WP script for old lasers by roscatel

01/13/2012 15:26 knuck#1
How to get it? I saw a thread where someone said to PM roscatel, but he has full space on his account so I can't write him...
01/13/2012 15:29 mariuszdlu#2
is not working :-)
01/13/2012 15:47 knuck#3
Quote:
Originally Posted by mariuszdlu View Post
is not working :-)
I coś inszego funguje albo nie? Bo widziałem video (VIDEO GLOBAL 6 HUNT) i on tam miał stare laserki i link tam był ale tam sie muśiłem rejestrować I jakś mi to nieszło.. Albo možesz to dać na jakiś inny server? To ten link: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jest z polskiej tesz, jak ty (ten który zrobił to video).. ja jestem z czeskiej republiki ale potrafie coś po polski :D :D

I am 14 and czech..
01/13/2012 16:03 mariuszdlu#4
Quote:
Originally Posted by knuck View Post
I coś inszego funguje albo nie? Bo widziałem video (VIDEO GLOBAL 6 HUNT) i on tam miał stare laserki i link tam był ale tam sie muśiłem rejestrować I jakś mi to nieszło.. Albo možesz to dać na jakiś inny server? To ten link: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jest z polskiej tesz, jak ty (ten który zrobił to video).. ja jestem z czeskiej republiki ale potrafie coś po polski :D :D

I am 14 and czech..

knukc TY mój czeski przyjacielu :-) owszem były grube lasery czy chude czy jakie tam ale to wszystko działało na WP a teraz WP nie działa Rosjanie pracują nad tym aby to rozszyfrować ale ile to zajmie to trudno powiedzieć :-)
01/13/2012 16:56 LOPVETERAN#5
Its works i upload the file now and edit my post later. :)

Edit:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

use Firefox
01/13/2012 17:07 knuck#6
Quote:
knukc TY mój czeski przyjacielu :-) owszem były grube lasery czy chude czy jakie tam ale to wszystko działało na WP a teraz WP nie działa Rosjanie pracują nad tym aby to rozszyfrować ale ile to zajmie to trudno powiedzieć :-)
aha ale jeśli masz ty bez WP.. (ja chce to jest jedno jakie :D ale jakieś :) ) jesteś tež na tym polskim foru, podobne jak EPVP, ale polskie i tam były i stare statki.. jeśli coś tam sie zmieńało i działa, mozesz mi to dać? link do private message naprzykład.. dzieki moc :)
01/13/2012 18:02 crs67#7
WP not ready
01/13/2012 18:13 knuck#8
Quote:
Originally Posted by LOPVETERAN View Post
Its works i upload the file now and edit my post later. :)

Edit:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

use Firefox
You are kidding? 14 MB file and virustotal.. : 9 / 38.. #banrequest
01/13/2012 18:14 mariuszdlu#9
właśnie że nie mam tego.. :( a te pliki co tutaj koledzy dali to owszem działają bez WP.. więc nie musisz się stresować ?

crs67
this is not working :-)
01/13/2012 18:19 LOPVETERAN#10
Quote:
Originally Posted by knuck View Post
You are kidding? 14 MB file and virustotal.. : 9 / 38.. #banrequest
Its works you have test it i think no.
01/13/2012 18:24 BlackFlashBack#11
Quote:
właśnie że nie mam tego.. :( a te pliki co tutaj koledzy dali to owszem działają bez WP.. więc nie musisz się stresować ?

crs67
this is not working :-)
Its not working why? Its virus and i think he sended wrong file for the virustotal! #ban and #closerequest for that thread. :)
01/13/2012 18:24 mariuszdlu#12
WP dosnt work sow how work this SCRIPT ?
01/13/2012 18:27 LOPVETERAN#13
Its woks i have test it
01/13/2012 18:34 mariuszdlu#14
send me please... beacuse i wont this see... if you wont :-)
01/13/2012 18:46 LOPVETERAN#15
Quote:
send me please... beacuse i wont this see... if you wont :-)
i go eat now and come back n30 min than i upload a pic