[Project] Auto type capcha in metin ! Request help to make font bigger in mt

03/17/2013 14:08 prologikus#1
Hi, i make a program using vb.net not a very difficult program he use OCR ( Optical character recognition ) to ... recognition the capcha from metin ! and then do the rest BUT there is a problem the text from metin2 is too small for my program and is not recognition correctly ... the files from pack ( metin2 client ) is protected by bad index .. I think the font used in metin2 is tahoma can anyone help me do this font bigger ?!? theres some images & video
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
03/17/2013 15:45 BioLup#2
Fake
03/17/2013 15:54 prologikus#3
wtf ? what's fake ?
03/17/2013 18:12 P.O.X#4
metin2 name?
03/17/2013 18:17 CantShutMyMouth#5
Te-as putea ajuta eu. Dar ai descoperit in ce fisier .epk al clientului face referire la fontul textului ?
03/17/2013 18:34 prologikus#6
Quote:
Originally Posted by CantShutMyMouth View Post
Te-as putea ajuta eu. Dar ai descoperit in ce fisier .epk al clientului face referire la fontul textului ?
in sfarsit cineva cu care pot comunica simplu .. am gasit da cel putin asa cred ..
fisierele locale_en contin in ele locale_game iar in locale_game.cfg exista 3 lini

Code:
UI_DEF_FONT	Tahoma:15
UI_DEF_FONT_LARGE	Tahoma:17
UI_DEF_FONT_SMALL	Tahoma:14
03/17/2013 18:44 CantShutMyMouth#7
Quote:
Originally Posted by prologikus View Post
in sfarsit cineva cu care pot comunica simplu .. am gasit da cel putin asa cred ..
fisierele locale_en contin in ele locale_game iar in locale_game.cfg exista 3 lini

Code:
UI_DEF_FONT	Tahoma:15
UI_DEF_FONT_LARGE	Tahoma:17
UI_DEF_FONT_SMALL	Tahoma:14
Da-mi add la Y! M mt2robm .... vorbim acolo :P

In caz ca , intr-adevar in client este definit fontul , e usor de modificat, foarte usor... Dar am o presimtire ca nu e in client. Acele fonturi am impresia ca fac referire la descrierile itemelor si a skillurilor etc, nu a textului questurilr. totusi, hai sa incercam
add : mt2robm

Edit: Am modificat la 52 si pt small silarge , dupa care am lasat doare acest fisier locale_ game, l-am bagat in s.epk , dupa care am modificat indexul si l-am " callat" .... nu e niciun font modificat :(