Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:54

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

Gibot - Continued!

Closed Thread
 
Old   #61
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2005
Posts: 103
Received Thanks: 0
after one game, the bot just mark account as 10 and change to another.
Its just happening to me?



g0rd1nh0br is offline  
Old   #62
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 91
Received Thanks: 50
Quote:
Originally Posted by xlapeiro View Post
that would make it 99% perfect thx for ur work i use it on EUNE and it just doesnt buy the boosts cuz of summoner icons and doesnt check the lvl 10 ( which can be nice to some people :b and maybe even like a premium feature the leveling to 15 or 15+? )
There is a level function in the config.ini that should be set to 1 to stop at level 10. If it's at 2, it'll stop at 15. All of the level checks (level 10) are working on each region for me (NA EUW EUNE) As soon as I have higher level accounts on EUW and EUNE I'll be able to confirm if the 15 check is working on EU. Also, if you set it to level = 0 then it will just go as long as you want.

Quote:
Originally Posted by g0rd1nh0br View Post
after one game, the bot just mark account as 10 and change to another.
Its just happening to me?
Are you on the latest version? What region are you using? What Windows version are you using? I haven't had this happen on any of mine so far on NA/EU


tr0lls0n is offline  
Thanks
1 User
Old   #63
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2005
Posts: 103
Received Thanks: 0
gibot 1.2.1 worked fine.
the first gibot 1.2.2 worked fine but doesnt identify the level.
now with the last 1.2.2 and 1.2.3 i have this problem.

I'm playing at BR Region, I'm using Windows XP (English), My LOL is in english.
I tried to put NA and EU, same problem.

If its just happening to me, i gonna try to change my region to NA for a test.
g0rd1nh0br is offline  
Old   #64
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 91
Received Thanks: 50
Quote:
Originally Posted by g0rd1nh0br View Post
gibot 1.2.1 worked fine.
the first gibot 1.2.2 worked fine but doesnt identify the level.
now with the last 1.2.2 and 1.2.3 i have this problem.

I'm playing at BR Region, I'm using Windows XP (English), My LOL is in english.
I tried to put NA and EU, same problem.

If its just happening to me, i gonna try to change my region to NA for a test.
It could be because you're on BR, I dont know if the font is changed at all since I haven't changed the level check since I fixed it for na/eu (the second 1.2.2) If I get some time, I'll take a look at BR.

Also, how are you playing with english on BR? When I try to update its only Portuguese?


tr0lls0n is offline  
Thanks
1 User
Old   #65
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2005
Posts: 103
Received Thanks: 0
I changed at C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system\locale.cfg
Look at "locale=pt_br" and change for language that u want.
English(North America): en_us
English(Europe): en_gb
French: fr_fr
German: de_de
Spanish: es_es
Portuguese (Brazil): pt_br

I put "locale=en_US"
g0rd1nh0br is offline  
Old   #66
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 27
Received Thanks: 0
Quote:
; What region you are leveling
:1 = NA 2 = EU(W&NE)
Region=2
Where is BR option ?!

thanks for the bot (:
dgx03start is offline  
Old   #67
 
elite*gold: 10
Join Date: Aug 2010
Posts: 589
Received Thanks: 62
you made this bot with autoit or with actionaz?
king-kongs is offline  
Old   #68
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
Received Thanks: 0
Cheers Mate had only made 50 Bots with the old Gibot and after the new patch it died,
SO I THANK U SOOOOOOO MUCH :P
Naitox is offline  
Old   #69
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 26
Received Thanks: 3
Any idea why everything works except that my bots are just idling in the base?
Great work though!
~StackUp~ is offline  
Old   #70
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 91
Received Thanks: 50
Quote:
Originally Posted by ~StackUp~ View Post
Any idea why everything works except that my bots are just idling in the base?
Great work though!
Check your hud size. It needs to be 100. Also your ingame camera must be locked.

Quote:
Originally Posted by g0rd1nh0br View Post
I changed at C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system\locale.cfg
Look at "locale=pt_br" and change for language that u want.
English(North America): en_us
English(Europe): en_gb
French: fr_fr
German: de_de
Spanish: es_es
Portuguese (Brazil): pt_br

I put "locale=en_US"
Turns out BR is supported. I just tried it and it bought the xp boost. Set it to Region = 1 in config.ini. I can't check to see if level check works or not without a level 10 account on BR.
tr0lls0n is offline  
Old   #71
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 146
Received Thanks: 9
the only problem I have is that to is not buying the xp boost
huquinho is offline  
Old   #72
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 91
Received Thanks: 50
Quote:
Originally Posted by huquinho View Post
the only problem I have is that to is not buying the xp boost
Have you read the other posts in the thread? Change your Region in config.ini to 1 for na/br or 2 for euw/euna
tr0lls0n is offline  
Thanks
1 User
Old   #73
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 146
Received Thanks: 9
thanks i will check
huquinho is offline  
Old   #74
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 26
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by tr0lls0n View Post
Check your hud size. It needs to be 100. Also your ingame camera must be locked.
Nvm I got it working somehow - but I get popups all the time about allowing to run the _host on the other accounts?
~StackUp~ is offline  
Old   #75
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2007
Posts: 67
Received Thanks: 2
Just mark all accounts lvl 10 for no reason... (many times)


zsolt1225 is offline  
Closed Thread



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[Bot] GIBot
LoLNYX Version 2.0.0.5 Bot homepage: lolnyx.pw LoLNYX - YouTube Description: This is the new version of GIBot, as the old bot, this does...
2853 Replies - League of Legends Trading
Untzbot continued...
NM /10char
1 Replies - SWTOR Hacks, Bots, Cheats & Exploits
Continued..
YouTube - Problem2
7 Replies - SRO PServer - Discussions / Questions
[NAB] Normal111's BOT continued
Normal111 NAB bot continuation Source: Clean Source - Megaupload Normal111's Bot : P_NABvP0.5a.rar Pot issue fixed: Replace the file...
7 Replies - Archlord



All times are GMT +2. The time now is 19:54.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.