Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 00:34

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

Hero Online Hellfire Bot

Reply
 
Old   #166
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 762
Received Thanks: 67
the new version is still bugged it wont target other mobs still using v2 xD ^^



tigerfire is offline  
Old   #167
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 428
Received Thanks: 289
Quote:
Originally Posted by tigerfire View Post
the new version is still bugged it wont target other mobs still using v2 xD ^^
I'll go back thru the code and check again. Try looking on the Skills menu and seeing if the Attack option is checked and that you have at least 1 skill checked.


karraksc is offline  
Thanks
1 User
Old   #168
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 762
Received Thanks: 67
yeah ofc i i did it
ITs always unchecks itself, so there are no skills checked.
tigerfire is offline  
Old   #169
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 428
Received Thanks: 289
Quote:
Originally Posted by tigerfire View Post
yeah ofc i i did it
ITs always unchecks itself, so there are no skills checked.
The attack box does not control the skill list. If you have no skills (besides Normal) in the list, try going into the CHARS folder and deleting the INI and SKILLS files for that char and restarting the bot. The bot will rebuild the list according to what skills you have on the skillbar. If you still don't see them, try clicking on Normal. This will tell the bot to refresh the list. This will only update the list of what skills you have available. To use them, you must click on them in the list and check them.

When the bot is running, it will auto-check the attack option, and when it is not running it will auto-uncheck it. This is to prevent your char from using buffs while in a safe zone. Now try it with the target checked, and at least one skill checked, and move out of the safe zone.

I am making progress on the buff issues. Currently, I have the monk def buff (lvl 10) and Tracker/Ranger def buf working, still have to solve the rest of the Hunter Skills. Then, I can start adding in the Healer, Warrior and Assassin skills

Quote:
Originally Posted by tigerfire View Post
yeah ofc i i did it
ITs always unchecks itself, so there are no skills checked.
Ok, I think I have figured out what is going on with your problem with it not targeting.

Let me make a couple guesses, see if I'm right:
First, you open the Hunting aid screen and set your pots up.
Then you check the Attack range. <Where the problem comes from>
And, finally you start the bot and it does not target anything. Right?

Solution: (its a quirk of the Hunting aid)
As long as you are free-range hunting (Attack range NOT checked), the bot will target and hunt fine. If you check Attack Range, you MUST start, then stop, the bot once so the Hunting Aid will set your middle point in memory. After that, the bot hunts fine and stays within the specified area.


karraksc is offline  
Thanks
1 User
Old   #170
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2015
Posts: 4
Received Thanks: 0
Working after this ty for Info.
Chami93 is offline  
Old   #171
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 428
Received Thanks: 289
Quote:
Originally Posted by Chami93 View Post
Working after this ty for Info.
I was out hunting on a noob char on a horse when I noticed that was happening. A lvl 3 char against a big black boar (lvl 7) and she just sat there on the horse. so I got looking. When I was hunting the pups, it worked but not at the boars. The only thing diff was the attack range being checked.
karraksc is offline  
Thanks
2 Users
Old   #172
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2015
Posts: 15
Received Thanks: 2
May I ask how do I turn off auto attack? By the way thanks for sharing that awesome bot with us, you're doing great job!
TheLittleThing is offline  
Old   #173
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 428
Received Thanks: 289
Quote:
Originally Posted by TheLittleThing View Post
May I ask how do I turn off auto attack? By the way thanks for sharing that awesome bot with us, you're doing great job!
Instead of using the default "Hunting", try selecting "War" and then uncheck all skills. You can still have the pet out and hunting without the player auto-attacking (Good for pet training)
karraksc is offline  
Thanks
2 Users
Old   #174
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2015
Posts: 9
Received Thanks: 0
BUENAS TARDES EN ESTA VERSION LA 4 NO SE ABRE EL PANEL PARA SELECCIONAR LAS HABILIDADES COMO EN EL 3 Y LA 2 EN NINGUN WINDOWS SOLO EL BOTON DE OOF Y ONN EN EL MEDIO DE LA PANTALLA
exsodias1 is offline  
Old   #175
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2011
Posts: 53
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by exsodias1 View Post
BUENAS TARDES EN ESTA VERSION LA 4 NO SE ABRE EL PANEL PARA SELECCIONAR LAS HABILIDADES COMO EN EL 3 Y LA 2 EN NINGUN WINDOWS SOLO EL BOTON DE OOF Y ONN EN EL MEDIO DE LA PANTALLA
That is a very helpful and productive contribution to this thread.
Neither is this so sorry for the spam.
willi1602 is offline  
Thanks
1 User
Old   #176
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 428
Received Thanks: 289
Quote:
Originally Posted by exsodias1 View Post
BUENAS TARDES EN ESTA VERSION LA 4 NO SE ABRE EL PANEL PARA SELECCIONAR LAS HABILIDADES COMO EN EL 3 Y LA 2 EN NINGUN WINDOWS SOLO EL BOTON DE OOF Y ONN EN EL MEDIO DE LA PANTALLA
Try moving the Hero client around the screen a little. Hint: English is preferred, but shouting is not (InglÚs se prefiere, pero no es gritando)
karraksc is offline  
Old   #177
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 159
Received Thanks: 33
I leveled all my character with Hellfire its amazing! Great Work as always from karraksc!
k1r3t0 is offline  
Old   #178
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2009
Posts: 10
Received Thanks: 0
Great bot. Only issue I have is when running in VMware Player 11, it has flickering issues which causes lag/fps drop. Havent found a way around this yet...
bowbowbow is offline  
Old   #179
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 428
Received Thanks: 289
Quote:
Originally Posted by bowbowbow View Post
Great bot. Only issue I have is when running in VMware Player 11, it has flickering issues which causes lag/fps drop. Havent found a way around this yet...
Set it up, start the bot running, then minimize it. I have the same issue with Workstation and have narrowed the problem down to the directx9 driver. Also, set the graphics to min to get more speed out of it. Flickers, but works.
karraksc is offline  
Old   #180
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2009
Posts: 10
Received Thanks: 0
Yeah, I've set all graphics on low but the flicker still causes a lag. The alternative solution for me was to install hero on Virtualbox, run the bot on that and it's not as laggy BUT the bot GUI dissapears, and the only way around that was to drag a windows box or folder "behind" the active screen of hero so it shows up and I can click it that way.

I might try and experiment with different vmware's to see if the flickering goes away completely.

Thanks a lot!


bowbowbow is offline  
Reply

Tags
hellfire, hero online, mjsbots



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 00:34.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.