #1649
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 12
Received Thanks: 0
hey, i have a problem is this due to 4.7 patch?
You must register and activate your account in order to view images.
deaglenar is offline  
Old   #1650
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 123
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by nuvasek View Post
update to patch 4.7 please
Yes please
Quote:
Originally Posted by deaglenar View Post
hey, i have a problem is this due to 4.7 patch?
You must register and activate your account in order to view images.
All have same problem


jneone is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 19:48.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.