SFproxy ve diğer Botlar Hk. [TR ]

03/17/2012 09:08 ambulanCS#1
perperek durusttur perperek ısın tıcaretını yapar perperek ıs tam oc.
03/17/2012 09:46 canerkulan#2
Antisealt Ben belse veriyorum :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ekleyebilirsiniz,
03/17/2012 09:46 falchonn#3
S.a değerli mesajınız için çok sağolun size nasıl ulaşabilirim msn, skype varsa ö.m yoluyla atabilir misiniz
03/17/2012 11:23 perperek#4
arkadaşım biz zaten bütün bunların farkındayız, elinde işe yarar bişey varsa paylaş, yoksa selametle... ingilizce almanca ispanyolca biliyorum dil problemim yok, yeter ki işe yarar bişeyler olsun... burası forum sitesi tanıtım ve reklamını yapacağın bi ortam değil... zaten herkes durumun farkında laf salatası yapacağına işe yarar bişeyler paylaş yada söyle...

arkadaşlar bu herif yalancı ve düzenbazdır ! sfproxy adlı program 2 aylık olarak satılmaktadır, program yapımcısına skype üzerinden dialerjem adlı kullanıcıyı ekleyin ve konuşun... programın yapımıcısı budur... böyle yalancı düzenbaz hokkabaz adamlara aldanıp msn falan vermeyin... bu adamlar ard niyetlidir... defol git bu forumdan bize masal anlatma !!!
03/17/2012 12:08 falchonn#5
perperek hocam bu adam düzenbaz değildir tecrübeli biridir bizi bilgilendirmek için bu kadar uzun bir yazı yazmış saygı göstermek lazım.herhangi bir dosya paylaşımı da yapmamış ayrıca saygılar
03/17/2012 12:25 Karlos5000#6
forum englisch or german

#close request
03/17/2012 15:38 perperek#7
Quote:
Originally Posted by ambulanCS
yazdıklarımdan sahtekar oldugumu nasıl cıkarttın oc. senın kalıbını sıkeyım gıt dıaler ıle konus ambulancs kım de amk oglu bız burda vatana mıllete yardım etmek ıcın caba gosterıyoruz senın gıbı orospu evlatları musalalt oluyor
bu yazdıklarını sana misliyle iade ediyorum... atın oğlu :D

noldu alman forumunda borun ötmedi diye üzüldün mü göt oğlanı??? arada uğra da neşemizi bulalım... aq cahili türkçe almanya ispanyolcada sülalene düzdürürüm senin, siktir git bu forumdan aq işportacısı seni... :D
03/17/2012 19:41 hi im andi#8
Quote:
Originally Posted by Karlos5000 View Post
forum englisch or german

#close request
^