Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > General Gaming > General Gaming Discussion
You last visited: Today at 20:56

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

Giving away Celestia Luna hacks

Closed Thread
 
Old   #751
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 33
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by zelle00 View Post
Translate!!
Quote:
Originally Posted by cebrik View Post
Buat dupe pake WPE bs cara cr sendiri....
clue : pake bank..

Hack CD
misalny lo punya skill hunter blast lo skill momon , trus lo search value ny 1,
pas cooldown ny abs lo scan 0, lo ulangin trus2an ampe address cm 1 sisany
lo add dah tuh address ny frezee lo ganti value jd 0

NB : jgn pake pot ataupun skill laein secara bersamaan itu bs mengakibatkan
address menjadi susah di cari..!!!!!!!

how no cd??



jver00 is offline  
Old   #752
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Received Thanks: 0
does anyone know how to gp hack?


hexol17 is offline  
Old   #753
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 52
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by cebrik View Post
Buat dupe pake WPE bs cara cr sendiri....
clue : pake bank..

Hack CD
misalny lo punya skill hunter blast lo skill momon , trus lo search value ny 1,
pas cooldown ny abs lo scan 0, lo ulangin trus2an ampe address cm 1 sisany
lo add dah tuh address ny frezee lo ganti value jd 0

NB : jgn pake pot ataupun skill laein secara bersamaan itu bs mengakibatkan
address menjadi susah di cari..!!!!!!!
pie iku carane. .
ak coba wpe malah dc terus i mas
maspani is offline  
Old   #754
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 7
Received Thanks: 0
maspani , value lb3rdnya apa ya? share dong ^^


sujarwe is offline  
Old   #755
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 33
Received Thanks: 0
maspani


how dc hack?
no cooldown skill?
dupe item?
jver00 is offline  
Old   #756
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 52
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by jver00 View Post
maspani


how dc hack?
no cooldown skill?
dupe item?
dc skill still dont know
dupe item too. .hard to find it
no cd:
1.do skill, when waiting for cooldown scan 1 on CE. when cooldown finished next scan 0, repeat it until you find one address begining with "0E. . .". .move it to down.than change value to 0. .freeze it. .

LB 3rd : 21000499
maspani is offline  
Old   #757
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by cebrik View Post
Buat dupe pake WPE bs cara cr sendiri....
clue : pake bank..

Hack CD
misalny lo punya skill hunter blast lo skill momon , trus lo search value ny 1,
pas cooldown ny abs lo scan 0, lo ulangin trus2an ampe address cm 1 sisany
lo add dah tuh address ny frezee lo ganti value jd 0

NB : jgn pake pot ataupun skill laein secara bersamaan itu bs mengakibatkan
address menjadi susah di cari..!!!!!!!
gan WPE apaan....???
truss dup di bank gmn tuh.....
tlong pencerahanya....
thanks...^__^
agungmio is offline  
Old   #758
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Received Thanks: 0
yang dah dapat share langsung yo..
jgn d jual2.. g baek.. wkwkwk
liat tuch samson n maspani baek hati suka menabung gw doain mrka sehat selalu n tmbah pntar jd bs buat cheat2 terbaru..
lefantir is offline  
Old   #759
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 33
Received Thanks: 0
is there gp hack?
jver00 is offline  
Old   #760
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 24
Received Thanks: 0
bagsak sa cheat engine??
ako meron pa hack...

kaso na detect mga char ko amfufu...

sayang ung mga sketches at LB3rd ko dun..
sandamukal pa nmn^_^
+12 pa lahat ng items clean enchant uN.. walang edit ahahaha

nadali lng sa reinforce at buffs...

xit na celestia.. ung isa ko account na pure hack buhay pa..
^_^ durog makikita ko.. pang PK ko nlng un ^_^
ello_11 is offline  
Old   #761
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 13
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by cebrik View Post
Buat dupe pake WPE bs cara cr sendiri....
clue : pake bank..

Hack CD
misalny lo punya skill hunter blast lo skill momon , trus lo search value ny 1,
pas cooldown ny abs lo scan 0, lo ulangin trus2an ampe address cm 1 sisany
lo add dah tuh address ny frezee lo ganti value jd 0

NB : jgn pake pot ataupun skill laein secara bersamaan itu bs mengakibatkan
address menjadi susah di cari..!!!!!!!
bang .. misalnya gini .. ini cuman pemikiranku

aku mau dupe Reset Skill ..

- teruss Reset skill nya ada di bank
- pada WPE klik Rec / tanda merah ..
- pindahkan reset skillnya ke inventory ..
- lalu klik stop di WPE ..
- tuh banyak address yang kluar ..

bisa kasih liat SS nya address mana yang harus di kirim ?? / ada cara lain mungkin ??
zero541 is offline  
Old   #762
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Received Thanks: 0
ayo2... semangat... cari cheat nya... go.. go.. go...
gw dah mumet dri td malam utak atik CL cm dpt cheat aoe.. azz...

btw td w tanya mrka jual gp hack nya 20 puke. wew...
kalo g dpt yg free ayo kt sokongan puke buat bli ne cheat...
lefantir is offline  
Old   #763
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 33
Received Thanks: 0
what is the value of skill reset ??
jver00 is offline  
Old   #764
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 10
Received Thanks: 1
english please, thanks
Amimitl is offline  
Old   #765
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 33
Received Thanks: 0
tnx maspani


ahm,...


can it be no mp for using skill?


jver00 is offline  
Closed Thread



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
(REQUEST) Celestia luna hacks.
AOE , NO CD , SPEED , REINFORCE HACK plz. Give the link/address or send it to, [email protected] [email protected] Will be a...
67 Replies - General Gaming Discussion
Celestia Luna Bot
Is there any working bot for private server like celestia luna?
1 Replies - General Gaming Discussion



All times are GMT +1. The time now is 20:56.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.