Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 18:46

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


Help needed with SV....

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Received Thanks: 12
I just finished cracking script vessel with the help of a guide. So I opened it and it logged it just fine. The box came up when I put all the info in for leveling up my noob warrior. But when I hit start she wouldn't attack the monsters or pickup anything. She did on the other hand user pots by her self when her HP gt to the selected amount.

So I want to know if someone knows anything I could've possibly done wrong? As in dose it have to be on a certain resolution? Could I have messed it up when cracking? ect.

Also I saw a post about a date checker removal for script vessel, will I still need to download that?

Thank-you, all help is most appreciated

And here is a picture of what I put in my script vessel box in case I idiotically messed it up there XD.
Attached Images
File Type: jpg post-53-1171851735.jpg (66.9 KB, 3 views)



ab312c is offline  
Old 02/19/2007, 03:29   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2006
Posts: 297
Received Thanks: 23
You still need to do date checker fix yes


tetnes is offline  
Old 02/19/2007, 03:32   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Received Thanks: 12
Quote:
Originally posted by tetnes@Feb 18 2007, 22:29
You still need to do date checker fix yes
Thanks,


Edit: nvm I found my answer, I just got to get past the logging part as it won't get past that.
ab312c is offline  
Old 02/19/2007, 04:54   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,487
Received Thanks: 1,955
Quote:
Originally posted by ab312c+Feb 18 2007, 20:32--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ab312c @ Feb 18 2007, 20:32)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin--tetnes@Feb 18 2007, 22:29
You still need to do date checker fix yes
Thanks,


Edit: nvm I found my answer, I just got to get past the logging part as it won&#39;t get past that. [/b][/quote]
Well you must have had it working to get the screen shot made didn&#39;t you.

Also do you have your Show names checked in the options window on Conquer2.0?


a1blaster is offline  
Old 02/19/2007, 05:39   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Received Thanks: 12
The picture I took before was when I didn&#39;t know that I needed the date checker remover.

I also found out that the file I tried to download to fix that ( which was posted)
would make me freeze at logging in.

So instead I fixed it my self using the guide to change a few hex codes, and now its working perfectly.

I&#39;m really happy that instead of just giving people the cracked version their helping us do it fo ourselves, as it made me feel less like a helpless noob, I was actually proud of my self lol, XD

*edit: Wow people are sad , I just had some one pmail me, asking for SV, and they had VERY bad english, put no effort the into the letter what so ever (not that I would of gave it to them if they did but still), I couldn&#39;t barely understand them. LOL Tisk-Tisk
ab312c is offline  
Old 02/19/2007, 13:21   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2006
Posts: 14
Received Thanks: 0
Hey, i want to reply cuz i have the same problem as he had.

Yesterday my SV worked perfectly, today when i want to log in it keeps sayin Logining....repeating. and a few times it said something like: Server offline, No response Update version or smth.
I tried my best for solving this problem but none worked.

I tried to download the file fix what been posted here but still no working SV.
What caused my SV as not working?:x

It just doesn&#39;t pass the login feature....
drakuz is offline  
Old 02/19/2007, 14:48   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,252
Received Thanks: 475
Shows name on + nataros data checker remover
GrimReaper91 is offline  
Old 02/19/2007, 17:20   #8
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Received Thanks: 12
Quote:
Originally posted by drakuz@Feb 19 2007, 08:21
Hey, i want to reply cuz i have the same problem as he had.

Yesterday my SV worked perfectly, today when i want to log in it keeps sayin Logining....repeating. and a few times it said something like: Server offline, No response Update version or smth.
I tried my best for solving this problem but none worked.

I tried to download the file fix what been posted here but still no working SV.
What caused my SV as not working?:x

It just doesn&#39;t pass the login feature....
First off, I&#39;m a girl. lol =P

Second, to get mine working, the fix file wouldn&#39;t work so instead I went here
And followed step 11. If you do that it should work.


ab312c is offline  
Reply



« How can I change My Character's Size? | ItemType.dat »

Similar Threads
Help Needed
06/07/2009 - CO2 PServer - Discussions / Questions - 0 Replies
hello i need some help translating binary, i know how to do the translation already but how can i translate the language to english, i've tried to google translate it and all that but the translation dont come out rite, what can i use to translate the language to english?or how can i?
Help Needed -.-
02/19/2008 - Kal Online - 4 Replies
Need Help i get error if i start shak3.exe windows show that t got a problem and close it help pls what to do -.-
Help needed
03/01/2005 - WoW Main - Discussions / Questions - 4 Replies
I am really newb, I dont know how the Tinytoon 1.2 Works, Ive compiled it with forseshock and then when I open wow and open the Tinytoon and put the Coords with f6 and f7 and then i start the bot, he only looks around but does nothing else :( Please someone help, tyvm for advance.



All times are GMT +1. The time now is 18:46.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.