glitter bot setup video

10/17/2013 19:13 batuhanberkan#1
SA BEYLER BAKTIMDA HİÇ BİR TÜRK BURDA LİNK AÇMIYO BARİ BEN AÇAYIM DEDİM :) VİDEODA TEKRAR GİREN BOTUN VİDEOSUNU PAYLAŞTIM GEREKENİ YAPIN BOL BOL İNCİ KASIN ...

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] BEĞEN *_* LİKE
10/17/2013 20:14 omarby#2
Pzvenk kurulumu göstermemişsin ki direk çalıştırmışsın botu... Ayrıca senin zararına olur bunu yaparsan serverında aynı haritada 1-2 gemi fazla olur ceremesini çekersin.
10/17/2013 20:41 scatman808#3
burada türkçe konu açmak yasak da o yüzden konu açamıyoruz batuhan bi akıllı sen degilsin
10/17/2013 20:49 batuhanberkan#4
omarby ben yapıcagım inciyide yaptıracagım ıncıyide millete yaptırdım botu sadece belirli kişilere team dan yaptım . botun kurulusunu sayfa attım face orayı begenın gerekenı yapıcam diyorum ki yeni açtım hiç bi çıkarım yok emeğimin karşılıgı olarak görüyorum .

smacman bilmıyodum bundan sonra hep açarım kardeşim :)
10/17/2013 23:45 tank16#5
Quote:
Originally Posted by batuhanberkan View Post
omarby ben yapıcagım inciyide yaptıracagım ıncıyide millete yaptırdım botu sadece belirli kişilere team dan yaptım . botun kurulusunu sayfa attım face orayı begenın gerekenı yapıcam diyorum ki yeni açtım hiç bi çıkarım yok emeğimin karşılıgı olarak görüyorum .

smacman bilmıyodum bundan sonra hep açarım kardeşim :)

s.a. helal sana kardeşim valla bu türklerden bi sen varsın millet bi şey vermiyor yakışır tebrikler devam paylaşmaya (bende tr1 deyim bu arada )

Quote:
Originally Posted by omarby View Post
Pzvenk kurulumu göstermemişsin ki direk çalıştırmışsın botu... Ayrıca senin zararına olur bunu yaparsan serverında aynı haritada 1-2 gemi fazla olur ceremesini çekersin.
s.a.
[Release] GlitterCollect v3 - Seafight Background Bot
bunu ben bitürlü kuramadım sana zahmet bi video yaparmısın bende kurayım yardım lütfen
10/18/2013 00:10 omarby#6
GCV3 arkaplan botudur ve ücretli. Satın alman lazım satın alırsan zaten sana ücretsiz teknik destekte bulunurlar.
10/18/2013 09:06 tank16#7
Quote:
Originally Posted by omarby View Post
GCV3 arkaplan botudur ve ücretli. Satın alman lazım satın alırsan zaten sana ücretsiz teknik destekte bulunurlar.

(link atmış kullanım açık diyor alttada indirim var onu indirdim olmadı )sen aldın galiba orda senin yazılarını gördümnasıl peki tavsiye edermisin aldıysan nasıl yapın alımı ?
10/18/2013 09:30 omarby#8
deneme sürümü zamanında kullandım ekran botu kadar hızlı değil ama arka plan olması cabası.
10/18/2013 11:09 bensen_67#9
ulan bot bot dediğin de burdan alınmış bişi yawşek sanki kendin yaptın millet bende var paylaşırım isterseniz çokda basit kurulumu
10/18/2013 11:12 batuhanberkan#10
BEYLER ALTA ALINAN BROKEN VE GLİTTTER COLLECT BOTLARI TEK GÜZEL TARAFI ALTA ALINMASI 2 SİDE BELİRLİ Bİ ÜCRET KARŞILIGINDA SATILIYOR 2 BOTTA BENDE VAR FAKAT DEDİĞİM GİBİ LİSANS YANİ ÜCRET VERMENİZ LAZIMBOTUN ÇALIŞMASI İÇİN , AMA SİZİ UYARIYORUM SUAN O BOTU ALAN ARKADAŞLARIM BENDEN BOTU İSTEDİLER YANİ BROKEN VE GLTTER SUAN SIKINTILI ALMANIZI TAVSİYE ETMEM.
-VİDEODA DEDİĞİM GİBİ SAYFANIN SAYISI ARTSIN ,GEREKLI SAYIYA GELSİN ARKANIZA YASLANIP ÇAYINIZI İÇİN ;))
10/18/2013 11:12 tank16#11
Quote:
Originally Posted by bensen_67 View Post
ulan bot bot dediğin de burdan alınmış bişi yawşek sanki kendin yaptın millet bende var paylaşırım isterseniz çokda basit kurulumu
hadi yap bi kıyak kullanalaım
10/18/2013 11:15 batuhanberkan#12
Quote:
BEYLER ALTA ALINAN BROKEN VE GLİTTTER COLLECT BOTLARI TEK GÜZEL TARAFI ALTA ALINMASI 2 SİDE BELİRLİ Bİ ÜCRET KARŞILIGINDA SATILIYOR 2 BOTTA BENDE VAR FAKAT DEDİĞİM GİBİ LİSANS YANİ ÜCRET VERMENİZ LAZIMBOTUN ÇALIŞMASI İÇİN , AMA SİZİ UYARIYORUM SUAN O BOTU ALAN ARKADAŞLARIM BENDEN BOTU İSTEDİLER YANİ BROKEN VE GLTTER SUAN SIKINTILI ALMANIZI TAVSİYE ETMEM.
-VİDEODA DEDİĞİM GİBİ SAYFANIN SAYISI ARTSIN ,GEREKLI SAYIYA GELSİN ARKANIZA YASLANIP ÇAYINIZI İÇİN ;))
BOTUN KURULUŞU BENDE VAR DİYEN ARKADAŞ BOTUN İSMİNİ CİSMİNİ SAKLAMADIM BUNU BİLMEYEN Bİ TON KİŞİ VAR , BİLİYODUN MADEN NİE BENDEN ÖNCE KONU AÇMADIN ? SW DE KAÇ KİŞİ KULLANIYO ? KİMSEYİ NE KANDIRIYORUM NE BOT SATIRIYORUM SADECE EMEĞE SAYGI tmm mı kardeşim?
10/18/2013 11:17 Mavera-TR#13
bot çok dandik tamir olmuyor az canla pırıltı toplamaya gidiyor yine :) yine batacaktır. artı yakınlaştırmayı %100 yapıyorsun yani bilgisayarı kötü olan biri bu botu kullanamaz :)
10/18/2013 11:21 batuhanberkan#14
botu kullandıgımdan bu yana alyansta 30 kişinin pc ye bağlanıp yapmışımdır suana kadar 1 kere sıkıntı çektım oda xp pc oldugundan dediğin gibi zomu 100% getiremedık ama onunda yolu var . inci toplamasına gelınce umurtma tasarımın falan varsa zaten incinin dibine vurursun dıer şekılde sureklı pıra gıdıyor bırı gelıp batırmadıgı surece batmaz. batınca f5 atıp devam edıyor can bulduug an zaten hızlanıyo ?
10/18/2013 11:26 omarby#15
Quote:
botu kullandıgımdan bu yana alyansta 30 kişinin pc ye bağlanıp yapmışımdır suana kadar 1 kere sıkıntı çektım oda xp pc oldugundan dediğin gibi zomu 100% getiremedık ama onunda yolu var . inci toplamasına gelınce umurtma tasarımın falan varsa zaten incinin dibine vurursun dıer şekılde sureklı pıra gıdıyor bırı gelıp batırmadıgı surece batmaz. batınca f5 atıp devam edıyor can bulduug an zaten hızlanıyo ?
Uçurma tasarımımı :D Belli biryerden sonra o pırdan çıkan hız puanları zaten sana hız veriyor ayrıca xRiddi yeni bot yaptı çok şahane topluyor söyliyim :)