Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Elsword
You last visited: Today at 10:32

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

S>>Bypass Elsword ID(Indonesia)

Reply
 
Old   #61
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 19
Received Thanks: 0
so, do the bypass using kasper*** still work?



Pleaidess is offline  
Old   #62
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 5
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Cyberproxy View Post
Go home, it's very very easy to do, & you'll sell this one. YOU DRUNK
can you teach me please


oness08 is offline  
Old   #63
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 31
Received Thanks: 5
Maybe double exp not exp hack ? :/
putragituloh2 is offline  
Old   #64
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 9
Received Thanks: 0
cari informasi lebih banyak dari forum ini , banyak cara untuk ngedapetin hack/cheat elsword ,, hanya perlu ketelitian & akal aja ,,

setelah kalian tau ,, kalian akan membuat kreativitas Moded data.kom anda sendiri..

Terus gw harus bilang WO gitu ... wkwkwk ,, salam super semua
you not a leacher if you want find out...


septian123 is offline  
Old   #65
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 10
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by djphantomx2 View Post
hadehhh, mau trik pake fiddler atau pake parental ctrl dari kis juga ga bakaln mempan di bypass, palingan 5-10 menit doang, gw udah pernah capture paket data yg di kirim itu dari port 443 (ssh), percobaan di blok pas waktu main memang agak lama sekitar 10 menit ke bypass nya cmn sama aja ttp mental keluar, yang paling benar tuh harus edit tuh x2.exe tp syg gw blm bisa hahahaha
coba lo pas main liat pojok kanan bawah atau task manager yg proses pst x2.exe bkn elsword.exe nya, satu lagi sesama indo mending PM gan biar rapih nih forum, juga ga usah pelit2 berbagi, ketahuan kok yg leecher sama yg suka berusaha tuh gmn orangnya... buat yg leecher nih lo belajar edit .kom file nya aja itu yg penting, tinggal setahap lagi nge bypass udah selesai cheat lo, and satu lagi GA USAH PAKE ACARA JUALAN SEGALA, dapet gratis aja bangga !!
pake fiddler mempan bnget gan == .. mau 24 jam juga g pake DC asal jaringan G RTO ..
PowerRangerBlack is offline  
Old   #66
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 14
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by PowerRangerBlack View Post
pake fiddler mempan bnget gan == .. mau 24 jam juga g pake DC asal jaringan G RTO ..
sama aq juga masih bisa pakek fiddler aman pula maen 5 jam tanpa DC tuh
bembozer is offline  
Old   #67
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 3
Received Thanks: 0
Thumbs up

main biasa = cape hunting brjam-jam )

main pk cheat = jd agak bosen tp hemat waktu )

calon pensiun kyany neh :>
ifesgothic is offline  
Old   #68
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Received Thanks: 0
aku cob amasukin, tapi tulisannya gini gan "specified in target box is not valid. blablabla". jadi ga bisa di save. mohon bantuan
rvngg13 is offline  
Old   #69
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Dankuso97 View Post
if anyone wants bypass i can give for free
gimana Bypassnya ?
ifyouwantoknow is offline  
Old   #70
 
elite*gold: 31
Join Date: Oct 2013
Posts: 4,561
Received Thanks: 1,286
Quote:
Originally Posted by ifyouwantoknow View Post
gimana Bypassnya ?
Look at the date:I
Nevada' is offline  
Old   #71
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
Received Thanks: 0
Aplikasi buat buka 036.kom apaan gan ??
andre77 is offline  
Old   #72
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2011
Posts: 19
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by andre77 View Post
Aplikasi buat buka 036.kom apaan gan ??
i dont know why people so desperate like this, never try reading the previous comment, or the date of this thread.....


bluezeo is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Elsword ID (indonesia)
I'm adi from Indonesia. I play elsword but i'm in the middle of crisis ed anyone ? please help me if you kind please make some trainer too for...
4 Replies - Elsword
Can Anyone make a Hack for Elsword Indonesia
hey i am just asking here if anyone could make a hack for Elsword Indonesia Version i knw its way late on update i just want to hack and play it...
0 Replies - Elsword
Elsword Indonesia
emm......... can anyone please make a cheat for elsword indonesia, cheat like speedhack or 1hit dungeon or anything? i know its hard to make a...
1 Replies - Elsword
Elsword Indonesia?
i got some news that elsword has been relased at indonesia . . . can someone make a trainer for it? :D Elsword Indonesia - Online Anime Action...
0 Replies - Elsword



All times are GMT +1. The time now is 10:32.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.