Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:53

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

Gibot - Continued!

Closed Thread
 
Old   #136
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Received Thanks: 0


know that I can have this problem? no buy booster lag ?

I only 1 fault no buy booster.

running 48 hours 0 fails



vm 1024 ram x 7 makinas
no ssd
2 satas 2
1 sata 3
wndows xp.



cukito is offline  
Old   #137
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2011
Posts: 255
Received Thanks: 10
Quote:
Originally Posted by cukito View Post


know that I can have this problem? no buy booster lag ?

I only 1 fault no buy booster.

running 48 hours 0 fails



vm 1024 ram x 7 makinas
no ssd
2 satas 2
1 sata 3
wndows xp.
Tell me your total ram , and you have set your region at config file?


Lolmakia is offline  
Old   #138
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Lolmakia View Post
Tell me your total ram , and you have set your region at config file?
Total ram 16Gb 1600

Region EU NA

config file client



bot


; What region you are leveling
:1 = NA 2 = EU(W&NE)
Region=1
cukito is offline  
Old   #139
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2013
Posts: 271
Received Thanks: 191
Need testers for the new bot, need to be able to host atleast 6 bots (6 win7 vms)!
Demo of the bot can be found at (Does not show ingame handler, its just capturing bases nothing to see): VALONiA - GIBot BETA - Twitch
My skype is: Potatisbullarna


valonialol is offline  
Thanks
2 Users
Old   #140
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 167
Received Thanks: 19
Guys, i got the same problem all the time.

I put LOCK in MOUSE and when i start the bots the mouse appears unlocked !!!!

Why this is happend?
jokinvipo is offline  
Old   #141
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 19
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by jokinvipo View Post
Guys, i got the same problem all the time.

I put LOCK in MOUSE and when i start the bots the mouse appears unlocked !!!!

Why this is happend?
Go to C: \ Riot Games \ League of Legends \ Config \ game.cfg and replace the content below. Solved to me.

[General]
BindSysKeys=0
SnapCameraOnRespawn=1
OSXMouseAcceleration=1
AutoAcquireTarget=1
EnableLightFx=0
WindowMode=0
ShowTurretRangeIndicators=1
PredictMovement=0
WaitForVerticalSync=1
Colors=32
Height=768
Width=1024
EnableAudio=0
SystemMouseSpeed=0
CfgVersion=3.15.255

[HUD]
ItemShopResizeHeight=0
ItemShopResizeWidth=0
ItemShopPrevResizeHeight=768
ItemShopPrevResizeWidth=1024
NameTagDisplay=1
ShowChampionIndicator=0
ShowSummonerNames=1
ScrollSmoothingEnabled=0
MiddleMouseScrollSpeed=0.5000
MapScrollSpeed=0.5000
ShowAttackRadius=1
NumericCooldownFormat=1
SmartCastOnKeyRelease=0
EnableLineMissileVis=1
FlipMiniMap=0
ItemShopItemDisplayMode=0
ItemShopStartPane=0
LockCamera=1

[Performance]
ShadowsEnabled=1
EnableHUDAnimations=0
PerPixelPointLighting=1
EnableParticleOptimizations=0
BudgetOverdrawAverage=10
BudgetSkinnedVertexCount=200000
BudgetSkinnedDrawCallCount=100
BudgetTextureUsage=150000
BudgetVertexCount=500000
BudgetTriangleCount=300000
BudgetDrawCallCount=1000
EnableGrassSwaying=1
EnableFXAA=0
AdvancedShader=0
FrameCapType=3
GammaEnabled=1
Full3DModeEnabled=0
AutoPerformanceSettings=0
CharacterQuality=0
EffectsQuality=0
EnvironmentQuality=0
ShadowQuality=0
GraphicsSlider=0

[FloatingText]
Legacy_Enabled=0
Debug_Enabled=1
LegacyCritical_Enabled=1
Absorbed_Enabled=1
OMW_Enabled=1
EnemyCritical_Enabled=1
MagicCritical_Enabled=1
Critical_Enabled=1
gyrad is offline  
Old   #142
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 68
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by valonialol View Post
Need testers for the new bot, need to be able to host atleast 6 bots (6 win7 vms)!
Demo of the bot can be found at (Does not show ingame handler, its just capturing bases nothing to see): VALONiA - GIBot BETA - Twitch
My skype is: Potatisbullarna
Awesome you're back too! You both updating the bot now?
mbox99 is offline  
Old   #143
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 13
Received Thanks: 0
Exclamation

Bot can start clients, join room successfully but room master cant start the game (only problem cant start game)


its give message on left top corner "waiting for players" I dont understand why room master bot cant start game

VM_host : Windows XP SP 3 PRO (x86) - 512 MB RAM - 1024x768 res.
VM_clones(links) : Windows XP SP 3 PRO (x86) - 512 MB RAM - 1024x768 res

Here image : You must register and activate your account in order to view images.

my config settings:

Code:
[Config]
; Show top left tooltips
Tooltip=1

; Path to league of legends
Path=C:\Riot Games\League of Legends\lol.launcher.exe

; Map, 1=5v5 2=dominion 3=3v3 4=ARAM
; Only type=2 is supported for now! Any other would make the bot do nothing
Type=2

; The bot will host a game with this hostname and password, should be unique so other bots doesnt join your game
Hostname=abc
Password=abc

; How long the bot can be stuck on, logging in, and starting a new game
; This value is in minutes!
Stuck=15

; What level you want to stop at
; 1=Stop at 10, 2=Stop at 15
Level=1

; What region you are leveling 
:1 = NA 2 = EU(W&NE)
Region=2

; Set this to 1 if you want the bot to name your summoner like your account name
; If 0 it will use your account name + 2 random numbers, for safty!
Name=0

; Starting the games when its 5 (+1 bot) players in the game
; Only 5 7 and 9 can be used! Any other would make the bot do nothing
Start=5

; Buy xp boost, 0=do nothing 1=1 day 2=3 days
Boost=2

; Your login information here
Email=
Key=zFkZizXLRTxriNjg5rhachsxml9cTuht9Bssaqd2jLtCzNSFfa
hackmhshack is offline  
Old   #144
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 24
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by hackmhshack View Post
Bot can start clients, join room successfully but room master cant start the game (only problem cant start game)


its give message on left top corner "waiting for players" I dont understand why room master bot cant start game

VM_host : Windows XP SP 3 PRO (x86) - 512 MB RAM - 1024x768 res.
VM_clones(links) : Windows XP SP 3 PRO (x86) - 512 MB RAM - 1024x768 res

Here image : You must register and activate your account in order to view images.

my config settings:

Code:
[Config]
; Show top left tooltips
Tooltip=1

; Path to league of legends
Path=C:\Riot Games\League of Legends\lol.launcher.exe

; Map, 1=5v5 2=dominion 3=3v3 4=ARAM
; Only type=2 is supported for now! Any other would make the bot do nothing
Type=2

; The bot will host a game with this hostname and password, should be unique so other bots doesnt join your game
Hostname=abc
Password=abc

; How long the bot can be stuck on, logging in, and starting a new game
; This value is in minutes!
Stuck=15

; What level you want to stop at
; 1=Stop at 10, 2=Stop at 15
Level=1

; What region you are leveling 
:1 = NA 2 = EU(W&NE)
Region=2

; Set this to 1 if you want the bot to name your summoner like your account name
; If 0 it will use your account name + 2 random numbers, for safty!
Name=0

; Starting the games when its 5 (+1 bot) players in the game
; Only 5 7 and 9 can be used! Any other would make the bot do nothing
Start=5

; Buy xp boost, 0=do nothing 1=1 day 2=3 days
Boost=2

; Your login information here
Email=
Key=zFkZizXLRTxriNjg5rhachsxml9cTuht9Bssaqd2jLtCzNSFfa
The name of the game must be longer I guess, or the password need to be longer!
Gustavkar is offline  
Old   #145
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2012
Posts: 52
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by valonialol View Post
Need testers for the new bot, need to be able to host atleast 6 bots (6 win7 vms)!
Demo of the bot can be found at (Does not show ingame handler, its just capturing bases nothing to see): VALONiA - GIBot BETA - Twitch
My skype is: Potatisbullarna
OMG bots without client that is fkn awesome....
Hanrider is offline  
Old   #146
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Hanrider View Post
OMG bots without client that is fkn awesome....
WTF how it possible?
XxXBigUpXxX is offline  
Old   #147
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 24
Received Thanks: 1
Alright, I tried to find out what's wrong with my bots. But I am having the same problems like many others.

1) Bot is not buying boost
2) Bot is leveling up to lvl 15

Each VM is using its own bot. And the bot itself is running like charm. Except for those two issues. I am using the current version of the bot (1.2.3) and did not changed anything within the config except path, region, hostname and password.

I already switched to NA. But no success.

I have 5 VMs. Each have been setup identically:
1.5GB RAM
10GB Size
Windows XP SP3 (english)

My computer settings are:
Intel Core i5-2500K
16GB
64Bit-Win7
Service Pack 1
kletterstar is offline  
Old   #148
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 24
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Gustavkar View Post
I love this bot I just have 2 problems:
When I leave this bot on over night It deletes all the over accounts that arenīt played. So when a account is level 10 it stops causle there are no more accounts.

Also the gibot_player get deleted after a while so everything stops and i have to put it in the folder again

I got:
Gibot 1.2.3
windows xp sp3 on vmware
euw
Tried not editing the accounts file, but It delets all accounts as soon as one reaches level 10!
Gustavkar is offline  
Old   #149
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 15
Received Thanks: 2
Hello,

Thank you that you are updating the bot

i have been using the version 1.2.3 for about 48 hours straight.
I had no major problems, the only ones been:

- i have unfortunately kind of computer that doesn't buy boosts (that i didn't find it such a problem, i just check in every couple of hours and i buy the boost if i have time, if not there no problem, they still grow)
- in a few occasions the bot changed the accounts at lvl 8 or 9 (that only happened on 2 accounts and i just opened the account.txt and changed the value to 0 from 10 and he connected with the lvl 9 acc and finished it )

I didn't encountered any disconnects or anything like or any crashes.

Keep on the good work
spxinsane is offline  
Old   #150
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 195
Received Thanks: 3
1) Bot is not buying boost
2) Bot is leveling up to lvl 11+

this +1


xlapeiro is offline  
Closed Thread



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[Bot] GIBot
LoLNYX Version 2.0.0.5 Bot homepage: lolnyx.pw LoLNYX - YouTube Description: This is the new version of GIBot, as the old bot, this does...
2853 Replies - League of Legends Trading
Untzbot continued...
NM /10char
1 Replies - SWTOR Hacks, Bots, Cheats & Exploits
Continued..
YouTube - Problem2
7 Replies - SRO PServer - Discussions / Questions
[NAB] Normal111's BOT continued
Normal111 NAB bot continuation Source: Clean Source - Megaupload Normal111's Bot : P_NABvP0.5a.rar Pot issue fixed: Replace the file...
7 Replies - Archlord



All times are GMT +2. The time now is 19:53.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.