Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > General Gaming > General Gaming Discussion > General Gaming Releases
You last visited: Today at 00:27

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[RELEASE] WARnario - FIGHTING Scenario Bot

Reply
 
Old   #31
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2006
Posts: 15
Received Thanks: 2
so den color detector hab ich jetzt, aber wie richte ich das jetzt ein? muss ich war im fenster starten?



Vatikhan is offline  
Old   #32
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 91
Received Thanks: 74
If it says it's clicking on something, but you know it isn't.. it probably doesn't have the appropriate rights to control the mouse.

I'll add a #RequireAdmin call to the script, that should fix that problem...


MaXiMiUS is offline  
Old   #33
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 91
Received Thanks: 74
Quote:
Originally Posted by kenny05 View Post
ok, er joined dem szenario aber bewegt sich kein stück. "tabbed" durch die freunde und bleibt stehen
Unfortunately I don't speak German, so I'll have to rely on Babelfish here..

It sounds like either:
$config[1] and $config[2] have the wrong values..
"Show Frame" is selected..
.. or your UI scale is non-default.

Any one of those three things could be causing your problem.
MaXiMiUS is offline  
Old   #34
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 343
Received Thanks: 26
still no mousemovement, do i have to change something on vista to allow autoit for mouse controll? or do i need to execute WAR as administrator?

and does it matter if i run colordepth on 32 bit? i know from other game a bot needed 16 bit


PocketFives is offline  
Old   #35
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 91
Received Thanks: 74
Make sure you're running the bot as an administrator.
MaXiMiUS is offline  
Old   #36
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 343
Received Thanks: 26
aye, now he moves mouse *cheers*

BUT.. he always do the same wrong cycle : he moves with mouse to the right side on the top near the scenario button, then he moves down to the 4th quickbar and then he zoom out with the camera

I don't really think that the bot knows where the scenario button is because i can't set up the position ! only for "i am ready ".. i hope this means the invite accept button
PocketFives is offline  
Old   #37
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 91
Received Thanks: 74
Quote:
Originally Posted by PocketFives View Post
aye, now he moves mouse *cheers*

BUT.. he always do the same wrong cycle : he moves with mouse to the right side on the top near the scenario button, then he moves down to the 4th quickbar and then he zoom out with the camera

I don't really think that the bot knows where the scenario button is because i can't set up the position ! only for "i am ready ".. i hope this means the invite accept button
Can you send me some screenshots of your game, via PM?

I'll be able to better evaluate why it's not clicking the button properly if you do.
MaXiMiUS is offline  
Old   #38
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 91
Received Thanks: 74
Your UI scale appears to be (roughly) 0.88, from what I can tell.

I'm adding a new (experimental) configuration option for you. It should help..
MaXiMiUS is offline  
Old   #39
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 343
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by MaXiMiUS View Post
Your UI scale appears to be (roughly) 0.88, from what I can tell.

I'm adding a new (experimental) configuration option for you. It should help..
my scale is standart 1.00000000000000000000000000000000and so on..

i tryed now the new version and i saw i did a big mistake, i installed some addons into wrong folder, now i got it and cleanUnitframes is also installed now,
i setup the bot new with color detector but its still the same problem... bot starts and only type in chat
Can you add the option to set up the position for the scenario button again? You had this in previous versions but you removed it, pherhaps its the key to get it to work

oooor... i use autoqueue, when i log into the game the scenario window auto popup, i don't think the bot needs to click the button close to the minimap ?
When scenario is done it pops up again it should work i think.. but this **** window pops up two times after i joined the scenario .. pherhaps this could be bad for the bot i don't know !

Big thanks for your help
PocketFives is offline  
Old   #40
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 91
Received Thanks: 74
Try using the UI scale I suggested.

(0.88 to 0.89)

The reason I removed the scenario button configuration option is because it needs to be in a VERY specific location to work.

If you get it working, send me your .ini so others can benefit from it
MaXiMiUS is offline  
Old   #41
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 343
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by MaXiMiUS View Post
Try using the UI scale I suggested.

(0.88 to 0.89)

The reason I removed the scenario button configuration option is because it needs to be in a VERY specific location to work.

If you get it working, send me your .ini so others can benefit from it
ya i have 0.88 now but no different.. oh man i am lvl 40 until i have this bot working
PocketFives is offline  
Old   #42
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2005
Posts: 8
Received Thanks: 0
the attachment is broken for the latest version

*edit*

nevermind, seems you were updating =D
eltret is offline  
Old   #43
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 91
Received Thanks: 74
Quote:
Originally Posted by PocketFives View Post
ya i have 0.88 now but no different.. oh man i am lvl 40 until i have this bot working
Set it back to 1 from 0.88 and try version 1.18 :-)
MaXiMiUS is offline  
Old   #44
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2005
Posts: 8
Received Thanks: 0
my problem is that it /follow a tad to late, just after everyone has run off =S
eltret is offline  
Old   #45
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 91
Received Thanks: 74
Quote:
Originally Posted by eltret View Post
my problem is that it /follow a tad to late, just after everyone has run off =S
Odd.. it should be doing it right after it finishes loading the map basically..

I'll look into it and see if I can make that faster for 1.19..


MaXiMiUS is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Get more Xp & Rep in Scenario
-
4 Replies - General Gaming Releases
[EXPERIMENTAL] Scenario Bot
Update: I've stopped working on this, as I found something that already does basically exactly the same thing. ...
3 Replies - General Gaming Releases



All times are GMT +1. The time now is 00:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.