Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 05:05

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

Graphics In New Patch

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 137
Received Thanks: 34
Ok i have heard a ton of people complaining that the new patch lag's or freezes them if they open more than one..

I had this problem also.. but after examining what TQ did with this patch i realized it was also a graphic update.. Go get the newest drivers for your graphics card. I got them and now i can run 6 conquers on my laptop... i was only able to run 4 before * (5 with lag)

Just a word of advice.. Hope it helps

Btw everyone needs to chill... % mins after a patch there are a ton of noobs on the board screaming "OMG TQ PWND US" "NOTHING WORKS"
CHILL THE F**K Out!

Give us a little time we will get everything working again..



gratus is offline  
Old   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2006
Posts: 30
Received Thanks: 7
i have the latest nvidia drivers and i freeze with one client open when someone/me uses cyclone so thare is something really wrong with this patch if i cant use cyclone :cry:


rhuzyo is offline  
Old   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2007
Posts: 225
Received Thanks: 67
well...seems im the only one ..everything runs smooth except for about 20 seconds after entering a new area all i see is hair, shadows and some weapons..no ppl or npc's ..... chop chop tq
:?
Lunatic_Calm is offline  
Old   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2006
Posts: 561
Received Thanks: 20
Quote:
Originally posted by Lunatic_Calm@Apr 29 2007, 08:52
well...seems im the only one ..everything runs smooth except for about 20 seconds after entering a new area all i see is hair, shadows and some weapons..no ppl or npc's ..... chop chop tq
:?
i get that too.. this new patch is just a bunch of bugs conceiled as a patch


freddofrog~ is offline  
Old   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2006
Posts: 67
Received Thanks: 1
Conquer works just fine on my laptop. and graphic update lol? I didnt see much more 3D than what it had before. if some 2D graphics got updated and it dont work on ur crappy coms just buy new ones by selling urs in the local museum

Anyways didnt mean to flame, but every friend I showed conquer. 1st comment was something like "*** the graphics in that game are ****".

Waiting for co to turn full 3D 1 day xD
FlameZ is offline  
Old   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,252
Received Thanks: 475
i got latest ati drivers also and i do lag
GrimReaper91 is offline  
Old   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2006
Posts: 561
Received Thanks: 20
conquer is always laggy lol, thats all there is to it xD
freddofrog~ is offline  
Old   #8
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2005
Posts: 68
Received Thanks: 3
Quote:
Originally posted by rhuzyo@Apr 29 2007, 03:43
i have the latest nvidia drivers and i freeze with one client open when someone/me uses cyclone so thare is something really wrong with this patch if i cant use cyclone :cry:
i get the same thing and its hella annoying, do you have vista?
Arrowonfire is offline  
Old   #9
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2006
Posts: 14
Received Thanks: 0
gfx did change a lil, check out the mil.gisengs and stuff they are different. Um one thing i notice, is that when i scroll to a town or something, i see the names first with shadows then i see people after a second or so. Otherwise fps is pretty steady with 2 co clients. I kinda took apart my pc and cleaned it.. WOW the amount of dust in the fan it was like a wall.. no wonder it was so loud ~_~. All good stuff now, improve pc performance i think.. or just less noisy :P
d2k is offline  
Old   #10
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2006
Posts: 135
Received Thanks: 3
Quote:
Originally posted by Lunatic_Calm@Apr 29 2007, 08:52
well...seems im the only one ..everything runs smooth except for about 20 seconds after entering a new area all i see is hair, shadows and some weapons..no ppl or npc's ..... chop chop tq
:?
same lol. also sometimes i see the hair or head-gear of characters on the ground of their coords, wait 1 second before those head-top graphics raise to their proper heights lol.
jerr is offline  
Old   #11
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2006
Posts: 80
Received Thanks: 4
on friday i was running 100 !!! Clinets ( 25 warriors a Archer 4 water taos and 70 miners )
a tiny bit of lag but i still managed to farm taos and all on follow mode at Hawks


Today i cant even run 1 Clinet with out lag ... i run 2 and my comp crash'z

AnyIdearz on that one ? XD
Devans is offline  
Old   #12
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2006
Posts: 135
Received Thanks: 3
Quote:
Originally posted by Devans@Apr 29 2007, 22:47
on friday i was running 100 !!! Clinets ( 25 warriors a Archer 4 water taos and 70 miners )
a tiny bit of lag but i still managed to farm taos and all on follow mode at Hawks


Today i cant even run 1 Clinet with out lag ... i run 2 and my comp crash'z

AnyIdearz on that one ? XD
Lmao so you're a second form of bulker or what? LOL (I think they also did this to passively prevent multi-client, with raised FPS for single clients opened, but really laggy for more than that)
jerr is offline  
Old   #13
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2005
Posts: 499
Received Thanks: 130
i have the issue where there's weapons /shadows/ and such then it all comes in but it still doesnt lag all that bad..unless in a BIG pk area and having everyone chasing YOU lol
blinko is offline  
Old   #14
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2006
Posts: 664
Received Thanks: 19
Quote:
Originally posted by blinko@Apr 29 2007, 18:05
i have the issue where there's weapons /shadows/ and such then it all comes in but it still doesnt lag all that bad..unless in a BIG pk area and having everyone chasing YOU lol
the new patch installed a new video driver on the co servers

names and shadows load faster than bodies
site is offline  
Old   #15
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Received Thanks: 0
Quote:
Originally posted by rhuzyo@Apr 29 2007, 03:43
i have the latest nvidia drivers and i freeze with one client open when someone/me uses cyclone so thare is something really wrong with this patch if i cant use cyclone :cry:
Same problem here. Anyone know if I could delete the cyclone effect or something? Cause hitting Ctrl Alt Del every time it freezes is really annoying.

(Yes, I have Vista)


asdfghjkkl is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Looking For Help [Graphics]
I am looking for someone to be able to do graphics for my Eternal Darkness Online server. I like to think i am getting very good with the DB side of...
0 Replies - EO PServer Hosting
graphics dll
hi, ich habe versehentlich meine graphics dll gelöscht und keine neue gefunden könnte die bitte jemand hochladen bzw mir nen link zu ner guten und...
2 Replies - GW Bot Discussions / Questions
Changing Graphics (not in-game graphics)
I've searched "graphics, changing, gate, and conquer pictures" -------- I've found ways to change a number of pictures like the auto-patch and the...
0 Replies - CO2 Main - Discussions / Questions
Cyclone freezes graphics w/ new patch
I'm running Windows vista and everytime I, or anybody else uses cyclone, my graphics freeze. I can still hear myself jumping and moving. I can stop...
3 Replies - CO2 Main - Discussions / Questions



All times are GMT +2. The time now is 05:05.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.