please requi

12/04/2013 22:07 sanalpro#1
hello requi,

How to add something to my emulator only have these files?

ship.cs, user cs No :(

picture,

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

please.
12/04/2013 22:15 nckrnckr#2
These files are "closed source"
also includes those files not requi
12/04/2013 22:35 sanalpro#3
nkrnkr anlıyosan gel server yapalım :) sadece emulatör eksik.
12/04/2013 22:49 nckrnckr#4
bende bir zamanlar anlamıyordum ama sonra öğrendim şuan emulatorumde herşey çalışıyor :D
benim amacım benzetebildiğim kadar darkorbite benzetmek olacak :)
ondan sonra VPS falan satın alıp belki sunucuyu online duruma getireceğim..
12/04/2013 23:06 sanalpro#5
Quote:
Originally Posted by nckrnckr View Post
bende bir zamanlar anlamıyordum ama sonra öğrendim şuan emulatorumde herşey çalışıyor :D
benim amacım benzetebildiğim kadar darkorbite benzetmek olacak :)
ondan sonra VPS falan satın alıp belki sunucuyu online duruma getireceğim..
İstersen beraber birşeyler yaparız.

server dosyalarım iyi yeni darkorbitin anasayfası ve sıralama sistemi çalışıyor sadece emulatörden anlamıyorum. Diğerlerinden uğraşıyorum. CMS ile ben uğraşırım Emulatör ile sen.

VPS de ortak olurum yani kurabilirsek gördüğüme göre türksün, CMS yi ben türkçeleştirdim. oyun içi %50 türkçe sadece.

Ulaşmak için [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
12/05/2013 00:00 nckrnckr#6
Quote:
Originally Posted by sanalpro View Post
İstersen beraber birşeyler yaparız.

server dosyalarım iyi yeni darkorbitin anasayfası ve sıralama sistemi çalışıyor sadece emulatörden anlamıyorum. Diğerlerinden uğraşıyorum. CMS ile ben uğraşırım Emulatör ile sen.

VPS de ortak olurum yani kurabilirsek gördüğüme göre türksün, CMS yi ben türkçeleştirdim. oyun içi %50 türkçe sadece.

Ulaşmak için [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
üzgünüm ama ben tek çalışıyorum :D ben CMS ve Emulator hepsini düzenliyorum ama yardıma ihtiyaç duyarsan P.M at ;)
12/05/2013 17:09 Nevada'#7
Please use PMs
12/05/2013 17:24 benkiller47#8
My emulator :D