TURK varsa acil bakarsa sevinirim

04/07/2012 13:52 girisimcizenci#1
Beyler türk varsa cevaplayabilirmi yeni bot şifresi aldım yükledim şifremi
buradan indirdim eu son versiyonu yazıyorum şifremi oyuna giriyorum oyun doluyor tam charım göründüğünde 5 saniye sonra oyun direk kapanıyor
mağdurum lütfen problemime cevap veren bir arkadaş çıksın.
04/07/2012 13:58 Wayntressierts#2
Google-Übersetzer:
"Ich kaufte mir ein neues Boot cevaplayabilirmi Passwort, wenn Sie das Kennwort Türken Herren installiert haben
eu heruntergeladen die neueste Version des Spiels ich hier schreibe ich mein Passwort eingeben verfällt das Spiel direkt aus der Vollversion des Spiels schaltet nach 5 Sekunden erscheint Charim
Bitte çıksın Problem bei einem Freund, der das Opfer beantwortet."

soso..
04/07/2012 14:05 theharmony#3
dostum yanlış zamanda bot almışsın.3 gündür bot çalışmıyor.yeni versiyonunu bekliyor herkes.sendeki durum herkeste var şuan.
04/07/2012 14:27 girisimcizenci#4
Quote:
Originally Posted by theharmony View Post
dostum yanlış zamanda bot almışsın.3 gündür bot çalışmıyor.yeni versiyonunu bekliyor herkes.sendeki durum herkeste var şuan.
KARDEŞ BİŞEY SORABİLİRMİYİM
yeni versiyon çıktığında nereden indiricem özel mesaj ile atarmısın adresi lütfen ?=
ve bunun ayarlarınıda çok bilmiyorum sadece 2 sene önce kullanmıştım ozaman free 'idi bu konudada birşeyler katabilirsen bana çok çok sevinirim.
04/07/2012 14:42 theharmony#5
yeni versiyon çıkınca yine buradan indireceksin herkes buradan indiriyo zaten ^^
04/07/2012 15:13 gidengitmis#6
Quote:
Originally Posted by girisimcizenci View Post
Beyler türk varsa cevaplayabilirmi yeni bot şifresi aldım yükledim şifremi
buradan indirdim eu son versiyonu yazıyorum şifremi oyuna giriyorum oyun doluyor tam charım göründüğünde 5 saniye sonra oyun direk kapanıyor
mağdurum lütfen problemime cevap veren bir arkadaş çıksın.
Kardeşim,Bot şuan çalışmıyor fakat senin hatan bunla ilgili değil,

Yapaçağın işlem şu;

1]Cabalrider klosorunu sil

2]Yerel disk C:\Users\hesapismi\CabalRider klosorunu sil

3]Botu tekrar indir,oyuna girecek fakat şuan bot çalışmadığı için DC verecektir...

Quote:
Originally Posted by theharmony View Post
yeni versiyon çıkınca yine buradan indireceksin herkes buradan indiriyo zaten ^^
istersen bu siteden,

istersen moziila firefox veya internet explorer tarayici lari ile

Buraya [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] girerek indirebilirsin....
04/07/2012 15:41 girisimcizenci#7
Quote:
Originally Posted by gidengitmis View Post

Kardeşim,Bot şuan çalışmıyor fakat senin hatan bunla ilgili değil,

Yapaçağın işlem şu;

1]Cabalrider klosorunu sil

2]Yerel disk C:\Users\hesapismi\CabalRider klosorunu sil

3]Botu tekrar indir,oyuna girecek fakat şuan bot çalışmadığı için DC verecektir...

istersen bu siteden,

istersen moziila firefox veya internet explorer tarayici lari ile

Buraya [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] girerek indirebilirsin....
cabalmain yerine sadece cabal yazanı seçmişim cabal main' i seçtikten sonra 5 saniye sonra oyun kapanmasını düzelttim fakat 5 dakika sonra gameguard hatası veriyor şimdide herkezde boyleymiş biliyorum
Quote:
fakat kendi sitesinde indirmek için bir linkte bulunmuyor EU için bu siteden baska nereden indirliyor bu meret?_

EDİT = Chrome kullandığım için download yeri gözükmüyormuş explorer ile açınca gözüktü kendi sitesinde teşekkürler ama keşke almasaydım şimdi boşa gidicek kim bilir kaç gün gelmiyecek bu yeni versiyon.
04/07/2012 15:48 yakup_16#8
bosa gitmez günlerin rahat ol oynamagın günleri yeniden hesabına ekliyorlar arkadaslar

orjinal site bu burdan hemen indirebilirsin ama su an yeni versiyon yok herkes yeni sürümü bekliyor

burdan takip edebilirsin

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
04/07/2012 16:16 girisimcizenci#9
Quote:
Originally Posted by yakup_16 View Post
bosa gitmez günlerin rahat ol oynamagın günleri yeniden hesabına ekliyorlar arkadaslar

orjinal site bu burdan hemen indirebilirsin ama su an yeni versiyon yok herkes yeni sürümü bekliyor

burdan takip edebilirsin

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
inş eklerler ihtimal vermiyorum ama neyse.
04/07/2012 16:25 yakup_16#10
yaw benden iyi bilecen kardes ben bunu yıllardan beri kullanıyorum rahat ol ve yeni sürümü bekle
04/07/2012 16:26 girisimcizenci#11
Quote:
yaw benden iyi bilecen kardes ben bunu yıllardan beri kullanıyorum rahat ol ve yeni sürümü bekle
ahhahahahah tamam şampiyon sinir yapma sadece kendi görüşüm buydu :)
04/07/2012 16:44 girisimcizenci#12
Quote:
Originally Posted by Metrickz789 View Post
ICH FICKE TÜRKEN

DAS IST EIN ENGLISHES & DEUTSCHES BOARD !!!

VERZIEHT EUCH IN EUREN KAMMERN....
lan bi siktir git :D
04/07/2012 16:47 yakup_16#13
Quote:
Originally Posted by Metrickz789 View Post
ICH FICKE TÜRKEN

DAS IST EIN ENGLISHES & DEUTSCHES BOARD !!!

VERZIEHT EUCH IN EUREN KAMMERN....

Werden gewürzt Funk deinen Arsch Schwuchtel Deutsch Schäfer
04/07/2012 16:54 girisimcizenci#14
Quote:
Werden gewürzt Funk deinen Arsch Schwuchtel Deutsch Schäfer
yakup bak sayfada bir o.c fixli dosya diye keylogger trojanli dosyayı download lamış bunun gibi orospu cocuklarına karşı birlik olmalıyız

bügün başkasına yarın bize böyle düşünün bügün başkasının emeği gider yarın senin bence böyle düşünmek gerek bu orospu cocugu keylogger ile accountları çalmayı planlıyor %90 bunu bozdum ben sizde el atın o topic'e

yine oyuna girince 5 saniye bile sürmeden atıyor :S
04/07/2012 18:14 OmegaArma#15
People, wrong section, and you should post english translation too.