Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > General Gaming > General Gaming Discussion
You last visited: Today at 16:28

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


Giving away Celestia Luna hacks

Discussion on Giving away Celestia Luna hacks within the General Gaming Discussion forum part of the General Gaming category.

Closed Thread
 
Old 03/13/2011, 10:34   #751
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by zelle00 View Post
Translate!!
Quote:
Originally Posted by cebrik View Post
Buat dupe pake WPE bs cara cr sendiri....
clue : pake bank..

Hack CD
misalny lo punya skill hunter blast lo skill momon , trus lo search value ny 1,
pas cooldown ny abs lo scan 0, lo ulangin trus2an ampe address cm 1 sisany
lo add dah tuh address ny frezee lo ganti value jd 0

NB : jgn pake pot ataupun skill laein secara bersamaan itu bs mengakibatkan
address menjadi susah di cari..!!!!!!!

how no cd??
jver00 is offline  
Old 03/13/2011, 11:13   #752
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Received Thanks: 0
does anyone know how to gp hack?
hexol17 is offline  
Old 03/13/2011, 11:17   #753
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 52
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by cebrik View Post
Buat dupe pake WPE bs cara cr sendiri....
clue : pake bank..

Hack CD
misalny lo punya skill hunter blast lo skill momon , trus lo search value ny 1,
pas cooldown ny abs lo scan 0, lo ulangin trus2an ampe address cm 1 sisany
lo add dah tuh address ny frezee lo ganti value jd 0

NB : jgn pake pot ataupun skill laein secara bersamaan itu bs mengakibatkan
address menjadi susah di cari..!!!!!!!
pie iku carane. .
ak coba wpe malah dc terus i mas
maspani is offline  
Old 03/13/2011, 11:22   #754
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 7
Received Thanks: 0
maspani , value lb3rdnya apa ya? share dong ^^
sujarwe is offline  
Old 03/13/2011, 11:37   #755
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Received Thanks: 0
maspani


how dc hack?
no cooldown skill?
dupe item?
jver00 is offline  
Old 03/13/2011, 11:42   #756
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 52
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by jver00 View Post
maspani


how dc hack?
no cooldown skill?
dupe item?
dc skill still dont know
dupe item too. .hard to find it
no cd:
1.do skill, when waiting for cooldown scan 1 on CE. when cooldown finished next scan 0, repeat it until you find one address begining with "0E. . .". .move it to down.than change value to 0. .freeze it. .

LB 3rd : 21000499
maspani is offline  
Old 03/13/2011, 11:42   #757
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by cebrik View Post
Buat dupe pake WPE bs cara cr sendiri....
clue : pake bank..

Hack CD
misalny lo punya skill hunter blast lo skill momon , trus lo search value ny 1,
pas cooldown ny abs lo scan 0, lo ulangin trus2an ampe address cm 1 sisany
lo add dah tuh address ny frezee lo ganti value jd 0

NB : jgn pake pot ataupun skill laein secara bersamaan itu bs mengakibatkan
address menjadi susah di cari..!!!!!!!
gan WPE apaan....???
truss dup di bank gmn tuh.....
tlong pencerahanya....
thanks...^__^
agungmio is offline  
Old 03/13/2011, 12:10   #758
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Received Thanks: 0
yang dah dapat share langsung yo..
jgn d jual2.. g baek.. wkwkwk
liat tuch samson n maspani baek hati suka menabung gw doain mrka sehat selalu n tmbah pntar jd bs buat cheat2 terbaru..
lefantir is offline  
Old 03/13/2011, 12:13   #759
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Received Thanks: 0
is there gp hack?
jver00 is offline  
Old 03/13/2011, 12:16   #760
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 24
Received Thanks: 0
bagsak sa cheat engine??
ako meron pa hack...

kaso na detect mga char ko amfufu...

sayang ung mga sketches at LB3rd ko dun..
sandamukal pa nmn^_^
+12 pa lahat ng items clean enchant uN.. walang edit ahahaha

nadali lng sa reinforce at buffs...

xit na celestia.. ung isa ko account na pure hack buhay pa..
^_^ durog makikita ko.. pang PK ko nlng un ^_^
ello_11 is offline  
Old 03/13/2011, 12:16   #761
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 13
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by cebrik View Post
Buat dupe pake WPE bs cara cr sendiri....
clue : pake bank..

Hack CD
misalny lo punya skill hunter blast lo skill momon , trus lo search value ny 1,
pas cooldown ny abs lo scan 0, lo ulangin trus2an ampe address cm 1 sisany
lo add dah tuh address ny frezee lo ganti value jd 0

NB : jgn pake pot ataupun skill laein secara bersamaan itu bs mengakibatkan
address menjadi susah di cari..!!!!!!!
bang .. misalnya gini .. ini cuman pemikiranku

aku mau dupe Reset Skill ..

- teruss Reset skill nya ada di bank
- pada WPE klik Rec / tanda merah ..
- pindahkan reset skillnya ke inventory ..
- lalu klik stop di WPE ..
- tuh banyak address yang kluar ..

bisa kasih liat SS nya address mana yang harus di kirim ?? / ada cara lain mungkin ??
zero541 is offline  
Old 03/13/2011, 12:22   #762
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Received Thanks: 0
ayo2... semangat... cari cheat nya... go.. go.. go...
gw dah mumet dri td malam utak atik CL cm dpt cheat aoe.. azz...

btw td w tanya mrka jual gp hack nya 20 puke. wew...
kalo g dpt yg free ayo kt sokongan puke buat bli ne cheat...
lefantir is offline  
Old 03/13/2011, 12:24   #763
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Received Thanks: 0
what is the value of skill reset ??
jver00 is offline  
Old 03/13/2011, 12:42   #764
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 10
Received Thanks: 1
english please, thanks
Amimitl is offline  
Old 03/13/2011, 12:43   #765
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Received Thanks: 0
tnx maspani


ahm,...


can it be no mp for using skill?
jver00 is offline  
Closed Thread


Similar Threads Similar Threads
(REQUEST) Celestia luna hacks.
10/18/2012 - General Gaming Discussion - 67 Replies
AOE , NO CD , SPEED , REINFORCE HACK plz. Give the link/address or send it to, [email protected] [email protected] Will be a gratitude if you send me one thanksssssssssss. ;) :handsdown::handsdown::handsdown:
Celestia Luna Bot
04/24/2010 - General Gaming Discussion - 1 Replies
Is there any working bot for private server like celestia luna?



All times are GMT +2. The time now is 16:28.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.